Burtici fericite de septembrie-octombrie (126)
Raspunsuri - Pagina 13
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MangaGirl ca spre deosebire de al meu si al luciei care ne vor manca ficatii...al tau va fi perfect. cuminte si ascultator, painea lui d-zeu ![]() ![]() . nu vrei sa facem schimb? promit ca e cret! |
Parca vad ca ii vom pupa numai in fund oricum vor fi...
Ii mai zic lu' Adi ca-i obraznic copilul si ca uite ce-mi face si ca ma doare .....si-mi zice:
"sa-i spui ca vin acolo si cand iese afara ii incing curuletul daca te mai chinuie"
iar raspunsul meu este:
"ii incingi curuletul cu pupici"

Cea mai fericita
34 + cu
raluk16 spune:
Fetelor, si eu mor de somn de vreo ora. Asa ca va las acum linistita si abia astept sa ne vedem maine si sa mai aflam noutati, sa plangem aici ca nu mergem la barbeque si sa asteptam poze si de la dovlecei si de la fete...
28+ 
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui lutoniana la ce sa trec acum oare ? Cea mai fericita 34 + cu ![]() |
La toaletå..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
35+cu
Bruce Nicholas
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Lucia poate invidia unora de pe forum |
ha ha acuma o sa ziceti ca am facut incantantii ca sa nu mai pape fetele crema de zahar ars....
Va asigur ca numai gura e de mine...am mers cumintica si mi-am cumparat creme caramel si gata .....de care uite voi baga una chiar acum, ca mi-am amintit

Cea mai fericita
34 + cu
MangaGirl spune:
noapte buna raluk.
lucia si eu ma plang ca ma chinuie si ma impinge si ma inghesuie...dar mi-e drag de nu mai pot...sergiu ii spune ca sa indrazneasca ca el nu mai poate sa ma chinuie...macar fiu-su sa dea cu sete

MangaGirl :-)
31+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
techila spune:
luto, eu nu am fete de masa, vor shedea mosafirii la mese din plastic. daca e ceva, zic ca fetele de masa trebuia sa le aduca mimika![]()
iulika, eu fusei la medica de familie, puii mei, am o anemie d-aia ingrozitoare, fierul meu tinde catre zero (am 8), dar cui ii pasa??? a nascut mimika, bag cracii in el de fier
si dupa aia am fost la mama si dupa aia am avut mosafiri iar, m-am scuzat de dimineata, am zis ca o sa fiu toata ziua plecata....si cand a nascut devylla tot asa am patit, am fost plecata toata ziua, acum la fel, am ratat nasterea in direct
. in ritmul asta o s-o ratez si pe-a mea...
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze
si 
delia79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
ha ha acuma o sa ziceti ca am facut incantantii ca sa nu mai pape fetele crema de zahar ars.... Va asigur ca numai gura e de mine...am mers cumintica si mi-am cumparat creme caramel si gata .....de care uite voi baga una chiar acum, ca mi-am amintit ![]() ![]() ![]() Cea mai fericita 34 + cu ![]() |
MOR DE POFTA

31+ 
in curand mamy de Sofia scumpa
monica_dicut spune:

La mine cica Here comes trouble. Pai nu degeaba l-am poreclit Atomix de la inceput 

techila, acum pot sa dorm linistita ca ti-am vazut reactia 

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
MangaGirl spune:
voi ati boservat ce pontoasa s-a facut iulika noastra in seara asta. scoate una dupa alta
. oare kd ma dau cu ulei de migdale mai multe sp ma fac si eu asa glumeatza???
MangaGirl :-)
31+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
aidaciolac spune:
la noi s-a intamplat dupa o pauza lunga de hatz-matz ca eu alergam prin tara cu Emma sa ii caut sanatatea
si suparare si cautari desarte , zbatere sa ne primeasca la tratamente in lumea asta larga ... ooof
si atunci au inceput durerile si apoi am reusit sa o stabilizez si a avut cateva zile bune la rand , asa ca am indraznit sa merg la husband in dormitor sa scoatem afara frustrarile si sa ne racorim.
Atat a fost , o partida de amor in draci dupa cea mai lunga pauza din viata si cand zic lunga zic lunga , cam 2 luni ...
Imi este foarte greu sa imi imaginez ce fel de copil va iesi avand in vedere cata suferinta a fost de la cap la coada a sarcinii ...
Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()