Burtici fericite de septembrie-octombrie (126)
Raspunsuri - Pagina 14
lutoniana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
La toaletå.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
corect

dar nu iese Iuliko .....pot sa bag si rosii cu lapte batut....offfffCea mai fericita
34 + cu
MariaG spune:
Tequila io zic sa nu mai pleci, poate mai raman bebelusi si pt sept-oct, ca vaz cum pleci, cum mai evadeaza unul-doi ![]()
![]()
Maria
Alex (6 mai 2004) si BB nou
27+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
mare 2009
MangaGirl spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut![]() ![]() La mine cica Here comes trouble. Pai nu degeaba l-am poreclit Atomix de la inceput ![]() ![]() techila, acum pot sa dorm linistita ca ti-am vazut reactia ![]() ![]() ![]() ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 33+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
monica, suntem deja 3 cu acelasi verdict pe seara asta...o sa inrosim forumul asta de la cat vom sta treze sa leganam mofturosi.
MangaGirl :-)
31+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui MangaGirl
ca spre deosebire de al meu si al luciei care ne vor manca ficatii...al tau va fi perfect. cuminte si ascultator, painea lui d-zeu ![]() ![]() . nu vrei sa facem schimb? promit ca e cret! |
hm , oare chiar asa?
Aida ... 32+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac la noi s-a intamplat dupa o pauza lunga de hatz-matz ca eu alergam prin tara cu Emma sa ii caut sanatatea si atunci au inceput durerile si apoi am reusit sa o stabilizez si a avut cateva zile bune la rand , asa ca am indraznit sa merg la husband in dormitor sa scoatem afara frustrarile si sa ne racorim. Atat a fost , o partida de amor in draci dupa cea mai lunga pauza din viata si cand zic lunga zic lunga , cam 2 luni ... Imi este foarte greu sa imi imaginez ce fel de copil va iesi avand in vedere cata suferinta a fost de la cap la coada a sarcinii ... |
probabil ca o binecuvantare pentru voi doi

Cea mai fericita
34 + cu
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac la noi s-a intamplat dupa o pauza lunga de hatz-matz ca eu alergam prin tara cu Emma sa ii caut sanatatea si atunci au inceput durerile si apoi am reusit sa o stabilizez si a avut cateva zile bune la rand , asa ca am indraznit sa merg la husband in dormitor sa scoatem afara frustrarile si sa ne racorim. Atat a fost , o partida de amor in draci dupa cea mai lunga pauza din viata si cand zic lunga zic lunga , cam 2 luni ... Imi este foarte greu sa imi imaginez ce fel de copil va iesi avand in vedere cata suferinta a fost de la cap la coada a sarcinii ... Aida ... 32+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
cred ca e si un mare dar venit sa iti bucure inima :)

MangaGirl :-)
31+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui techila am fost plecata toata ziua, acum la fel, am ratat nasterea in direct . in ritmul asta o s-o ratez si pe-a mea...![]() Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si ![]() |
Laså ca vei avea timp tu så prinzi nasteri..Ohoo vei avea flacaii mari panå naste ultima fatå..Deja intri la cautari de gajici pt flåcåii tai..<Poze chestii..

..Asl pls..www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
35+cu
Bruce Nicholas
lutoniana spune:
Manga si eu am observat de Iulika...cum tace, citeste si pac cu glumitza.
Cred ca de fapt e la masaj acum, ne citeste si din cand in cand isi sterge manutele si baga o poanta 
Cea mai fericita
34 + cu 
monica_dicut spune:
Aida, si eu cred ca a ales momentul cum nu se poate mai bine
. POate ca asta este menirea lui sa va mai descreteasca putin fruntile ca prea ati suferit 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui lutoniana
ha ha acuma o sa ziceti ca am facut incantantii ca sa nu mai pape fetele crema de zahar ars.... Va asigur ca numai gura e de mine...am mers cumintica si mi-am cumparat creme caramel si gata .....de care uite voi baga una chiar acum, ca mi-am amintit ![]() ![]() ![]() Cea mai fericita 34 + cu ![]() |
Aida ... 32+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

si atunci au inceput durerile si apoi am reusit sa o stabilizez si a avut cateva zile bune la rand , asa ca am indraznit sa merg la husband in dormitor sa scoatem afara frustrarile si sa ne racorim.
. in ritmul asta o s-o ratez si pe-a mea...