Burtici fericite de septembrie-octombrie (126)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns techila spune:

aida, daca o socotesti asa, n-are cum sa iasa decat un pestisor foarte puternic spiritual....imbinat cu o parte de

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Fetelor, referitor la tipurile de bebelusi va recomaqnd cu caldura carte lui Tracy Hogg : ''secrets of the baby whisperer''. Mie mi se pare extraoedinara metoda ei de a clasifica si intelege copilasii . Mi-am propus sa o citesc macar de 3 ori pana nasc

Acum ma duc cuminte sa cumpar lapte si oua sa fac o crema de zahar ars ca lesin aici de pofta.

31+
in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Techila dar ti-a dat sa iei ceva pastile ?
Am citit si eu ca in ultimul trimestru ne sug bebelusii de fier si probabil ca tu stateai mai prost si sunt si doi .....

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Pe mine vad ca nu ma lasa deloc contractiile astea asa ca ma bag cumintica in pat ca maine tequila iar lipseste de pe forum si nu vreau sa fac vreo boroboatza.

Va pupacesc de noapte buna

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

voi ati boservat ce pontoasa s-a facut iulika noastra in seara asta. scoate una dupa alta . oare kd ma dau cu ulei de migdale mai multe sp ma fac si eu asa glumeatza???

Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Ralucapaun si Monica vise placute si maine o zi minunata

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Manga si eu am observat de Iulika...cum tace, citeste si pac cu glumitza.
Cred ca de fapt e la masaj acum, ne citeste si din cand in cand isi sterge manutele si baga o poanta

Cea mai fericita 34 + cu
. nici cu tine nu mi-e rusine. eu sunt singura acasa...asa ca ma pun pe colectat stele rosii :)

MangaGirl :-) 31+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui delia79

Fetelor, referitor la tipurile de bebelusi va recomaqnd cu caldura carte lui Tracy Hogg : ''secrets of the baby whisperer''. Mie mi se pare extraoedinara metoda ei de a clasifica si intelege copilasii . Mi-am propus sa o citesc macar de 3 ori pana nasc

Acum ma duc cuminte sa cumpar lapte si oua sa fac o crema de zahar ars ca lesin aici de pofta.

31+
in curand mamy de Sofia scumpa

multumim

MangaGirl :-) 31+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

luto, de la analizele trecute aveam anemie si atunci mi s-a dublat cantitatea de fier pe care o luam, am trecut pe 2 pastile, adica muuult fier ingerat...si cu toate astea m-am dus tot la garla cu valorile. medica de familie mi-a zis sa mananc multe vita, oo...clasicele. merg la gine pe 13 sa vad daca mai luam vreo masura. ei, pestii, au fier, doar ca nu mai imi lasa si mie....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

ioi ..Mi-ati adus aminte ca nu am fact masajul ..nici ieri..Ma bag la masaj..Revin....

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput