Burtici fericite de septembrie-octombrie (126)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

aida, daca o socotesti asa, n-are cum sa iasa decat un pestisor foarte puternic spiritual....imbinat cu o parte de

se poate si daca va avea in program clar va semana cu mine , ca Emma era toata ta-su ...

Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

eu sunt singura acasa...asa ca ma pun pe colectat stele rosii :)

...astea se aduna cu sudoare...

Eu bag tare acum ca daca vine Adi iar incepe scandalul naibii pe calculator si sa ma vedeti atunci cum recuperez cate 5 capitole pe zi ......

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

luto, de la analizele trecute aveam anemie si atunci mi s-a dublat cantitatea de fier pe care o luam, am trecut pe 2 pastile, adica muuult fier ingerat...si cu toate astea m-am dus tot la garla cu valorile. medica de familie mi-a zis sa mananc multe vita, oo...clasicele. merg la gine pe 13 sa vad daca mai luam vreo masura. ei, pestii, au fier, doar ca nu mai imi lasa si mie....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si

Si eu cand am fost ultima data mi-a zis ca stau prost..De aia acum iau cate o pastiluta de fier in fiecare zi , inainte luam una la 2 zile..Si mi-a zis ca poate varia de la luna la lunå dar in ultima perioada a sarcinii de obicei scade..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Pe mine vad ca nu ma lasa deloc contractiile astea asa ca ma bag cumintica in pat ca maine tequila iar lipseste de pe forum si nu vreau sa fac vreo boroboatza.

Va pupacesc de noapte buna
somn usor scumpa si vise indraznete

Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

mai am mult pana te ajung lucia. inca nici 1000 nu am.

MangaGirl :-) 31+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

ioi ..Mi-ati adus aminte ca nu am fact masajul ..nici ieri..Ma bag la masaj..Revin....
ca sa vedeti texte

Aida ... 32+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

ioi ..Mi-ati adus aminte ca nu am fact masajul ..nici ieri..Ma bag la masaj..Revin....
ca sa vedeti texte

Aida ... 32+
Poze cu noi

aida ceart-o! pai mai iuliko...tocmai tu sa uiti...hai mai zic de mine...ca am mustrari de constiinta numai la gandul ca eu nu fac si tu acolo constiincioasa...si acu' spui ca de fapt sari zile?????? bad girl. tz, tz, tz

varsta bebe

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Ma intind si eu ..nu mi-e somn dar asta micu' vrea sa-si scoata picioarele prin laterala dreapta...cred ca l-am inghesuit suficient...mergem sa ne relaxam amandoi

Pe maine dragele mele fete cucuiete !

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Ma intind si eu ..nu mi-e somn dar asta micu' vrea sa-si scoata picioarele prin laterala dreapta...cred ca l-am inghesuit suficient...mergem sa ne relaxam amandoi

Pe maine dragele mele fete cucuiete !

Cea mai fericita 34 + cu

somn usor...pentru cand ai sa dormi :)

varsta bebe

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

mai am mult pana te ajung lucia. inca nici 1000 nu am.

mda , ai destul de mult , dar daca te uiti bine luto a avut azi aprox 60 de posturi si inca nu doarme , asa ca ... aa muncit , vrea sa ajunga la 3000 cat mai repede

Aida ... 32+
Poze cu noi

Mergi la inceput