Burtici fericite de septembrie-octombrie (126)
Raspunsuri - Pagina 17
MangaGirl spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
mda , ai destil de mult , dar daca te uiti bine luto a avut azi aprox 60 de posturi si inca nu doarme Aida ... 32+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
pai ce zic...harnica, nu gluma. cand intru in concediu de materna, poate mai am o sansa...tinanad cont ca ea va sta sa nasca...si atunci sa te tii...ca eu o sa mai am vreo 2-3 sp de butonat

MangaGirl :-)
31+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
techila spune:
noapte buna luto,
noapte buna si voua fetelor si vise placute, eu clar ca o voi visa pe mimika....
am uitat sa va zic: mi-a masurat doctorita burta: 120 cm![]()
va

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze
si 
aidaciolac spune:
hopaaaaa , liniste
va
dragelor si somn usor sa aveti
Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
MangaGirl spune:
noapte buna. techila...sa traiasca burta!
MangaGirl :-)
31+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Iulika29 spune:
iote ce fac eu cu masajul meu..fugaresc fetele la culcare..mama lui de masaj..dar cine va avea frumoasa surpriza sa i se spuna : vai doamnå, nu v-ati rupt deloc 

..Asta e din ciclul 'vrabia malai viseazå'![]()
![]()
Noapte buna fetelor..så aveti un somn linistit..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
35+cu
Bruce Nicholas
aidaciolac spune:
of iuliko
... somn usor si tie si mie ca deja am atipit de 2x in canapea ... pe maine la

vaaaaaai cat as baga o
...
Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
lutoniana spune:
E 3...vad ca nu a mai nascut nimeni, eu pisu am facut, ma bag la nani iar ![]()
Cea mai fericita
34 + cu 
Iulika29 spune:
SI eu pipi am facut. 
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
36+cu
Bruce Nicholas
ramsan spune:
Buna dimineata fetelor!
Hai la o cafeluta aromata, cu laptic mult, cu un croissant cu ce vreti voi, ca de acum va stressez la ore de astea matinale ![]()
Gasca de noapte vad ca a avut treaba la greu ca m-am speriat cand am vazut ca am de citit aproape un capitol 
Ramona
Tudor Gruia 30+ 
AMR 10 saptamani pana vine bebe
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
diana_n spune:
Mimika 
felicitari pentru Luca si Matei ! Sa cresca mari, frumosi si norocosi !
Kawaichan eu am facut epidurala pentru cezariana programata.
In schimb stiu ca daca nasti natural, cand esti pe la dilatatie 3-4cm iti fac epidurala (la cerere), daca amani si ajungi pe la 7-8 cm nu mai poti face epidurala pentru ca trebuie sa stai nemiscata minute in sir, greu de realizat cand contractiile vin la minute.
Aida uneori inchid usa cu bucurie in suflet, in casa suntem doar noi 3, asta-i universul nostru si n-avem nevoie de nimeni altcineva. Si suntem genul care socializeaza, week-end-urile sunt pline, dar nimic nu se compara cu momentul in care incui usa si restul dispar. Forta mi-o iau din familia mea.
Zi-i sotului ca nu-i singurul ![]()
Mi-a venit o intrebare in minte: Emma stia de baby?
Iuliapapusa o zi minunata maine si casa de piatra 1
Lucia ai dreptate, ambii copiii i-am facut in vacanta de iarna
Si mi-au iesit ambii baby bliss ![]()
Diana
34 saptamani si Peter (3 oct 2005)