Burtici fericite de septembrie-octombrie (126)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Da chiar Aida ar tb asa så se simta mandru ca noi suntem aici babe de nu mai prestam de ceva timp fie din lipsa de chef sau altelle(nu stiu care ar fi) sau iti e frica ca nu o så mai vrea vazand ce multe suntem aici care nu facem nik..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Aida pai de ce dezamagit? Ar trebui sa fie mandru

28+
pai spera sa mai presteze cu constiinta impacata cred ca aia e problema ca si asa a citit ca eu nu mai am voie sa termin ca ... asa ca nu;s cum va fi pana la urma . Acum se dusuleste , cred totusi ca nu pune bariera

Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

De azi decretez stare de repaos total la giugiuleaza. Care-i prinsa cu matza-n sac, face 10 flotari

eeeeei si tu , atunci eu nu ma mai joc pai tocmai asta era curiozitatea husbandului meu :"cate fete 30+ mai presteaza " si pe mine m-a bufnit rasul , la care a fost foarte uimit si dezamagit cred ...

Ha ha ha...sa intocmesc un chestionar ?

Eu bifez NU si sunt la 34 de saptamani
si cred ca si de la asta mi se trag starile astea tampite

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Mi-am primit si io portia de giugiuleala pe ziua de azi respectiv o injectie cu Clexane in burta

Ca sa intelegeti, noi nu vorbim pentru ca ma simt total ignorata si neglijata de sonda din dotare si sunt in silenzio stampa momentan

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

SI eu bifez NU de pe la 20 si jde saptamani ca nici nu mai tin minte cand am vazut-o.
Adica o mai vad din cand in cand ca nah, se mai dezbraca omu'. Acu doar nu l-oi trimite in baie sa se schimbe...

Da da luto, sa sti tu ca si depresia asta ni se cam trage de pe aici. SI cand ma gandesc ca pana prin octombrie pauza... mi se cam face de duca...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 33+ cu
O noua viata

Mergi la inceput

monicutz zau ca trebuie sa suni maine mimikoasa sefa sa ne spuna ce si cum ca si eu stau cam prost cu asteptarea vestilor

Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:

Moni deja imi imaginam cum facem noi flotari cu sprijin pe burta.

Dar cum de esti p-aci si nu pe tvr1 la csi?

28+

aha...deci tu esti de aia cu giugiuleala in fapt

MangaGirl :-) 31+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Dar noi putem afla ce anume "primeste" bebelusul la nastere ?
Eu am sa o intreb pe moasa ca si asa ma intreaba mereu: altceva, alte nelamuriri....
Insa aici am observat ca iti spune tot ce urmeaza sa iti faca, te intreaba daca esti de acord si alte faze.
Nici nu stiu ce sa mai zic Ralu, de fapt toate sunt cu dus si intors, fiecare studiu are si contraargumente si depinde atat de mult de modul nostru de gandire ca sa stim in ce tabara ne plasam.
Eu nici macar nu stiu care e schema de vaccinare aici in UK, poate ar trebui sa ma interesez....

Cea mai fericita 34 + cu

Da, chiar azi ii ziceam Danei ca eu cred ca voi fi prima gravida din istoria orasului astuia pitic care o cauta pe neonatoloaga sa o intrebe chestiile astea.

Aida eu cred ca se sperie ca o sa te facem pe tine sa te razgandesti

Fetelor, eu ma distrez cu numele copiilor de celebritati www.babynames.com/Names/Celebrities/celebrity-babies.php" target="_blank">nume copii de celebritati cu exemple de genu "audio science", "fifi-trixibelle", "tu", alte doua prenume si numele de familie "morrow" . Ca sa sune in mintea mea tomorrow

28+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:

Moni deja imi imaginam cum facem noi flotari cu sprijin pe burta.

Dar cum de esti p-aci si nu pe tvr1 la csi?

28+

aha...deci tu esti de aia cu giugiuleala in fapt

ai vazut ce smechera e ?tace si le face

Aida ... 32+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Io cred ca poa sa o sune oricine vrea ca s-ar bucura. Io fac pariu ca sta ea acolo in camera la spital si se intreaba cate capitole scriem in noaptea asta . Mai ales ca si avem ce povesti

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Monica 33+ cu
O noua viata

Mergi la inceput