Albinutze de Mai-Iunie 2009(8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Yioanna..voi cum mai sunteti?Daca ne citesti,da-ne un semn..imi cer scuze dar acum am vazut Pm-ul(ca tot intru mereu pe fuga si nu ma uit daca am mesaje private)Daca ai nevoie de ajutorul meu,nu ezita sa imi spui!Este vb de Micralax(nu Microlax)!

Ma duc la un dus si apoi pe la tv!Noapte buna!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

BebeBeca, Doamne prin ce a trebuit sa treceti, multumim la Doamne-Doamne ca sunteti bine acuma, multa sanatate Sarei si voua putere sa treceti peste

va pupam si sa veniti cu bine acasa

Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Maria, referitor la kk, ii faci ceva masaj la Darius? ca asa face si Radu, se screme si da din picioruse si din manute, uneori vomita din cauza ca se agita asa mult. Eu ii mai pun ceva solutie cu glicerina in fundic si atunci sa vezi "inundatie"

Mergi la inceput

LauraOana, felicitari pentru cresterea lui Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns memo3nov spune:

Neata fetele,bem o cafea,eu am nevoie de una mare.
Ioana multa sanatate Sarei si voua putere sa treceti cu bine peste toate.Daca te putem ajuta,nu ezita,cu drag,oricand.
Am intrat putin sa va citesc,sunt rupta am avut o noapte agitata,de la 2 puiul meu s-a tot zvarcolit si a dormit pe reprize scurte de 10 min.Acum a papat(putin ca de obicei)si de o ora se tot agita,se trage de par si scanceste,sper sa reuseasca sa adoarma curand.
Gata...a inceput sa plaga.Va pup,sper sa revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mara-i

am reusit sa pun si eu poze cu robert!

mamica fericita de robert andrei(18.05.2009)http://picasaweb.google.com/iulia126/Bubu#09)

E un dulce! Sa va traiasca!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata, dau o cafea cine vrea ...

Scriu si eu repede ca da fata semne de trezire....
Am fost si noi aseara la vaccinul de 3 luni(azi am facut si 3 lunite) si a fost asa dureros, mama, mama ce a mai plans mititica, nu de alta dar a fost o tanti pediatra care i-a facut in fundulet, nu in piciorus cum i-a facut pediatru de data trecuta...Ala stia sa se apropie de copii si sa le faca un pic mai "finut" vaccinul...pe cand pediatra de aseara era rigida din toate punctele de vedere...Avem si noi 5780 kg si 59 cm(dar eu cred ca e mai mult, ptr ca mi s-a parut ca nu a masurat-o cum trebuie).Sa speram ca nu imi face febra...I-am spus si de campre ca inca ne mai da tarcoale...a spus ca normal trebuiau sa treaca, ca pe la 2-3 luni cel mult trec...si mi-a recomandat sa incep sa mananc cate putin din legumele si fructele care ii produc gaze lui bebe..ca cica deja trebuie sa isi obisnuiasca stomacelul cu ele...
Azi noapte mi s-a trezit de "n" ori sa pape...na ca ma laudasem si eu ca nu se mai scoala...azi nopate s-a trezit si ptr datile trecute...sa fi fost de la vaccin?!
In legatura cu colicii ...am inceput sa ii dau niste supozitoare(ramonaiani multumesc inca o data )si ptr prima zi e ok, dar nici nu am mai mancat sau baut ceva ce nu suporta...mancam pe zi numai o portie de cereale simple cu lapte(si kg tot nu dispar)...acum mi-am fauct o cafea cu lapte (juma-juma) si sunt curioasa sa vad daca ii da dureri de burtica...Oricum sper ca supozitoarele sa ajute daca nu ...at o sa mergem la un control mai amanuntit.

Intreba careva daca e normal ca bebe sa faca kk cu mucus...si a mea a facut de vreo 2 zile dar un la fiecare scaun...si da e normal, daca bebe e un pic racit si are mucisori,... mucisori se elimina prin kk...deci sa nu ne facem griji...

Beca nasol ca infectia a recidivat (citisem ca E-coli poate reapara daca nu s-a administrat un tratament corect...sau nu dispare deloc ci din contra...) sper ca cei din Grecia au mai multa experienta si stiu ce tratament sa administreze...Sa dea Domnul ca micuta sa se faca bine cat mai repede si sa treaca infectia si sa nu mai apara...ca sarmana a avut de suferit ...si a fost intepata de atatea ori... si in burtica ...... si suntem alaturi de voi.
Memeo ai o papusica de fetita si vb fetelor poza cu catelul e mortala...se vede ca e grijuliu cu ea
Carla ai vazut site-ul care ti l-am trimis cu scaunelul de masina ptr copii de la 3 ani in sus?!
Maria ma bucur ca stati bine la cap huta-huta si ca nu aveti probleme...noi, sau mai bine spus eu...inca o luam incet, incet...nu de alta dar durerile sunt atat de puternice incat cand aud de huta-huta parca aud de moarte ...Nu stiu parca de cand cu nasterea (cezariana) parca ceva s-a schimbat acolo...e mult mai rigid, si cu lubrefiant...si de cand si-au bagat alea de la spital degetele......asta e sunt din nou virgina
E ok ca mananci orice (am facut si eu asta pe la inceput dar apoi le-am scos de tot) sper sa le treaca o data colicii sa se bucure si ei de viata si de mama si de tati...Apropo Darius vb cu voi? A mea cand vb cu tati la tele e ff atenta si daca ii zic ca e tati incepe sa vb si ea ...si mai are o placere...tv-ul...parca a crescut in burtica cu el ...oricat de tare o doare sau e maraita si nu vrea nici in brate, nici patut, nici relax...nimic...cum da de tv ...cum ii trece totul instantaneu..dar nu o prea las ca un cred ca e bine ptr bebei...

Se mai sperie de tati si incepe sa planga at cand il vede...motivul... cand incepe sa ii creasca barba si are impresia ca nu mai e tati...doar dupa ce ii vb de mai departe si isi da seama dupa voce ca e tati atunci rade si zambeste la tati...si sa nu va spun cum face cu ochisorii...e o cuceritoare de mica...clipeste din ochisori atunci cand zambeste atat de gratios ...incat iti vine sa o mananci(na ca orice cioara isi lauda puiul......) sunt topita dupa ea...chiar ieri o tineam in brate si m-am uitat putin la filmuletul cu nasterea...se uita si ea atent cand vedea acolo un bebe ...iar mie mi-au dat lacrimile...de fericire...

Gata ca am terminat si cafeaua...ma duc la treburi ca vad ca fata mi-a adormit la loc....

Apropo fetele...o punem de o intalnire la mare?! Daca da, cum facem sa ne intalmnim...Ramona.p, Cris, Alynta si resputl fetelor care mai veniti la mare ..un nr de tele...ceva...
Am mai vazut poze cu bebei...pe zi ce trece sunt tot mai frumosi ..inca o data..avem bebei mumosi in stup

Philip frumoase poze...cand ai itmp sa ne povestesti cum a fost vacanta
Alexa bun venit in stup si felicitari ptr bebe..
Oana_du la multi ani ptr cele 3 lunite ale lui Dan

Gata am iesit ca s-a trezit si fata...o sa mai incerc sa va mai scriu pana plec....

Pupici la toate

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kiralina

Fetelor, mie iar mi-a vomitat Ada. Se intampla din ce in ce mai des sa vomite, cu jet, chiar si pe nas. In fiecare zi avem cel putin un astfel de episod. Dr mi-a zis ca e haplea si mananca prea mult, dar incep sa ma indoiesc. Parca se intampla prea des.
Voi ce parere aveti?

mami f fericita de Ada (11.06.2009)

Idem si la noi! Acum s-a mai reglat! De la mancatul cu pofta si rapid! Nu-ti fa griji! Daca ia in greutate e un semn ca nu ai de ce-ti face griji!

Matei

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara-i spune:

buna dimineata fetele
RELUSHA, si eu am probleme cu kk,robert face singur doar odata la cateva zile, in rest iy bag supozitoare cu glicerina sau mai merge si cu termometrul.inainte il chinuiam rau ca imi spusese doctora ca trebuie sa faca kk de 2 ori pe zi,acum daca nu face azi si nici maine dimineata singur,atunci insist cu glicerina,si face...

mamica fericita de Robert Andrei(18.05.2009)http://picasaweb.google.com/iulia126/Bubu#09)

Mergi la inceput

Memo multumim de cafea!
Maria Bunica frumoase poze! Le-am vazut partial! Fain concediu!
Picky mie- greu sa accesez mailul comun! Eu zic sa ne vedem la Modern, ca e in oras si mai usor de ajuns! Uite nr meu de mobil: 0756843508. Sa ne vedem dupa-amiaza! Noi pe 17 dim ajungem. Cred ca de oe 17 incolo ne putem vedea! Stabiliti voi, localnicele o ora si o data convenabila! Si mai ales o listuta cu doritoarele!
Carla eu una nu as opta pentru avort, date fiind ipoteza problemei! Nu se stie daca va mai putea face vreun bebe si e un pacat mare! Dar fiecare cu alegerea ei!
Ieri am avut cateva picaturi de sange de credeam ca mi-a venit ciclul! In continuare ma doare burta si-s ametita! Sper sa nu am vreo "surpriza" ca sunt putin stresata!

Matei

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput