Albinutze de Mai-Iunie 2009(8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Bebe Beca ce ati avut de tras! Sanatate fetitei! te intelg ca ti se rupea inima de durere!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara-i spune:

ioana, multa sanatate micutei sara

mamica fericita de Robert Andrei(18.05.2009)http://picasaweb.google.com/iulia126/Bubu#09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Alynta, nici eu nu as face avort, dar este alegerea ei...
Ti-am zis ca am aratat la toate prietenele poza cu tati care sta la supt?
Ioana, scuze daca am trimis mesajul intr-un moment nepotrivit, dar nu mai puteam sta fara vesti. Va asteptam acasa si te rog mult sa ne spui cu ce va putem ajuta. (m-a luat plansul numai cand am citit cat au chinuit-o pe micuta)
Blue, mizeria asta de e-coli este o bacterie pe care o avem toti in intestinul gros, insa nu este periculoasa decat produce infectii. De regula la bebelusi este vorba de auto-contaminare, cumva bacteriile din caca ajung in urina si produc infectii urinare care trebuie tratate foarte repede si bine, ca sa nu ajunga la rinichi.
Picky, pentru 3 luni deja, ce a mai trecut timpul! N-am citit tot din urma, dar voi recupera si gasesc si site-ul de care spui.

Noi ajungem la mare miercuri, in 12. Probabil ca vom sta pana luni, dar vom fi in 2 mai.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

coraly vomita serios, cu jet, iese si pe nasuc. Vomita cam o ceasca de cafea, ma refer la cantitate.
Da, initial am zis ca e de la prea multa mancare, dar am observat ca se intampla si daca mananca relativ putin.
Ea petrece destul de mult timp la san, cred ca ii place. Face scandal daca o iau, si nici mie nu imi vine sa o iau, ma gandesc ca nu s-a saturat.

Ioana multa sanatate!! Offf, saracuta prin ce a trecut. Dar totusi cum a ajuns bacteria asta unde nu trebuie?

mami f fericita de Ada (11.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

..ma alatur si eu fetelor care fug de huta huta!!..niste dureri ca naiba cu tot cu lubrifiant

aseara sebastian mia facut febra de la vaccinuri..38,1...nu iam dat nimic pt ca dr a spus ca doar daca face peste 39 sa-i da paracetamol-ul...azi dimineata vad ca am scapat si de febra si de plinsete

picky pe sebastian l-au ajutat foarte mult supozitoarele de la walla..sper sa-i faca bine si lui stefi!

ioana saracutele de voi! sper sa treaca cit mai repede!!

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Raluca, poti lua nurofen, am luat si eu de 2 ori ca-mi crapa capul...

Kiralina, niste debridat ai incercat? Parca 1 ml se da

Ioana, te inteleg, si eu am stat cu karo mica in spital, e groaznic...si asa greu duc daca e bolnava...dar sper ca ii va trece nenorocita de bacterie! Sanatate!

Eu raportez 2 zile la limita, Karo a racit (e a doua oara ca se imbolnaveste de la taicamiu care a facut iar bronsita si nu-si pune nimic la gura si nu se spala pe maini), cred ca tre sa-i dau antibiotic, e numai calare pe mine, sper sa nu ia pitica, si m-a cam luat capul. Da rau...vreau niste timp doar pentru mine...

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

buna fetele.........acum cateva minute a fost cutremur la constanta..nu mare,dar a zguduit serios

Am vazut ca se vorbeste de kg..ei...cine nu e egoista si imi da si mie vreo 5 kg ..ca altfel o sa ajung fosila cu tzatze.
La noi fi-mea face kk-ita o data la 1-2 zile in ultimul timp si e ca mustarul intins de la "fofolici" pana sus pe poponet..ca de..fi-mea explodeaza la propriu cand face kk

blue................ce program fain de somnic aveti

picky...............ar fi foarte fain sa ne intalnim..si in eforie nord am descoperit un loc care nu e asa de aglomerat pe plaja

alynta............nu as merge pe metoda "naturala"nici daca as castiga la loto premiul cel mare(asta daca as juca).Pentru mine ,asta e calea sigura de a mai avea un bebe si sincer..imi ajunge unul

clody..........bun benit in clubul celor"care au initiativa,dar nu reusesc"

memo3nov..........ce scumpica e bebitza tamai ales cea in care doarme cu flocosul cutzulache

nicuratze..............eu nu plec nicaieri..astept sa veniti toate la mare si sa ne intalnim

flobaby.........pentri icter eu te sfatuiesc sa te duci sa ceri parerea unui doctor

memo3nov...........spor la alrgatura..nu de alta dar ai de uumblat nu gluma

ganesha...............a meaar "vorbi" toata ziua si juma de noapte,dar nu o las eu ca mai trebuie sa si doarma

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

alexia.............bun venit in stup

kiralina..............bebelina mea a avut si ea episoade de varsaturi,dar din cauza caldurii si pentru ca e o mare hapleaaaaa

luaraoana...........felicitari pentru cifre..sa-i pui comprese cu apa rece pe locul unde are vaccinurile si o sa-i fie mai bine..ii mai ia din durere..la a mea a functionat

raluca............felicitari pentru cifrele Alexiei

beca................saracutele de voi..va trimitem nostri si in special Sarei ca se faca bine si tie sa iti revina lactatia la normal

picky.................offf..si voi cu noapte grea? felicitari pentru cele 3 lunitze

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancy_2405 spune:

Buna fetele.
Intru sa va salut.Nu am mai putut intra ptr ca am avut probleme cu netul.E naspa tare sa stai fara net.In rest suntem bine.Maine ne ducem sa facem vaccinul de 3 luni,sper sa nu faca temperatura.Puiutul in general e foarte cuminte si nu mai e foarte plangacios.E baiat mare de-acum.Poimaine face 3 luni

Cris iti dau cu mare placere si 10 kg daca vrei.Eu mai am de dat jos 15 kg si nu slabesc deloc ,nu stiu de ce ca doar alaptez numai la sansi nici nu mananc mult,doar cele 3 mese nimic intre mese.

Bebe beca multa sanatate Sarei si sa treci peste toate cu bine.

Sotul mi-a cumparat ieri test de sarcinaL-am facut azi dimineata.E negativ.Ptr ca dupa nastere la fix 43 de zile imi venise CM iar de atunci nu am mai avut si eram ingrijorata.Dar mai bine ca a iesit ngativ ca inca nu sunt pregatita ptr bebe 2 ,sa mai treaca ceva timp...

Va pupic pe toate si va doresc o zi buna in continuare

Anca mami fericita de Aexandru George (07-05-2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ancy cred ca am sa-mi fac si eu unul, ca am niste simtome cam ciudate- ma doare burta de 2 zile!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput