Albinutze de Mai-Iunie 2009(8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

ALEX,da,vreau,pe mailul comun sau pe yahoo (tot nicuratze sunt).Mersi mult

MARIA,,ma bucur ca-ti mai da timp Darius.

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Kiralina, am mai scris asta parca si altcuiva. Eu am citit ca proteinele din laptele de vaca care trec in laptele mamei pot cauza reactii alergice sau intoleranta la bebei. Si de multe ori determina voma. Incearca macar o saptamana sa scoti lactatele si vezi ce efect are.

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

coraly eu nu mananc lactate si nici carne. Din cand in cand mai scap un ou.

mami f fericita de Ada (11.06.2009)

Mergi la inceput

Si cum are loc voma asta? Ii curge pe langa gura laptic sau vomeaza tare, in jet?

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Incearca sa ii scoti de mai multe ori aerul din stomac in timpul suptului si observa daca tot asa se intampla. Si al meu a dat de cateva ori afara lapte, dar atunci a mancat foarte mult, ca am insistat eu. Poate si la voi e asa, daca ea mananca prea mult, surplusul il da afara. Incearca sa faci o asociere intre momentele cand vomeaza si cat a supt inainte sau daca a scos aerul din stomac.

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Dragele mele, iaca si noi. Joi am mers cu Sara in Kavala, la doctor. Febra 39,2. Ne-au internat, am pus-o pe antibiotic, analize de sange, urocultura, antibiograma. Urina i-au recoltat-o intepand-o in burtica... a fost jale mare. Plangea copila, plangeam si eu... I-au prins o vena care a rzistat pana ieri, iar de ieri pana azi au intepat-o in celalta mana si in picioare, nu a mai rezistat nici o vena. Asa ca ne-au dat drumul si continuam intramuscular tratamentul pana joi, cand se impinesc 7 zile. Joi seara as=jungem in romania si ne internam iar in spital, pentru a mai face tratament inca 7 zile. Trebuie sa facem 14 zile de terapie. A fost tot escherichia coli, de data asta infectie foarte puternica, mi-au spus ca putea sa treaca in sange oricand, sa faca septicemie. Ma rog, acum este bine, azi i-au facut si eco, pt a vedea daca a urcat infectia la rinichi sau nu. Din fericire, rinichii sunt ok, infectia a ramas la nivelul sistemului urinar. Au fost 6 zile cumplite, lipsa de somn, copii urland... Spitalul, chiar daca este unul vechi si intr-un oras mic, e mai curat decat cele din Bucuresti. Medicii si asistentele noastre ar avea ce sa invete la capitolul comportament vis-a-vis de pacient...
Andrei veneao data la 2 zile la mine, drumul de la hotel pana la spita insemnand cam 2,5 ore.

Acum trebuie sa pun la punct lactatia, pentru ca am ajuns sa am lapte de culoarea apei... nu crdeam ca o sa apuc sa vad asa ceva. Probabil ceva odihna si mancare o sa rezolve problema.

Va pup pe toate, Carla iti multumesc pentru mesaj, sper ca acum totul sa se rezolve si fata sa fie bine...

Cand ajung in tara, va mai povestesc...

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

ufff Bebebecabine ca sunteti bine, saracuta de Sara...
Carlace e mizeria asta de coli si cum se ia la bebelusi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Ioana suntem langa tine si noi. Daca ai nevoie de ceva, apeleaza oricand.
Va pupam si asteptam numai vesti bune. pt. sanatatea Sarei.

fericita de Catalin-George - 11 iunie 2009
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Se ocupa tati deocamdata de "operatiunea" adormit bebe...asa ca am revenit(sper sa nu fie nevoie de mine pana la urma,sa ma relaxez si eu un pic)

Memo..super printesa si dolofanica..sunt de acord cu fetele,poza cu catelul,spate in spate,este de revista!
Miruta..de-ai sti cat te inteleg...exact cam asa este si Darius,ca Anto...trebuie sa stam langa el cand doarme,ca altfel cum ne ridicam de langa el deschide ochii,parca are senzor de miscare...Si la noi e la fel ziua..nu reuseste sa doarma profund decat foarte rar si atunci prinde 2 -3 ore de somn..in rest reprize scurte..dar el pare super ok cand se trezeste,de zici ca a dormit ore in sir!Noi am inceput huta-huta,de vreo luna si stam chiar bine la capitolul asta!M-a jenat un pic primele dati,dar acum e mai ok...incearca sa folosesti lubrefiant poate va fi mai ok,la mine nu a fost cazul insa!
Philip..bine ati revenit din concediu...super pozele..ca de obicei..se vede ca v-ati distrat super!
Sarmisa..multumim!Ma bucur sa te citesc si ca nu ne-ai uitat!Multa putere si sa treaca nervii,sa fie totul ok!
Relusha..multumim!Ma bucur ca sunteti bine...hai,fii curajoasa si nu mai gandi negativ,poate nu face puiul febra totusi de la vaccin!
Alexa_love..bine ai venit in stup!
Flobaby..bine ati revenit!Din cate stiu eu e normal sa aiba bebe mai multe scaune pe zi..mai rau e sa nu faca si sa se chinuie,cum face Darius!
Ganesha..off,imi pare rau ca nu reusesti sa te odihnesti!Te cred cu agitatia lui bebe noaptea,ca te tot trezesti si la noi e la fel!Prima parte de somn(3 sau 4 ore)le doarme dus,papa si apoi incepe agitatia si foiala,bine insa ca nu plange si nu se trezeste,ca asta mi-ar mai lipsi!Insa eu sunt cu ochii pe el..
Alynutza..vazut pozele cu Cata...e un scump si seamana perfect cu tati lui..imi place poza unde il tine tati pe o mana..
Ganesha..o sa gangureasca mai mult bebe..dar mai ai putina rabdare(te cred ca abia astepti sa il auzi mai mult,eu si sotul eram ca 2 copii mici la inceput,ne povesteam unul atuia ce sunete scotea cat lipsea unul de langa bebe)Eu ii imit sunetele pe care le scoate si asa ii da si el mai departe cu ganguritul si rade cu gura pana la urechi!
Clodyac..ma bucur ca ati avut o zi usoara,la cat mai multe asa iti doresc!In legatura cu huta-huta..noi ne punem pe treaba imediat ce adoarme bebe bine si il vad ca nu se mai foieste,prima parte de somnic o are super linistita si avem timp si pt noi!A functionat de fiecare data si nu ne-a intrerupt!
AlexsiMatei..super ca functioneaza infasatul..la noi este prea cald pt asa ceva,cu toate ca sunt sigura ca l-ar ajuta mai mult,ca da mult din manute si picioruse cand doarme,mai ales ziua,si clar se trezeste la un moment dat!
Mara..ce grasunel am vazut eu in poze..imi vine sa il pap tot..
Laurraa..multumim!si Darius papa foarte des..sa treaca caldura asta si isi vor mai reveni si ei mititeii!
Kiralina..noua ne-a zis pediatra ca daca ia bine in greutate,nu e nici o problema daca vomita!Mi-a zis ca se intampla deoarece papa prea repede sau se agita prea mult..ce-i drept Darius mi-a vomitat o singura data in jet si pe nasuc in acelasi timp,dar eu zic sa nu te ingrijorezi!
Carla..multumim de vestile despre Sara si Ioana!Uff...nasol cu cunostinta ta..
LauraOana..felicitari lui Sebastian pt greutate si cm!
RalucaIoana..ma bucur ca ai dat un semn si felicitari printesei pt cresterea buna!Poti lua paracetamol pt durere,3 pe zi e ok!Sau ceva ibuprofen(asta mi-au recomndat mie dupa nastere sa iau tot asa poti lua 3 pe zi.)

Tati a reusit sa il adoarme pe bebe si duap 15 minute s-a trezit ca facea kk(bucurie mare pt noi,ca de cateva zile face singur)si cum a facut mult..a trebuit sa il spal din nou..asa ca am mai intarziat cu mesajul...Acum doarme dus,mititelul!Nu stiu cum de i s-a reglat scaunul,ca nu am facut nici o schimbare...in fine..sper sa faca singurel si de acum incolo!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Ioana..off,prin cate ati trecutMulta sanatate si sper sa se refaca repede Sara..cate a indurat ea mititica!Iar tie multa putere si sper sa rezolvi si cu lactatia!Va asteptam cu bine acasa!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput