Albinutze de Mai-Iunie 2009(8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Memo e superba grasunica voastra, iar poza cu spate in apate cu cainele e mortala!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Alexia bun venit!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Buna fetelor!
Am reaparut si eu dupa o absenta de 3 saptamani( am fost la tara cu fata mea, la aer curat si acolo nu avem internet............).
N-am apucat inca sa citesc din urma, sunt la capitolul 5 abia dar promit sa recuperez zilele astea.
Am fost si noi ieri la doctor sa vdm ce are copilul de vomita asa mult si des.............A controlat-o si a zis ca se prezinta foarte bine si sa nu ma ingrijorez cu voma atata timp cat imi ia in greutate - si mi-a luat 500 g in 2 saptamani. Acum, motive de ingrijorare tot am ( sunt cam nebuna de felul meu...............): are scaune cam dese ( de azi noapte a facut deja de 4 ori pana acum - desi si-a schimbat culoarea din verde in culoarea omletei..........). Cate scaune tb sa aiba pe zi la 6 saptamani de viata?
O alta problema e faptul ca mai este un pic icterica - e ok sau tb sa ma ingrijorez?

Si referitor la subiectele zilei : de kg in plus n-am scapat nici eu, nici dunga neagra nu a trecut, vergeturi am la greu, celulita de asemenea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Dar macar am reusit , in sfarsit, sa facem si noi si suntem mai relaxati acum.
N-am inteles ce a patit fata Ioanei, Sara..............

Va pup!

mamica fericita de Maria Ioana 17.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neata, am citit pe diagonala ca sa aflu vesti despre Ioana si Sara, deja ma ingrijorez.

Raspund scurt la ce am retinut:
- noi mergem pe contraceptia naturala, adica alaptatul exclusiv, dar avand pauze de 7-8 ore noaptea nici asta nu e tocmai sigura.
- eu nu schimb pampers noaptea decat daca este supraplin si copilul ud, s-a intamplat doar de 2-3 ori.
- eu nu mai folosesc servetele umede pentru Larisa fiindca se irita de la orice marca, sora-sa n-a fost asa de sensibila.
- ochisorii i-au trecut doar prin stergere cu compresa sterila imbibata in ser fiziologic, am avut noroc.

Ioana, te rog, da-ne de veste.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Buna fetelor,
beau si eu ocu voi, nu prea are efect ca e fara cofeina dar macar asa de fitza pt psihicul meu. Sunt zomby dupa o noapte nedormita, al meu copil a dormit dar s-a vaitat toata noaptea si a avut un somn f agitat, asa ca eu nu prea am reusit sa dorm pe langa el. Iar acum de dimineata are crize puternice de colici, asa ca am spus eu ca a fost minune ieri ca a fost linistit.
Relusha...ma bucur pt voi ca sunteti bine

http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#
http://picasaweb.google.com/ganesha1606/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Ganesha

cum e vremea la voi?

la noi ploua de o saptamana si e mult mai racoare

tot stupul!!!

Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns memo3nov spune:

Buna fetele.
Intru putin(cat doarme puiul) sa vad ce mai e nou.Sincer va admir,nu stiu cum va faceti timp sa le faceti pe toate,eu park nu mai termin.
Azi am umblat dupa banii de trusou(pe kre ink nu i-am luat ,poate in sept)prima de nastere,si sa vad ce acte trebuie pt dosarul de ajutor de crestere al BB,avand in vedere ca ma voi intoarce la munca in septembrie(muuuulta alergatura si bataie de cap)
Miruta-nu-ti fa griji o sa se descurce nasa,iar BB va fi cuminte,nu te mai stresa.Cat despre[xinpat)n-am inceput pt.k acum vreo 5 zile mi-a pocnit putin epi.,dar am fost la doctor si totul e bine.Si papusik mea vomita uneori dupa vigantol,mai ales cand il amestecam cu lapte de la mine si ma chinuiam sa-i dau cu lingurita,acum il dau direct in gurita(picur di sticluta)
Nicuratze-sper sa reusesc sa mai pun poze curand,nu ma pricep-ink invat.Si la papusa mea ii curge ochisorul drept,iar serul nu ne-a ajutat prea mult,sun azi la doctorita sa vad dak s-a intors din concediu sa vad ce zice dupa ce o vede.
Philip-ce multe poze,si frumoase,nu am reusit sa le vad pe toate sunt prea multe.
Ganesha-nu mi-e frik cu parul de catel(oricum de cand l-am tuns nu prea mai lasa),am mai crescut un pui de om cu pisik si slava domnului e sanatos si acum are 19 ani.Catelul e sufletul meu si nu pot sa-l tin departe,si asa sufera destul de cand am venit cu BB crede ca nu-l mai iubesc ,asa ca incerc sa-l obisnuiesc cu fata si-l iau cu noi si cand iesim afara si-l pun sa aibe grija de carut(sa vezi ce mandru e).
Alynta-multumim
Fug sa-i dau sa pape si apoi sa fac ceva de mankre
pupici la tot stupul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Flobabyeu zic sa nu ti faci griji cu caca des, Yoann ca si Marc face caca de multe ori pe zi, si ca lumea, mananca si mult ce i drept...si culoarea e ca si la tine variaza....cu asta chiar ca nu mi fac griji

Nu mai tin minte cine intreba de ....cand eram mai tanara dupa ce l am nascut pe Marc am fost foarte bine dupa 6 saptamani, nici durere nici nimic, acum pot sa spun ca abia acum o saptamana am inceput sa ma simt ca inainte de nastere...am avut dureri dar nu de la cusatura...in fine era un disconfort marit...deh batranetile, acum totul e ok.
Ma gandesc ca de data asta si sarcina n a fost usoara si in plus cum si au bagat toti degetele sa verifice colul...cred ca mai mult rau mi au facut...
Eu ia anticonceptionale asa ca nu am menstra...si la sfarsitul lui august imi pun sterilet...eu gata cu copii sa mai faca si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Multumesc Blue pentru raspuns. Fiecare copil cu " caracterul" lui. Mai devreme , dupa ce i-am dat sa pape, m-a umplut de " respect" pe umar - dar nu ma mai agit , tb sa ma obisnuiesc cu ideea ca o sa-mi tot dea afara.........Dar cu icterul ce facem? Carla zicea odata ca e ok daca nu depaseste 40-45 zile.....Noi am depasit dej..............
Yoanna sau care dintre fete a avut probeleme cu somnul lui bebe noaptea si a reusit sa-i faca program? Ca eu nu mai stiu ce sa-i fac. Aseara a adormit pe la 1 jumate................

Va

mamica fericita de Maria Ioana 17.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

pupam fetele si semnam si noi condica

Ioana da-ne un semn. Multa sanatate!

Eu sunt mai bine azi, in ultimele 2 zile am crezut ca ma duc la nebuni din cauza de copil isteric si insomniac. Ieri a plans 3 ore ca disperatul, ii mai picuram apa in gurita, pt ca lapticul il dadea afara, pana m-am dus la mama, care i-a spus Tatal Nostru si i-a dat cu mir si a dormit bebelusul 3 ore si jumatate neintors, dupa care l-am trezit eu sa-i dau sa pape, ca trebuia sa plec la munca.

Bun venit in stup si din partea noastra mamicilor si bebicilor noi!
Si felicitari noilor crestini.
Facem si noi botezul pe 6 sept. Cine se incumeta sa ne instruiasca si pe noi pe PM cum e cu oranduielile de botez, ca habar n-avem, iar bebeul va avea doar nas, care nu se pricepe nici el. Chiar, in cazul asta cine tine lumanarea??

Vigantolul si noi il picuram direct in gurita, pampersul nu il schimbam noaptea, nici nu vorbim si nici nu aprindem lumina, papam repede si nani. Noi dormim pe burtica foarte mult, mie nu mi-e frica iar lui ii place, pe spate tresare si se agita des.

Si eu vreau huta-huta ca trecura 6 luni si am uitat cum e, dar mi-e tare frica. Nu mai vreau durere acolo....

Legat de colici, am experimentat Bonisan, Gripe Water, Sab Simplex, Espumisan, Debridat, Baby Drink, Infacol. La toate a reactionat mai bine decat sa nu-i fi dat nimic. Espumisanul, Infacolul si Sab Simplexul au aceeasi substanta activa, dar in concentratie diferita. Dintre ele, Sab Simplexul a ramas varianta noastra, administrat inainte de fiecare alaptat. Infacolul nu il ajuta f mult, iar Espumisanul se consuma in 3 zile si ne ruina, plus ca nu-i placea la gust deloc. Debridatul si Baby Drink il ajuta sa faca cacuta si nu vreau sa se invete puturos, Gripe Water avea efect pe moment si se da de maxim 3 ori pe zi, iar Bonisanul a fost un siropel interesant cu zero efecte. Cam asta e experienta noastra. Sincer, cand are crize, bratica, mangaiat si vorbit ajuta cel mai mult. Sper sa treaca de tot cat mai repede, si bebeilor vostri la fel.

Hai ca m-am intins cam mult, deh, am recuperat cat n-am scris nimic, dar am supravegheat din umbra.

Si avem si pozici, pt cine nu a observat linkul ascuns in numele bebelusului nostru.

Multi pupici, acum ma uit la pozicile voastre, ca bebe doarme si ma lasa sa ma destrabalez Ce frumos!!!!

fericita de Catalin-George - 11 iunie 2009
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Mergi la inceput