Albinutze de Mai-Iunie 2009(8)
Raspunsuri - Pagina 12
ganesha spune:
Fetelor vreau sa va intreb la cate saptamani au inceput bebeii vostrii sa gangureasca? Vad ca al meu e tare puturos, scoate si el cate un aaa la 2 zile, dar poate am eu asteptari prea mari
si e prea devreme.
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#
http://picasaweb.google.com/ganesha1606/UntitledAlbum#
clodyac spune:
ce fac dragutele si puiutii lor?? 

noi avem o zi mai usoara si am intrat sa vad ce mai faceti 
raportez si eu incercari esuate de huta-huta din cauza de bebe plangacios ![]()
parca are radar cum ne apucam de ceva are o guraaaaaaaaa![]()
despre caca lui bebe pot sa spun ca acum s-a mai schimbat facea des si verzui la culoare si mai apos dar la fel doctorita mi-a spus ca atata timp cat ia in greutate bine nu avem de ce sa ne facem griji
acum s-a schimbat face mai rar cam 4 pe zi si mai consistente adica ca si exemplu galbenus de ou 
alt exemplu nu am gasit
nu mai avem colici si incepem sa gangurim dar nu foarte des zambim cu toata gura de ne prapadim de ras pe langa el
cat despre greu pt mine a fost foarte greu daca nu ma ajuta mama nu reuseam iar despre cat reusesc sa fac --- mai nimic aproape nu mai am timp de nimic nu stiu cand a trecut ziua

ioana si eu imi fac griji
sunteti bine?????????
va pup si va doresc linisteeeeeeeee

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
blue77 spune:
FlobabyMarc a avut icter mult timp si a trebuit pana la urma sa mergem sa facem o analiza de sange, dar cred ca a iesit bine si pana la urma a trecut...stiu ca ma ingrijoram si eu atunci...vb cu doctorul tau
Bebe beca se spune ca no news is good news insa tare asteptam vesti de la voi
ganesha spune:
Relusha... s-a mai racorit si aici un pic adica a mai scazut temperatura in casa cam cu 2 grade si parca se simte diferenta iar seara a inceput sa fie mai racoare. Din pacate aici nu vezi picatura de ploaie din mai pana la sfarsitul lui sept si e rau ca bate vantul tare, oceanul e cauza, vantul e destul de periculos la bebei, de la el cred ca ne-am ploconit si cu conjunctivita, dar aici aproape nu exista seara sa nu bata vantul tare.
Cred ca se simte si Radu mult mai bine daca s-a mai racorit![]()

http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#
http://picasaweb.google.com/ganesha1606/UntitledAlbum#
AlexSiMatei spune:
Buna scumpelor,
Ioana sper ca sunteti bine, ne gandim la voi cu drag!
Alexa bine ai venit!
Flobaby parca tu intrebai de frecventa scaunelor, David (5 sapt jumate) face aproape dupa fiecare masa in timpul zilei, ba cateodata si mai des. Eu nu m-am gandit sa ma ingrijorez, avand in vedere ca ia constant 250g pe saptamana...
Noi avem pana acum o zi draguta si linistita, gratie marii inventii a infasatului. David a dormit pana si in parc doua ore, ceea ce e incredibil, iar realizarea si mai mare e ca a inceput sa se linisteasca singur - l-am culcat acum pe la 2 si ceva, s-a foit vreo 10 minute, si-a eliberat o manuta si a ros-o un pic, a plans vreo 30 de secunde si pana sa ajung eu de la bucatarie deja trecuse din nou din plans in marait si acum a adormit. Sa dea DD sa il tina, ca ieri m-a busit plansul cu mama in parc de disperare
, azi in schimb era toata lumea a mea ![]()
Nici David nu gangureste inca, sunetele lui preferate sunt (pe langa urlat
) un fel de tusit care prevesteste plansul si niste gafaieli nearticulate si foarte entuziaste cand isi da seama ca vine papica...
Ganesha cum mai merge, te-ai mai odihnit un pic?
Pupici, ma duc sa imi fac abdomenele pana nu se trezeste - a, apropo de asta ca vad ca s-a discutat, si eu mai am niste kile bune de dat jos, mai ales ca si inainte de sarcina o luasem un pic pe campii, dar azi dimineata am fost foarte vesela ca am in sfarsit din nou o greutate care incepe cu 6, mai precis 69.9
iubesc cantarele astea electronice! 9.9 kg to go ![]()
Alex
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/David?authkey=Gv1sRgCKyDsO2S_PS1hQE&feat=directlink
kiralina spune:
Flobaby tu intrebai de nr scaunelor, Adala 7 saptamani face dupa fiecare masa, mai putin noaptea. De vomitat, vomita aproape in fiecare seara. Nu ma ingrijorez pt ca ia f bine in greutate. Are 4800g si s-a nascut cu 3kg. Legat de culoarea kkului, atat galben cat si verde e ok. Am intrebat medicul si mi-a zis ca depinde de secretia de la bila.
Ada mai nou si-a descopeerit parul si se trage destul de serios de el.
Gangureli au aparut din sapt 6 dar erau f rare, acum dupa 7 sapt au inceput sa fie mai dese. Cel mai mult gangureste la baita. O sa filmez ca e mortala.
mami f fericita de Ada (11.06.2009)
mara-i spune:
salutare mamici si pitici
am intrat sa mai semnez si eu condica, ca de...suntem tare galagiosi.
buna treaba cu infasatul cui iy tine,robert urla de ma stie tot cartierul, nici nu mai incerc.
despre menstruatie,ar trebui sa ma ingrijorez ca nu si-a facut aparitia? eu nu alaptez la 4-6 ore...ca nu am ce...,iar de 1 saptamana refuza sanul, ma chinui eu sa ma mulg,dar si asa mai mult de 60-80ml nu am si tare ma oftic
mamica fericita de robert andrei(18.05.2009)http://picasaweb.google.com/iulia126/Bubu#09)
mara-i spune:
am reusit sa pun si eu poze cu robert!
mamica fericita de robert andrei(18.05.2009)http://picasaweb.google.com/iulia126/Bubu#09)
laurraa spune:
buna fetele dragi
Ioana, ce faceti? cum sunteti? dati un semn
Carla, cat alaptezi sa inteleg ca nu poti ramane insarcinata? eu nu am menstruatie deloc si nici anticonceptionale nu vreau sa iau;
ochisorii Larisei; si a mea e fff sensibila la fundulet
la mine cu cezariana e cam riscant acum
flobaby, si a mea da laptic mult si nu e nici o pb, iar kk facea si ea asa, iar acum la 4-5 zile face
maria, La Multi ani sotului
philip, bine ati revenit; abia astept s avad pozele ca Maya acum nu ma lasa
fetelor, e fff maraita de cateva zile, nu doarme ziua mai deloc si vrea din ora ora san ; acum maraie de exemplu iar si a adormit acum 10 minute;noroc ca nopatea doarme bine
nici eu nopatea nu o schimb decat cand se trezeste la 5 sau la 7 depinde la cat adoarme sa pape
de gangurit, o face de la nici doua luni;acum, dimineata cand se trezeste rade si gangureste de ma mir cum de nu o doare gatul
nu se mai poate cu maraici; fug la ea
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
laurraa spune:
s-a oprit, dar oricum nu doarme asa ca o schimb sa ies
apropo, cum iesiti la plimbare? eu de la 6 seara pana la 9 sau cel mai devreme la 5 caci e fff cald
iar scartaie
o imbrac
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09