Albinutze de Mai-Iunie 2009(8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Ramona.P, Picky poate ne vedem! Unde mergeti la plaja?! Eu cred ca voi ajunge mai des la Modern, ca unchiumeu sta la Far si am direct autobuz!

Este careva care nu foloseste anticonceptionale ci metoda "naturala"- alaptarea exclusiva si lipsa menstruatiei?!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Lipsa menstruatiei poate fi relativa....din cate stiu eu menstra vine dupa ovulatie. Daca ai "norocul" sa se produca marea intalnire inainte de prima menstra....nici nu-ti dai seama ca ai un nou bb.

Marcela, mami de LUCA - 02.01.2007 si IOSEF - 23.05.2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

LAURAOANA,,imi pare rau,iti doresc refacere rapida!

MEMO,frumoase poze,e nemaipomenita poza cu bebelusa si catelusul care dorm spate in spate!

CRIS,RAMONA,noi venim la mare la sf lui august -inceputul lui septembrie,poate vine tot bucurestiul la constanta

MIRUTA,,bafta la botez,sa fie Antonia linistita.

CARLA,acum ne-a luat si pe noi ochisorul drept,curge de 2 zile si daca sun pediatra ma cheama si mai taxeaza 100 ron,noi mergem oricum pe 11...Larisei i-a trecut daca ai curatat-o cu ser,sau ai picurat si in ochi ser fiziologic?

Va pup.

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ne-am intors din california, am gramada de poze mai jos, daca aveti timp si chef, acum ma pun pe recuperat la citit, va pupez pe toate.

US

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Seara buna,
Memo... super tare poza cu potaia si bebelul spate in spate. Nu ti-e frica cu parul de la catel?Noi avem motan dar saracul sufera tare pt ca nu-l las sa se apropie nici de bebe si nici de pat unde-l pun pe bebe din cauza parului, ziua sta saracul mai mult pe afara iar noaptea doarme cu sotul, de fiecare cu dormitorul si copilul lui
Philip... bun venit inapoi in stup, f faine pozele sa ne povestesti cum a fost si mai ales sunt curioasa cum te-ai descurcat cu cel mic
Nicuratze... si noi avem probleme cu ochisorii, acum depinde daca este o simpla iritatie de la praf, care poate trece cu ser fiziologic sau daca este o conjunctivita.Bebelul meu a avut conjunctivita, si dr ne-a dat tobrex, de 6 x pe zi, acelasi lucru se da si Rom, numai ca treb sa-i dai suficient de mult ca si zile, eu am crezut vineri ca am terminat cu infectia dupa o sapt, am stopat si picaturile ca sa observ azi dimineata ca nu s-a vindecat de tot si-i curgeau iarasi ochisorii, asa ca trebuie sa revin din nou cu picaturile.

http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#
http://picasaweb.google.com/ganesha1606/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarmisa spune:

seara buna!
nu mai am acces la calc ziua din motive de sot caruia i s-a stricat laptopul si de multe ori nici noaptea asa ca de vreo 4-5 zile n-am putut sa intru sa citesc nimic,dar acum am prins liber am citit repede si nu stiu daca reusesc sa raspund nominal.
incerc macar sa raspund la "pollurile" zilei:
-legat de menstruatie,mie mi-a revenit fix la 42 de zile desi alaptam atunci zi si noapte tot cam la 2-3 ore.Si asa mi s-a intamplat si cu mayanna, numai ca atunci credeam ca din cauza ca noaptea nu alaptam, ea a dormit din prima luna noaptea intreaga(copii is diferiti, atunci imi puneam ceasul sa sune, credeam ca de oboseala n-o aud eu,incercam sa-i dau sa suga si n-aveam cui,pana m-am convins ca nu-s o mama denaturata ci norocoasa),ca aspect e exact ca inainte...ce ma ingrijoreaza putin e ca se repeta la 22de zile, eu avan pana acum un ciclu normal de 28-29 zile
-pe Aaron il schimb numai daca mi se pare ca e necesar, oricum daca se trezeste noaptea e treaz dea binelea asa ca tot una mi-e
-si eu il spal la fiecare schimbat la chiuveta, cu sapun il spal numai dupa caca,altfel numai cu apa,servetelele le folosesc doar in deplasari
off...am uitat ce mai trebuia sa scriu...am avut 2 zile de cosmar,Mayanna face niste crize urate din motive minore,Aaron e agitat ziua ca niciodata si nu mai reusesc sa-l calmez, sotul e depasit de situatie ,iar eu "normal" ca ma enervez si pb copii simt tensiunea si se calmeaza si mai greu

Picky-sanatate fratelui tau,imi pare asa de rau,Doamne ajuta sa se gaseasca cauza si implicit solutia
Laura-Oana, de data asta va fi bine -refacere rapida!
Felicitari tuturor celor care au avut botezul zilele astea, nu nominalizez ca sigur uit pe careva si nu vreau!
La multi ani, sot de maria bunica!
Carla, chiar arati super!...eu nu stiu ce-i cu mine...in sarcina asta am pus 4 kg ,de la 68la 72,si dupa nastere aveam 63...iar de vreo luna tot cresc ca am ajuns iar la 68,dar sunt umflata, nu cred ca e de la mancare, poate asa reactionez la stres
Bebe beca ma rog sa fiti bine si Sara sa fie acum ok.Da-ne vesti!
Bun venit mamicute noi!
Mi se inchid ochii si nu ma mai pot concentra deloc, merg la somn.Incerc sa recitesc maine inca o data ce-am citit si sa raspund(ce gluma buna)cel putin asa as vrea
O noapte usoara! va imbratisez cu drag pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarmisa spune:

special pt madalinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Buna dimineata,

cine serveste o cana de ?

BebeBeca, cum se simte Sara? da-ne un semn ca sunteti bine

Picky, sanatate fratelui tau

Maria, La Multi Ani pentru tati de Darius Nicholas

Ganesha, am vazut ca incet-incet te lasa Amir sa te odihnesti. Multumim de intrebare, Radu este bine acuma...inca sotul nu a reusit sa traduca raportul de iesire din spital sa vedem ce a fost...Multumim la Doamne-Doamne ca este bine, dar luni mergem la vaccin...asa ca am emotii ca o sa faca febra de la vaccin...o sa-i dau ceva preventiv ca nu mai vreau sa trec prin ce am trecut cu febra la Radu

FELICITARI!!!! bebeilor crestinati week-end-ul asta

LauraOana sanatate, Doamne prin ce a trebuit sa treci

Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_love spune:

Buna dimineta!SI NOI VREM IN CLUBBBBBBBB!am nascut pe 14.05.2009 la ora14.45,(3000kg,50cm),natural.tare rau imi pare dar nu stiu sa pun poze pe forum,dar promit sa studiez.am incercat dar imi zice ca e fisier prea mare?!?pupici la toata lume

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

...stiam de dimineata ca mai vreau ceva....

BUN VENIT!!! in stup noilor mamici si albinute

Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miruta

Buna..
Fetele cu epiziotomie,ati inceput ?Noi am avut o tentativa dar am esuat..doare cam tare.La voi doare?Sa ma ingrijorez?

"Faina" denumirea de "terorist"!
La prima nastere m-am fisurat si am fost cusuta inspre vagin! A durut primele dati! Mai degraba era un discomfort, ca dr, ma cususe mai "stramt" si durea! Dar cu timpul a trecut! Si la a2a sarcina m-am fisurat- inca mai rau ca la prima, dar nu am dureri la contact! Cu rabdare si intelegere se rezolva!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput