A doua mogalneata cu ochii migdalati
Raspunsuri - Pagina 3
madalina84 spune:
DEVYLA sa-ti traiasca mogalneata,sa fie sanatoasa,puternica si cat mai repede in brate la mamica ei
31+ IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
Roxali spune:
Sabinuto am retrait toate momentele impreuna cu tine...multa sanatate micutei mogaldete...are caracter
Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
devylla spune:
Offf multumesc din inima tuturor!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
cecilia L spune:
SabinaY, felicitari inca odata, sa-ti traiasca mogaldeata mica si roz, sa fie sanatoasa, sa vina repede acasa alaturi de Erika si de voi, sunteti o familie implinita.
Am cand am citit povestea ta, parca eram acolo alaturi de tine cand citeam, ma intreba Cristi de ce plang, ''mami ce doae?'' asa ca el deja stie ca mai are o prietena cu ochi migdalati.
daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
Celia spune:
Sabina, felicitari, ai depasit momente grele , dar au meritat! Aveti doua minuni . Sa fiti sanatosi cu totii si sa vina cat mai repede momentul cand Lisa va fi in mijlocul vostru.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
adimercedes spune:
Sabina, ce frumos ai povestit. Te si vedeam in fata ochilor!! Pupam mogalneata cea luptatoare!!!
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
luy spune:
Imi sterg lacrimile din coltul ochilor, m-a emotionat povestea ta...
O viata frumoasa ii urez mogaldetei luptatoare, sa fie sanatoasa si sa-si implineasca toate visele cu aceeasi hotarare de care a dat dovada la venirea pe lume ! Sa va bucurati si voi, parintii, de familia voastra minunata, atat de frumos "rotunjita" acum !
Te imbratisez cu mare drag, mamica puternica !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Yaia spune:
Bun venit, Mogaldeata hotarata nr. 2! Sa iei repede in greutate!
Felicitari Sabina! Enjoy every moment!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
alinus_25 spune:
Sabina Y, ce emotionant ai expus toata povestea. Simteam cum imi creste pulsul de parca as fi nascut eu...
(Si deja simteam ca am toate simptomele. Am fost plecati la parintii mei, am petrecut 3 zile fff obositoare cu Teo, iar drumul la intoarcere a fost infernal, cu burta tare, dureri de mijloc. Iar acum am dureri dinnou. Deh, simpatia)
Te felicit pentru vointa si curajul de care ai dat dovada, acum esti o mamica perfecta de !
Lisa Maria bun venit pe lume mica! Sa fii mereu sanatoasa si inconjurata de dragoste, noroc si fericire! Ai alaturi o familie minunata, care te asteapta cat mai repede acasa!
Alina 34 Doris Maria (DPN 9.09.2009)
si Iulius Teodor (10.10.2007) Teo la mare
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
devylla spune:
multumim mult de urari.
inca un pic si bebelina Lisa va venii acasa!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)