Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(40)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Monica (Ayla), 150 lei pt o zi de curatenie??????? Mama mea pt intregirea bugetului (e pensionara) face trebuiri casnice la diferite pers. Momentan, doar calca la o tanti si pt 6-8 ore de calcat (nu exagerez dar zici ca e la program cand vad ca sta 8 ore) primeste 30 lei. Si de cele mai multe ori mai face si altceva (duce gunoiul, sta cu copiii pana vine doamna, mai o mancare - mama a fost bucatareasa). Si doamnei i se pare cam mult 30 lei., adica o cheama mai rar ca sa se stranga si de calcat si de facut mancare.
Daca voi platiti atat ori vine mama la voi , cu drag iti spun eu, ori veniti voi la Braila si tot nu dati atatia bani.

UN VOT DE INCREDERE VA ROG
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/

http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/FloriCambur#
Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Simplyana,

vad ca stati in dr taberii, e ok, eu pe la Raul Doamnei, tre sa stabilim sa ne intalnim prin Moghioros, ok? Si vb si despre pediatru, nu ca eu as avea ceva extraordinar, dar sper ca mai ok decat "mama crusinului"...

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 8 ani, Robert-Adrian 2 luni

Asa tare m-a palit melancolia de Dr Taberei in facultate am locuit in gazda in Valea Ialomitei. Ehei, ce vremuri....Mi-e dor de acei ani, de Bucurestiul de atunci..........

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

mai fetelor voi vedeti ce scriu eu ca acolo la profilul meu apare INVIZIBIL si eu am dat clik pe da. Ce tre sa fac? Sa dau clik pe DA sau pe NU?

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

24 ore. Nu-i cam mult? E o mamica de la prematuri, iar in acest timp bebelina refuza laptele praf si plange de foame.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

pai hai sa cautam pe net; i-a facut anestezie cu xilina cu adrenalina sau cu ce?

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

hai ca am gasit aici:
daca a fost injectata (in mod normal da) xilina, care contine lidocaina, se poate alapta pentru ca nu a fost absorbita de catre stomac sau intestine, www.femininbio.com/maman/allaitement/vous-pouvez-continuer-a-allaiter.html" target="_blank">voila :
"3. ces médicaments ne sont pas absorbés par l'estomac ou les intestins. Ceci vaut pour beaucoup de médicaments administrés par injection. Exemples : la gentamicine, l'héparine, la lidocaïne ou autres anesthésiques locaux utilisés par les dentistes."

Toulouse, la ville rose

Copiez acolo. Mersi.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

cu placere, imi pare bine daca am putut fi de folos

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Manuela77

Apropos!
Nu mai stiu ce sa ma fac cu oboseala asta. E cumplit. Oare sa fie de la alaptat? Am niste ameteli de simt ca pic din picioare. O stare generala oribila. AM niste dureri ca si cand trebuie sa-mi vina ciclul (cam de vreo luna) dar inca nu mi-a venit deloc dupa ce am nascut.

Iau vitamine, Calciu etc, mananc bine si totusi nu ma pot deloc redresa.

Fetele care alaptati, cum va simtiti? Aveti si voi probleme de genul asta?

Mamica de Radu (01.04.2009)

si eu sint obosita, dar asta e de la caldura si dereglat program de dragoana

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

manu - exact asa ma simt si eu. ametelile,durerile vagi de burta ca inainte de mosh craciun si oboseala cronica. incepusem sa ma gandesc sa fac un test dar e prea de tot...asa ghinion/noroc sa avem noi. dar eu tot pe hormoni dau vina ca o fi de alaptat...ca o fi post partum...habar nu am.

ma bucur sa aud ca mananca bine deshi cred ca e un chin sa te mulgi si acasa. ooof.
al meu vad ca nu face diferenta intre cele doua,se bucura la fel cand le vede. sa vedem cat tzine minunea

Citat:
citat din mesajul lui Manuela77

Apropos!
Nu mai stiu ce sa ma fac cu oboseala asta. E cumplit. Oare sa fie de la alaptat? Am niste ameteli de simt ca pic din picioare. O stare generala oribila. AM niste dureri ca si cand trebuie sa-mi vina ciclul (cam de vreo luna) dar inca nu mi-a venit deloc dupa ce am nascut.

Iau vitamine, Calciu etc, mananc bine si totusi nu ma pot deloc redresa.

Fetele care alaptati, cum va simtiti? Aveti si voi probleme de genul asta?

Mamica de Radu (01.04.2009)

25 martie 2009

Mergi la inceput

oooo de ce nu stau eu in galati sau voi in bucuresti

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Monica (Ayla), 150 lei pt o zi de curatenie??????? Mama mea pt intregirea bugetului (e pensionara) face trebuiri casnice la diferite pers. Momentan, doar calca la o tanti si pt 6-8 ore de calcat (nu exagerez dar zici ca e la program cand vad ca sta 8 ore) primeste 30 lei. Si de cele mai multe ori mai face si altceva (duce gunoiul, sta cu copiii pana vine doamna, mai o mancare - mama a fost bucatareasa). Si doamnei i se pare cam mult 30 lei., adica o cheama mai rar ca sa se stranga si de calcat si de facut mancare.
Daca voi platiti atat ori vine mama la voi , cu drag iti spun eu, ori veniti voi la Braila si tot nu dati atatia bani.

Raru, tziparul lui mami

25 martie 2009

Mergi la inceput

acum sa recuperez un pic ca a adormit flacaul. god ce zi am avut. s-a trezit la 5 cum v-am spus si a mai dormit doar o data 2,5ore pana la 4.30. iar eu aseara am dormit 4 ore cu 3 treziri. cred ca ii bag un biberon si noaptea sa vad daca e vreo diferenta,poate nu are baiatul suficient ce manca

25 martie 2009

Mergi la inceput

sa speram ca asa o sa fie si la mine. parca ash vrea sa-i mai dau ceva anticorpi. deocamdata el saracu coopereaza

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

ARIS (vorbesc acum cu cea machiata, da?) io n-am alaptat exclusiv nicio zi si uite ca inca mai sugem... Deci poti s-o tarai mult si bine. Iar individul nu mai e cooperant cam de la o luna, dar gasim metode de pacaleala :)

OLGA ai fost superba.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

25 martie 2009

Mergi la inceput

radem noi radem ...dar pe bune eu chiar sper sa lipseasca din cu totul si cu totul alte motive. chiar ma gandeam sa recuperez sa vad daca a dat semne

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Inapreda,

poate mi-a scapat vreun mesaj, dar nu ti-am vazut puiul intors din parc... de ieri... sa inteleg ca inca nu au sosit? Socrii si puiul or fi petrecut noaptea la vreun bar din downtown?

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 8 ani, Robert-Adrian 2 luni

25 martie 2009

Mergi la inceput