Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(40)*
Raspunsuri - Pagina 10
Manuela77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdyi2001 Manu, cu ce mergi acasa? Cu masina sau avionul? Oboseala de care vorbesti tu cred ca se datoreaza in special muncii si surmenajului. Stiu care este politica in Olanda. Te intorci la munca dupa 6 sapt, cred. La fel e si in Belgia. Eu alaptez in continuare si din fericire am un sot intelegator care nu ma pune la munca si reusesc sa ma odihnesc la pranz vreo 2 ore. Sunt zile in care nu dorm si seara resimt oboseala si sanii sunt mai moi. Incearca cat de cat sa te odihnesti cand poti. Magdy, mami de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas. |
Magdy, bine ai venit
Eu am inceput munca la 12 saptamani...desi trebuia la 10. Mi-e dor si mie de un pui de somn la pranz!
Noi venim cu avionul si am emotii. Sper sa ajungem cu bine si diferenta de temperatura sa nu ne faca probleme. Voi aveti planuri de mers acasa in curand?
Pupici!
Mamica de Radu (01.04.2009)
aris26 spune:
ma omori....declar ca nici macar nu am citit-o. nici nu vreau sa aud. ash fi in stare sa intru in coma. sa imi pompeze pancreasul pe pereti. nu nu....mai bine ma fac ca nu am vazut nimic
citat din mesajul lui gigelica20 Reteta de TIRAMISU "PITONASH" Aveti nevoie de: - 3 cutii de 250 gr fiecare de mascarpone (se gaseste in orice supermarket, eu am luat italienesc, dar e si romanesc un pic mai ieftin); - 6 oua; - 3-4 linguri rase de zahar; - o cana mare sau chiar 2 de cafea facuta deja...fara zahar; - jumatate de paharel de coniac; - 2 pungi de piscoturi savoiardi; - cacao - putin; - ciocolata neagra - cateva patratele pentru ras pe deasupra. Aveti nevoie de 2 castroane de plasti. Separati albusul de galbenus. Peste galbenusuri puneti zaharul si frecati bine cu mixerul pana se topeste zaharul. Cand crema asta e gata scoateti de la frigider cutiile de mascarpone si incorporatile (tot cu mixerul) in galbenusurile frecate cu zahar. Se bat albusurile cu un varf de cutit de sare...pana se fac spuma tare...ca de bezea. Albusurile batute bine-bine se pun peste crema de calbenusuri cu mascarpone si se amesteca usor cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza. Cand e gata se baga la frigider. Pregatiti apoi o tava, vas cu margini inalte si de preferat de forma dreptunghiulara mai marisor. Puneti cafeaua racita intr-un castron si turnati peste ea coniacul si esente de care vreti voi. Se baga cate un piscot doar rapid, o secunda, si pe o parte si pe cealalta si se pune pe fundul tavii. Le asezati in asa fel incat sa acoperiti tot fundul cu piscoturi. Scoateti crema din frigider si turnati jumatate peste piscoturi. Nivelati frumos, presarati cu cacao din abundenta si radeti ciocolata. Apoi inca un strat de piscoturi (nu uitati sa le insiropati ) si deasupra restul de crema. Iarasi cacao si ciocolata rasa. Se baga la frigider...si se serveste dupa 3 ore. Pofta buna! Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul 30 martie 2009 |
25 martie 2009
aris26 spune:
alexa - pai tu ai vorbit cu importatorul si a zis de la 6 luni. zi ca ea si fa catine. si al meu a tercut de 4 luni dar pediatra a zis sa merg in continuare cu humana 1.
noi incepem diversificarea asa:
cate doua lingurite(pllasitic pt copii de 2,5ml) de suc de mar sau morcov, se creste zilnic cu cate doua lingurite pana ajungem la 30ml pe zi. asta la prima masa(aprox 11) cu jumatate de ora inainte de lapte sa aiba timp sa se elimine din stomac. cand ajung la 30ml cu mar sau morcov, mut cel 30ml la o masa mai dupa-amiaza(aprox 17) si o iau de la capat cu ce a ramas(morcov sau mar)in functie de ce am ales prima data. pana ajung si cu asta la 30ml. atunci ii bag mar ras copt sau crud amestecat cu branza de vaci facuta in casa.
o sa incep si eu cat de curand,ca sa-l pregatesc incet incet.
eu stiam ca cerealele se dau daca e copilul mai slabutz. si din cate imi aduc aminte nu e cazul vostru
citat din mesajul lui alexa101 Buna ziua, mamicilor. Am si eu o fetitza are 4 luni jumatate si papa Humana 1. Astazi ia facut vaccinul si dr. a zis sa trec pe formula 2 dar pe cutie scrie ca se da de la 6 luni si doctorita nu ia in consideratie ce scrie pe cutie. Cerealele Humana cum le dati, ce fel de cereale, cum le preparati. mie mi-a zis sa nu-i dau cu gris ca nu este bun, supita de pui si legume, suculet proaspat, mar ras cu 2 biscuiti po****ri, cereale la masa de seara 17, 18, voua ce vi sa spus? Doctora tot imi recomanda NAN 2, ce naiba sa fac? Sa incep de acum sa-i dau Humana 2 la 4 luni jumatate? Am cumparat deja cutie de 800 gr. Humana 2 si cereale de mar (fara lapte), dati-mi o idee, un sfat va rog. Alexa |
25 martie 2009
Floric spune:
citat din mesajul lui Manuela77 Apropos! Nu mai stiu ce sa ma fac cu oboseala asta. E cumplit. Oare sa fie de la alaptat? Am niste ameteli de simt ca pic din picioare. O stare generala oribila. AM niste dureri ca si cand trebuie sa-mi vina ciclul (cam de vreo luna) dar inca nu mi-a venit deloc dupa ce am nascut. Iau vitamine, Calciu etc, mananc bine si totusi nu ma pot deloc redresa. Fetele care alaptati, cum va simtiti? Aveti si voi probleme de genul asta? Mamica de Radu (01.04.2009) |
Pe mine ma ia somnul in timp ce alaptez. Nu ma pot concentra imi pica ochii in gura. Dar ameteli nu mai am de la vreo luna. Atunci am luat Fier si Elevit. Acum nu mai iau nimic.
UN VOT DE INCREDERE VA ROG
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/FloriCambur#
Raru, tziparul lui mami
magdyi2001 spune:
Manu, noi am fost acasa in perioada 28 iun-10iul si am fost cu masina pt ca am avut mult bagaj. Vreau sa spun ca a fost un cosmar si pt noi si pt bb. In cazul in care locuiesti la granita cu ung sau cat de cat in apropiere mai merge, dar daca tre sa traversezi Rom cum am facut noi, dai in damblageala.
Magdy, mami de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
[/quote]
Magdy, bine ai venit
Eu am inceput munca la 12 saptamani...desi trebuia la 10. Mi-e dor si mie de un pui de somn la pranz!
Noi venim cu avionul si am emotii. Sper sa ajungem cu bine si diferenta de temperatura sa nu ne faca probleme. Voi aveti planuri de mers acasa in curand?
Pupici!
Mamica de Radu (01.04.2009)
[/quote]
Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
dyana27 spune:
citat din mesajul lui aris26 manu - exact asa ma simt si eu. ametelile,durerile vagi de burta ca inainte de mosh craciun si oboseala cronica. incepusem sa ma gandesc sa fac un test dar e prea de tot...asa ghinion/noroc sa avem noi. dar eu tot pe hormoni dau vina ca o fi de alaptat...ca o fi post partum...habar nu am. |
si eu! si eu la fel! of, bine ca ziceti si voi acelasi lucru, ca eu am si bagat test de sarcina (chiar daca era IMPOSIBIL....); la mine se mai adauga dureri de articulatii, si de picioare- e posibil sa fie si din lipsa de activitate, ca de cand cu caldurile astea nu reusesc sa-mi fac plimbarile obisnuite cu mutzu ca se pune pe urlat in clipa in care se incalzeste putin
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
magdyi2001 spune:
Aris si eu i-am dat odata un bibe cu aptamil in speranta ca-mi dar tot degeaba. Nu a dormit decat 3 ore. Asa ca am lasat-o balta.
Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
gigelica20 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Ooo, ba daaa! Dar cu cine? Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! Aprinde o lumanare in memoria Almei! |
Cu tati de Piton, dar tre sa am rabdare pana luni seara...la munte, ca incercam sa il pasam pe Victor in camera la buni si noi exersam pt bebe2.
Simina, io nu sunt in Bucuresti si revin abia pe 15 septembrie...deci tu o sa te vezi cu Ayla...
Ayla nu sunt convinsa ca i-a placut sucul de mere. Cel putin pulpa a scuipat-o, era pe pieptul lui. Uita-te mai bine in poza si te vei convinge...
Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
dyana27 spune:
inaaaaaaaaaaaa, da-ne un semn ca ne ingrijorezi!!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
simina_kin spune:
Am venit de la eco
Fata mea (a ramas tot pasarica) are 800gr este intreaga si sanatoasa, este cu 7 zile mai dezvoltata si are falcute ca masa....are exact fizionomia mea.
Ce se juca ea cu aparatul lu nenea doctor, cum muta obiectul muncii cum batea din picioare
Colul este perfect....
I-am zis ca am renuntat si la acid folic de vreo luna (nu iau nimic altceva) si a zis ca-i ok.Ne mai vedem peste o luna
Sunt fericita!!!!
24+ cu Andreea
Poze noi
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!