Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(40)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

ayla, multumesc muuult pentru tot ce ai scris pt diversificare. Am notat si...o sa pun in practica.

magdy ce vrei sa iti spun daca vedem? semnatura? e super Pot sa dau cu bata imn balta si sa intreb ce e cu Theodora ingeras dragalas??? Iertare daca fac vreo gafa

aris, nu stii ce pierzi, e usor de facut, rapid (30 minute) si...delicios. Vrei de la mine o felie???

Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Am venit de la eco
Fata mea (a ramas tot pasarica) are 800gr este intreaga si sanatoasa, este cu 7 zile mai dezvoltata si are falcute ca masa....are exact fizionomia mea.
Ce se juca ea cu aparatul lu nenea doctor, cum muta obiectul muncii cum batea din picioare
Colul este perfect....
I-am zis ca am renuntat si la acid folic de vreo luna (nu iau nimic altceva) si a zis ca-i ok.Ne mai vedem peste o luna

Sunt fericita!!!!

24+ cu Andreea

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

Poze noi
bebe

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Doamne...imi amintesc primele mele interventii aici, in odisee, de fapt acolo, in prima noastra odisee....cat de fericita am fost cand ne-ai dat vestea ca ai o Mazarica in buctica...care acum e fetita mare de 24 sapt, creste si va fi frumoasa ca mami si ca tati.
Iti doresc sarcina usoara in continuare, nastere la termen si copil sanatos.

Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Fetele, sariti cu idei ca nu mai stiu ce sa fac. De cateva zile Keutu mamii, face un adevar circ seara la culcare. Nici n-ar dormi, nici n-ar manca, cum il pun in pozitia de mancat incep niste plansete cu lacrimi, de ma sperie. Nici nemancat nu-l pot culca, pe langa motivele necunoscute mie pt care plange, se mai aduga si foamea si e peste puterile mele sa-l vad suferind asa.
M-am gandit c-o fi de la dinti, dar nu-i ca noaptea n-are treaba, ziua de asemenea, e liniste si pace. Doarme bine noaptea, doarme si ziua, numai seara desi are o privire obosita, nu reuseste nici sa manance nici sa doarma. Incearca sa manance si se zbate si iar ia o gura si iar se zbate de abia il tin. Asta seara am ajuns sa-l hranesc stand in picioare, intr-un picior mai exact, cu celalat il sprinineam pe el ca sa am o mana libera sa-i tin sticla. Pana la urma in decurs de doua ore de agitatie, reuseste sa bea un 50-60 ml. Nu mai pot sa-l vad cum se chinuie si nu stiu ce s-a intamplat, ca nu aveam probleme din astea.

Si sa-l si laud, azi s-a intors pe o parte. Ca noi nu ne grabim, sa nu cumva sa gresim.

Anca, o fi plin stupul la abinuite.

Gigelica, imi permiti sa te corectez? Piscoturile se inmoaie in cafea numai pe o parte si numai pana la jumatate, ele oricum trag umezeala si din crema, e suficient, crede-ma!Daca tot o exaecuti din doua in doua zile, fa si ca mine.

Eu abia la patru luni ale Keutului am trecut de la Pre la nr.1 la lapte. Deci de vreo doua saptamani aproape si mergem cu asta pana la 6 luni. Stiu ca una din fetele noi au intrebat, dar nu mai stiu care Ati venit amandoua deodata si pana ma dezmeticesc eu mai dureaza putin.

Ayla, ii cer scuze, eu abia azi am vazut cum se aprind lumanarile virtuale.. Ma gandeam ca trebuie sa ma gandesc ca aprind o lumanare, dar aia nu mai insemna virtual ci imaginar.

Eu cred ca bb Ian e ok, Ina parca nu intra chiar in fiecare zi. Dar asteptam confirmarea.

Lipsesc o multime de virgule, dar mi se termina bateria si pierd mesajul, trimit asa, scuze-

4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Lucia
Da de ce te intorci tocmai pe 15.09?????
Si eu care imi faceam planuri ca o sa-l tin pe Pitonas in brate in parc

24+ cu Andreea

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

Poze noi
bebe

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Ne-a zis doc ca am trecut toate hopurile de pana acum cu bine, mai avem unul :NASTEREA

AAAA..si binenteles ca iar m-a balacarit pt kg....in 24 sapt am luat 8,500 kg....
I-a zis sotului : "O MAI DUCI UNDEVA LA ALL INCLUSIVE PANA NASTE??? EU ZIC CA NU"
...Ce sa fac daca se depun kg astea???...numai cat pepene mananc

24+ cu Andreea

Poze noi
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Vazut alexandra haioasa si pusa pe sotii in brate la tati, as zice ca a copiat expresia lui mami

sympliana, nu am citit pe Musashi, e vb de cartea despre el sau de ce a scris el?

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Vb de cartea despre el, de Eiji Yoshikawa. Sa o citesti. Daca nu te indragostesti de cartea asta, sa ma bati.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mie nu mi s-a parut cine stie ce. Cam multa telenovela pentru un subiect atat de grav. Parerea mea!

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Am venit de la eco
Fata mea (a ramas tot pasarica) are 800gr este intreaga si sanatoasa, este cu 7 zile mai dezvoltata si are falcute ca masa....are exact fizionomia mea.
Ce se juca ea cu aparatul lu nenea doctor, cum muta obiectul muncii cum batea din picioare
Colul este perfect....
I-am zis ca am renuntat si la acid folic de vreo luna (nu iau nimic altceva) si a zis ca-i ok.Ne mai vedem peste o luna

Sunt fericita!!!!

24+ cu Andreea

Poze noi
bebe

Simina, multa sanatate. Fericirea se apropie. Mi-am adus aminte de ziua cand am nascut si te0am sunat sa iti spun ca A venit Rares. Nici nu stiu daca de cate ori te-am sunat. Eram cheauna. A venit randul meu sa astept telefon de la tine.

UN VOT DE INCREDERE VA ROG
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/

http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/FloriCambur#
Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kea
Gigelica, imi permiti sa te corectez? Piscoturile se inmoaie in cafea numai pe o parte si numai pana la jumatate, ele oricum trag umezeala si din crema, e suficient, crede-ma!Daca tot o exaecuti din doua in doua zile, fa si ca mine.

daaaaaa...asta-i cura ei de slabire

Citat:
Ayla, ii cer scuze, eu abia azi am vazut cum se aprind lumanarile virtuale.. Ma gandeam ca trebuie sa ma gandesc ca aprind o lumanare, dar aia nu mai insemna virtual ci imaginar.
...
Cum adica???..eu nu stiu

24+ cu Andreea

Poze noi
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Va multumesc mult mamicilor pt. sfaturi si tabel cu diversificarea chiar imi sunt utile, o sa incepem iar incet cu suculet-desi mi-l scuipa de nu se poate, se stramba la mar si morcov, nici nu vrea sa bea din biberon cand simte gustul, dar trebuie sa ne obisnuim incet-incet, o sa pastrez Humana 2 pt. 6 luni si o sa-i dau tot Humana 1, mai pun la cate o masa si o lingurita de cereale de orez si o luam incet.
Va pupik si orice mai aveti scrieti-mi si mie ca citesc cu placere cand apuc ca tare nazdravana este Marina ndra.
http://alexandraciobanu76.hi5.com

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Simina, multa sanatate. Fericirea se apropie. Mi-am adus aminte de ziua cand am nascut si te0am sunat sa iti spun ca A venit Rares. Nici nu stiu daca de cate ori te-am sunat. Eram cheauna. A venit randul meu sa astept telefon de la tine.

UN VOT DE INCREDERE VA ROG
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/

http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/FloriCambur#
Raru, tziparul lui mami

mie mi-a facut placere...eram in priza si noaptea
Da chiar...n-am numarat si eu ghioceii mositi

24+ cu Andreea

Poze noi
bebe

Mergi la inceput