Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(40)*
Raspunsuri - Pagina 8
chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
pai hai sa cautam pe net; i-a facut anestezie cu xilina cu adrenalina sau cu ce? Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
hai ca am gasit aici:
daca a fost injectata (in mod normal da) xilina, care contine lidocaina, se poate alapta pentru ca nu a fost absorbita de catre stomac sau intestine, www.femininbio.com/maman/allaitement/vous-pouvez-continuer-a-allaiter.html" target="_blank">voila :
"3. ces médicaments ne sont pas absorbés par l'estomac ou les intestins. Ceci vaut pour beaucoup de médicaments administrés par injection. Exemples : la gentamicine, l'héparine, la lidocaïne ou autres anesthésiques locaux utilisés par les dentistes."
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
Manuela77 spune:
Buna fetelor,
De abia am ajuns de la servici. Sunt atat de rupta, de abia ma mai tin picioarele.
Am intrat sa va salut si sa-i spun la Novus ca are PM!!! Novus, I need your help:-)
Noi ne pregatim sa venim acasa, sambata viitoare.
AM niste emotii, nu am mai fost de un an.
In rest puisorul e foarte bine, creste si nu pare sa-mi duca lipsa cat sunt la servici.
Nu stiu daca va amintiti, eu ma plangeam ca e prea fan de tzitzi si nu primea deloc biberonul...e minunea a durat doar 3 saptamani.....acum nu mai vrea tzitzi si bea doar din bibe. Asta imi da si mai mult de lucru pentru ca deocamdata il alaptez si trebuie sa ma tot mulg.
Noi am papam acum 2 mese de lapte + 5 lingurite de fulgi de orez dat in biberon
si o masa de morcovei (din borcanel). In rest numai laptic de la mine.
V-am pupat si sper sa am si eu mai mult timp sa recuperez
Mamica de Radu (01.04.2009)
Ayla21 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui chatonel
hai ca am gasit aici: daca a fost injectata (in mod normal da) xilina, care contine lidocaina, se poate alapta pentru ca nu a fost absorbita de catre stomac sau intestine, www.femininbio.com/maman/allaitement/vous-pouvez-continuer-a-allaiter.html" target="_blank">voila : "3. ces médicaments ne sont pas absorbés par l'estomac ou les intestins. Ceci vaut pour beaucoup de médicaments administrés par injection. Exemples : la gentamicine, l'héparine, la lidocaïne ou autres anesthésiques locaux utilisés par les dentistes." Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Copiez acolo. Mersi.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
Manuela77 spune:
Apropos!
Nu mai stiu ce sa ma fac cu oboseala asta. E cumplit. Oare sa fie de la alaptat? Am niste ameteli de simt ca pic din picioare. O stare generala oribila. AM niste dureri ca si cand trebuie sa-mi vina ciclul (cam de vreo luna) dar inca nu mi-a venit deloc dupa ce am nascut.
Iau vitamine, Calciu etc, mananc bine si totusi nu ma pot deloc redresa.
Fetele care alaptati, cum va simtiti? Aveti si voi probleme de genul asta?
Mamica de Radu (01.04.2009)
magdyi2001 spune:
Am revenit din nou.
Ma mir insa ca BB al meu mai doarme inca. Cand se trezestz tre sa -i fac baitza. Sper sa nu fie morocanos. Ii place mult cand este si taica-su la baie, dar din pacate asta cam rarutz.
Magdy, mami de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
magdyi2001 spune:
Manu, cu ce mergi acasa? Cu masina sau avionul?
Oboseala de care vorbesti tu cred ca se datoreaza in special muncii si surmenajului. Stiu care este politica in Olanda. Te intorci la munca dupa 6 sapt, cred. La fel e si in Belgia. Eu alaptez in continuare si din fericire am un sot intelegator care nu ma pune la munca si reusesc sa ma odihnesc la pranz vreo 2 ore.
Sunt zile in care nu dorm si seara resimt oboseala si sanii sunt mai moi. Incearca cat de cat sa te odihnesti cand poti.
Magdy, mami de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
magdyi2001 spune:
Gata am gasit de unde se pun mutzulachi la semnatura.
mi-a trebuit cam mult pana am nimerit.
Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
magdyi2001 spune:
Da cum pun pozele acu?
magdyi2001 spune:
cred ca sunt singura pe aici.
Unde ati disparut toate?
magdyi2001 spune:
Hai ca asta este al 10-lea mesaj si sper sa scap de ne-moderatele astea.