Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(40)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

24 ore. Nu-i cam mult? E o mamica de la prematuri, iar in acest timp bebelina refuza laptele praf si plange de foame.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!


pai hai sa cautam pe net; i-a facut anestezie cu xilina cu adrenalina sau cu ce?

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

cartea despre el, de Eiji Yoshikawa. Sa o citesti. Daca nu te indragostesti de cartea asta, sa ma bati.

http://www.lucamic.blogspot.com/


ok, o comand, merg pe mina ta :)

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Fetelor, mamici de ghiocei, trebuie sa va laud pentru multe, nu gluma, sa vedeti de ce:

Aseara am mers cu o prietena in Carrefour sa ii negociez service-ul la un calculator cumparat de acolo, apartinand de firma UltraPro, care tocmai dete faliment... aia nu voiau sa accepte calc, ca cica daca porneste, inseamna ca e bun. Eu le-am explicat ca se restarteaza aleatoriu, aia nu si nu. Atunci mi-a venit ideea sa le arat EventViewerul si acolo erau clar toate notificarile de system stop/start. Asa ca m-au crezut, au luat calc inapoi si au platit prietenei totul. Insa, in timp ce prietena isi salva totul pe o memorie usb [cca 30 min], eu cu cei 2 baieti ai mei cumparam ceva dulciuri si.. vad o mamica cu un tatic si un baietel maricut in carut, parea de 4-5 luni, dar totusi cu o privire inca de bebelus de 3 luni... asa ca intru in vorba cu ea, si, dupa ce aflu ca da, bb e nascut pe 7 mai, cu 1 zi dupa al meu, o intreb de forum... Ea zice ca da, s-a inscris la albinute, a dat info, dar nimeni nu i-a trecut bb in listuta de bebei... Iau info, si ii zic ca azi ma ocup eu... Azi o gasesc in lista de mamici, scriu la albinute sa o adauge si pe ea si... surpriza: deja am scris 3 mesaje si nimeni nu-mi raspunde nimic, ele scriu "strict si fix" la anumite persoane, ba chiar s-a deschis si capitol nou si nimic... Foarte slaba activitatea acolo, :(, si parca nu vad o legatura stransa si sufleteasca asa ca la noi... sau poate sunt eu subiectiva, insa va spun ca m-am simtit foarte mandra de grupul nostru .

Totusi, ca sa fiu obiectiva, ele au un filmulet cu toate pozele de mamici... Mi s-a parut draguta ideea, nu stiu dc noi avem sa nu, avem?

Inapreda????

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 8 ani, Robert-Adrian 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Simplyana,

vad ca stati in dr taberii, e ok, eu pe la Raul Doamnei, tre sa stabilim sa ne intalnim prin Moghioros, ok? Si vb si despre pediatru, nu ca eu as avea ceva extraordinar, dar sper ca mai ok decat "mama crusinului"...

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 8 ani, Robert-Adrian 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

M-am amuzat f tare, sa vedeti de ce:

Ma mai tineti minte cu subiectul: nume pt bb3? Cum au tot propus Veronica si Tudor diverse nume "romanesti si sanatoase" precum Naruto, Amidamaru, Sonik sau Nokia.com? Eeee, dupa ce am vazut azi

http://www.youtube.com/watch?v=F8OQqUSS8q4&feature=PlayList&p=33CDD068262599CE&playnext=1&playnext_from=PL&index=24

m-am gandit ca am fost foarte norocoasa sa-l vad abia acum, DUPA botez, ca altfel, cum credeti ca l-ar fi apelat Vero si Tudor pe bb3? Va las sa raspundeti voi...

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 8 ani, Robert-Adrian 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Reteta de TIRAMISU "PITONASH"
Aveti nevoie de:
- cacao - putin;
. Nivelati frumos, presarati cu cacao din abundenta si radeti ciocolata.
Pofta buna!





Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009



pai hotaraste-te

Am glumit

Am pus semn de carte o sa incerc si eu

24+ cu Andreea

[size=2]www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

Poze noi
bebe

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!



Scuze...am zis putin...adica nu un sac...dar sa fie fara numar, fara numar...


Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui saby

Novus sunteti tare frumosi, Alexandra este superba.
Haideti sa va arat prietena cea mai buna a Maiutei...http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/3774465235/
Noi maine vrem sa plecam la munte la Sinaia, sper sa avem vreme buna, vrem sa fugim de caldura din Bucuresti dar parca nici sa ploua nu asi vrea.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/


Frumoasa albinutza!
Va dorim drum bun, vreme superba si odihna placuta.
Si noi plecam luni dimineata la Lepsa si stam 1 saptamana...asa ca sa nu ma dati disparuta


Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21


Fetelor, am intrat si eu sa va povestesc ceva. Nu stiu cum va fi interpretat mai ales ca ne mai citesc si alte persoane din afara familiei mart.apr09.
Cu menajera, mai veche in casa decat mine (adica inainte de a fi eu cu Alex) m-am mai certat de cateva ori. Dar in ultimele luni n-o mai suportam deloc. Cand eram acasa in ziua ei de lucru, ma scotea din minti. Ajunsesem sa-mi fac program in asa fel incat sa nu stau acasa. Ultimele dati bombanea de genul "cine m-a blestemat pe mine sa ajung sa robesc atata", de parca faptul ca avea de lucru (pe bani, bineinteles) era un mare blestem pe capul ei. Acum 2 saptamani i-am spus eu ceva care a deranjat-o atat de tare ca a plecat si nu a mai vrut sa vina. Nu e prima data, dar Alex se ducea dupa ea, si-i trecea. De data asta am zis la Alex ca si de-o fi sa fac eu curatenia asta (ma refer la curatenia generala saptamana, ca in rest tot fac cate ceva in casa), eu nu o mai primesc. S-a suparat el, i-a trecut, in fine. Sunam la o agentie, vine sefu cu o gagica, decolteu, tzatze, talie, asta numai a menajera nu arata. Rad si eu si-i zic la Alex (dupa ce au plecat ei), ca uite ca i-am gasit una tanara (fosta era mai batrana ca de aia se plagea, dar facea treaba buna). Nu mai zic discutia, unde ne prezentam cerintele, sa stabilim pretul. Alex spune ca nu conteaza cat costa, numai sa fie cum vrea el. Adica aspirat, spalat parchet, sub covoare (avem niste presuri care se trag la o parte, nu-i cine stie ce hamalerala, covoare care anual sunt duse la spalatorie si spalate), pe sub pat, pe sub dulapuri (dulapurile au picioare si efectiv dai numai cu mupul, spalat gresie, bai, si... geamuri. La care astia au sarit ca arsi. "Saptamanal?" Fosta le spala saptamanal, normal, ca se pune praf, ploua, stopeste, am pervazuri albe, deci daca e igienizare da, sapatamanal. "Aaa, pai daca vreti si gemurile saptamanal, creste pretul". "Nu-i nimic, platim cat se cere". Pleaca ei, si ne suna dupa vreo juma de zi sefu ca "madam" nu vrea sa vina ca are prea mult de lucru.
Partea asta, no comment.
Asa ca, eu am incurcat-o, eu sa o descurc. Am facut in 2 zile curatenia. M-am spalat gemurile intr-o zi, si in alta am schimbat patul, am aspirat, spalat restul.
Ieri a fost 30. Deci ce trebuia sa fac in 2 zile, adica joi si vineri, cadea pe azi. Azi zice Alex ca eu ce am treaba? Pai vroiam sa aranjez hainele in dulap. Ok, sa-mi fac eu treaba ca-mi arata el mie cum se face curatenia si fara menajera. Si s-a apucat de aspirat el, de spalata sub pat, sub dulap, de sters geamuri, spalat baile si gresia, eu doar am schimbat lenjeriile la paturi si le-am bagat la spalat si am strans hainele care erau spalate si urcate. I-au luat lui mister speedy gonzales 3 ore jumate, cu pauze mici, de giugiulit si de cicalit sa faca luna bec toata casa, asa cum o vrea el. Normal ca menajerei ii lua 8 ore, ca era mai inceata, nu pt ca facea mai bine. A pigulit si raspigulit si covor, si gemuri, si colturi, deci nu a fusarit nimic. Era ce-i drept obosit si ud leoarca, pt ca el nu face pauze de respiro, si pe caldurile astea nu ai cum sa nu fi apa daca te mai si agiti. Nu ma condamnati ca am stat si m-am uitat (am facut si eu cate ceva dar nu m-am bagat in treaba lui), pt ca daca omu asa a cerut, nu cumva sa nu fac ce cere ca se enerveaza.
No amu, am si eu doo nelamuriri. Una, pt astea 3 ore, asa mare blestem o fi sa iei 150 ron? Si cum zicea si Alex, la situatia asta de criza, chiar nu se gaseste nimeni sa faca curatenie pe bani? Ca eu spal si aranjez toata ziua, deci nu-i la noi mizeria de pe lume. Apa cu care a spalata sub pat si parchetul era efectiv curata. Geamurile si pervazele erau intradevar murdare, ca e praf afara, dar in casa, si daca se si face curatenie generala sapatamanal, nu-i cine stie ce frecat si smotruit. Si a doua mea nedumerire, e, cine ar da asa un barbat de la casa?
Io cand va vad ca va plangeti ca ai vostrii nu fac, si al meu face si curat (la nevoie bineinteles, si nu atata nevoia cat a demonstra el, de asta l-am si lasat sa-si faca damblalele), se ocupa si de copii (el le face baie seara), face si mancare.
Ca are si defecte? Cred ca pt calitati le pot trece cu vederea.
Hai ca m-am lungit destul.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!


Ai fost tare simpatica cu reprodusul bombanelii..."cine m-a blestemat pe mine sa ajung sa robesc atata"...zici ca era neam cu voi si venea din obligatie - fortata de conjunctura rudeniei, nu ca era la serviciu si era platita cu o suma deloc jenanta...

Si pitzipoanca a considerat ca nu face fatza la "atata munca"? Dar ea nu stia sa faca spate? Nici macar imprejur? O puteam invata io!!!

Si eu as vrea o menajera care sa vina sa faca asa curatenie saptamanal, dar cum poate Alex sa ajunga la Bucuresti in fiecare vineri???

Mi-a propus sotiorul sa imi aduca femei in casa, dar atunci am refuzat politicos...si ma bosolesc io in fiecare vineri, dar nu fac chiar atat de generala pentru ca nu ma lasa Victor, nu ca nu as vrea. Pe vremuri asa faceam si eu in fiecare sambata, acum e praful de 5 degete pe pervazuri...Asta e, o mai chem pe mama la mine si ma mai scoate ea din namol si jeg pana la Craciun.

Salutari lui tati Alex, cel harnic si priceput.


Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui saby

Noi maine vrem sa plecam la munte la Sinaia, sper sa avem vreme buna, vrem sa fugim de caldura din Bucuresti dar parca nici sa ploua nu asi vrea.



Distractie placuta.
Abia astept sa plecam si noi in concediu.
Daca ma intorc prin Bucuresti, pe cine sun macar o pauza de-un mozol?

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Cum sa treci prin Bucuresti tocmai cand io sunt plecata???


Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Si pitzipoanca a considerat ca nu face fatza la "atata munca"? Dar ea nu stia sa faca spate? Nici macar imprejur? O puteam invata io!!!

Sa stii ca nu era chiar pitipoanca, cel putin nu fata de mine. Dar si Alex a zis ca e mai buna de altceva decat de menaj.
In fine, mai sunt firme de menaj la domiciliu dar nu am avut timp sa ma interesez.

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20
Si eu as vrea o menajera care sa vina sa faca asa curatenie saptamanal, dar cum poate Alex sa ajunga la Bucuresti in fiecare vineri???

Clatite nu vrei?
Io ti-am zis doar ca nu-l las eu de rau sa-l ia alta de bun.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput