Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(40)*
Raspunsuri - Pagina 19
Manuela77 spune:
Am inca o dilema,
Astazi a inceput postul Sfintei Marii, ma tenteaza tare mult sa il tin dar nu am curajul din cauza alaptatului+starea de oboseala cronica. Voi il veti tine?
Mamica de
Radu (01.04.2009)
gigelica20 spune:
Ia uitatic e link am gasit pe pagina cu lumanarici a Almei:
http://www.divorturionline.ro/?gclid=CKH47oGBgpwCFUqK3godTxcg-Q
Fereasca Bunul Dumnezeu, dar tampita mai e lumea din ziua de azi si ce e dispusa sa faca pentru bani... Asta e sigur avocatul diavolului!!!
Inapreda, scoate fudul sa te
, ca ne-ai tinut ca pe ghimpi cu socroshenia aia a ta
.
Mesaj de la Victor pentru Isa: curand o sa te joci si tu in spatiu de joaca , nu-i asa???
Mesaj de la Victor pentru Luana:
chiar daca am o bubitza mica in barba...tot zambesc cu drag la tine
Gigelica(Lucia),mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
chatonel spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui gigelica20 David Gabriel, zis Mutzunel Zambicel Ratzuscel![]() Isabella Elena, zisa si Isa-Briza Marii sau Isa Sirena![]() Radu![]() Anastasia![]() bebe (de anastasia)![]() Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
LA MULTI ANI si de la noi!
Ce frumos i-ai descris, gigelica

Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
| citat din mesajul lui petrean mersi mult anca ![]() oricum ma nelinisteste faptul ca se terzeste..asa..ca si cum ar avea cosmaruri..urla...pana se invineteste..si se zvarcoleste:((nu-mi place deloc chestia asta..ca stiu cum era el..acum o saptamana..deci ceva totusi nu e in regula ![]() Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati![]() www.dolarei.com/Petrean_5759.html" target="_blank">un dolarel? POZE![]() Povestea noastra |
bogdana, tinem pumnii sa nu fie nimica rau!
cit despre urlete in somn, si dragoana se trezeste asa uneori... io cred ca viseaza urit

Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
Floric spune:
| citat din mesajul lui Manuela77 Am inca o dilema, Astazi a inceput postul Sfintei Marii, ma tenteaza tare mult sa il tin dar nu am curajul din cauza alaptatului+starea de oboseala cronica. Voi il veti tine? Mamica de Radu (01.04.2009) |
Manu, cu tot respectul pentru cele sfinte, eu optez pentru a nu tine. Crede-ma ca am tinut toate posturile cu sfintenie, cel putin dpdv al hranei
Deja starea ta nu este una excelenta, deci...nu instita. Daca totusi vrei poti face un compromis, sa nu mananci carne, si sa nu manci de dulce in zilele de post:luni, miercuri, vineri. Doamne ajuta!

UN VOT DE INCREDERE VA ROG

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/
Poze Raru
Raru, tziparul lui mami
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui magdyi2001 Simina, felicitari pentru micuta ta. ![]() ![]() ![]() Sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa si sa va bucurati de ea. Intrebare: de ce ai intrerupt acidul folic? Ca eu am luat toata perioada sarcinii. Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas. |
O sa-l iau iar
In ce priveste "stricarea bunei dispozitii"..stai linistita ca nu faci nici-un rau, aici s-au intamplat si bune si rele ..si altele si mai rele, dar pentru asta suntem o familie , sa ne ascultam si sa ne sfatuim una pe alta....
Si eu am 2 sarcini pierdute , stiu...poate ca spui ca nu se compara cu ce ai patit tu, dar am zis asta ca sa intelegi de ce sunt
in club de mamici...pt ca am facut parte la inceput , dar DD a vrut ca acel copil sa devina ingeras....Daca vei vrea sa ne spui povestea ta noi suntem aici s-o ascultam!!

24+ cu
Andreeawww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2
Poze noi
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
simina_kin spune:

la toate mamicile pentru urarile de bine

24+ cu
Andreea
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2
Poze noi
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Floric spune:
Fetelor am aceeasi vesnica nemultumire. Raru are o problema in a-si mentine capul cand este pe verticala. Sta cu el ridicat aproape de 90 de grade cand e pe spate, il tine cand il pun pe umar si il tin eu de spate (de zona mijlocului), dar cand vreau sa il tin pe bratul meu, el doar cu o parte sprijinit de mine (cred ca stiti pozitita) nici gand sa stea. Se moaie tot. De fapt, se face (asa cum ii place Ilincai) ca funia in sac.
Sa nu gresesc, cred ca Keutu avea mici scapari ale stabilitatii capului. Kea, daca gresesc te rog sa ma ierti.
Ca sa nu mai zic ca sunt zile la rand cand e moale. Adica, nu se incordeaza cand il ridic de jos, din carut. Il iau de subsiori si el ramane cu capul pe spate, fluturand. Voi cum stati la acest capitol?
Mama ma incurajeaza amintindu-mi ca este nascut cu ceva sapt mai devreme decat termenul final si sa mai astept, ca nu ne-am nascut toti odata.
Un vot va rog
Raru, tziparul lui mami
Poze Raru
Floric spune:
Dodo, multumesc de intentie. Vroiam sa te intreb de cand ati plecat din Braila?
www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog
Raru, tziparul lui mami
Poze Raru
Raru, tziparul lui mami
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui Floric Dodo, multumesc de intentie. Vroiam sa te intreb de cand ati plecat din Braila? www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog Poze Raru Raru, tziparul lui mami |
Ieri am implinit 4 ani de cand ne-am mutat... a fost singura solutie ca sa pot face recuperare cu Bodo ..In Br nici acum nu-s centre specializate in terapii desi sunt f multi copii cu prob
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar 
pentru:
Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema