Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(40)*
Raspunsuri - Pagina 18
anca_nicolae spune:
Petrean,
dc se scoala brusc din somn si tipa de durere, mai bine il controlezi de otita..., stiu ca otita da dureri bruste si ascutite.
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 8 ani,
Robert-Adrian 2 luni
petrean spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_nicolae Petrean, dc se scoala brusc din somn si tipa de durere, mai bine il controlezi de otita..., stiu ca otita da dureri bruste si ascutite. Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 8 ani, Robert-Adrian 2 luni |
si nu pot eu depista cumva?adik dc il apa pe ureche..undeva..ar tb sa-l doara?sub ureche inspre amigdale??nici nu as prea vrea sa vad alt dr..si la urgente..nu am chef sa merg..ca sunt numai nebuni
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
www.dolarei.com/Petrean_5759.html" target="_blank">un dolarel?
POZE
Povestea noastra
anca_nicolae spune:
Da, prin apasare inaintea si inapoia urechii ar trebui sa provoace durere. Oricum, otita poate fi si in forma usoara, si asta se depisteaza doar la control orl, cu acel instrument special cu lumina... Important este ca daca ar fi fost otita mai severa, ar fi avut febra mare, asa, cat timp este fara febra si vioi copilul, doar petele rosii nu ar trebui sa te sperie prea tare si poti astepta pana luni.
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 8 ani,
Robert-Adrian 2 luni
petrean spune:
mersi mult anca
oricum ma nelinisteste faptul ca se terzeste..asa..ca si cum ar avea cosmaruri..urla...pana se invineteste..si se zvarcoleste:((nu-mi place deloc chestia asta..ca stiu cum era el..acum o saptamana..deci ceva totusi nu e in regula
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
www.dolarei.com/Petrean_5759.html" target="_blank">un dolarel?
POZE
Povestea noastra
Dodo-pui spune:
Bogdana
vad ca ti-a raspuns Anca mai repede si f clar la toate intrebarile.
sa treaca repede si sa nu treceti din una in alta
PS:Multumim pentru gandurile si urarile voastre de bine,multumim 
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?
Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar 
pentru:
Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
inapreda spune:
'Mneata tufete cucuiete,
Nu ma certati tare, tare, numa' un pic; am facut ca Bula care s-a b_ _ _ t in clasa si apoi a iesit la aer curat
Ian nu a avut nici o reactie adversa in urma inceputuli de diversificare. E drept ca, la regurgitare, am vazut in laptic si "firisoare" de caisa; dupa masa de dupa plimbarea de pomina in parc, nu am observat nimic suspect. Nevestii lui socru-meu i-a explicat mai multe si si-a cerut iertare de mai multe ori; nu a iertat-o pentru ca STIA ca, deocamdata, Ian ramine EXCLUSIV pe laptic; la fel cum STIA ca nu-i dau nici zahar si tot a comis-o; sintem la "buctishu'" nr 2. Socru'-meu, in continuare considera exagerata si lipsita de bun simt "grija mea din carti" si nu-mi aproba metodele si argumentele. 

Ieri l-am lasat din nou cu ei pentru ca a trebuit sa merg la Spital la o doctorita care speram ca are Infarinx Penta. Am sunat in n-shpe mii de locuri, am contactat farmacisti, pediatri, sefi de depozite. FARA REZULTAT. Explicatia? Vaccinul EXISTA in depozitele din Romania dar exista niste probleme la prospect
(in sensul ca nu a fost tradus cum trebuie!) si pina nu se rezolva acest aspect, va ramine blocat in depozite. Pina cind? NU SE STIE! Din februarie se tot promite ca "pina la sfirsitul lunii", problema va fi remediata si sintem deja in...august 
Vorba lui MR, "traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul"
O sa merg luni la vaccin si o sa-i fac Hexa, in speranta ca pina la 6 luni, voi gasi si Penta.
Ma "striga" Ian, asa ca revin putin mai tirziu.
Nu ma omoriti dar azi, am rugat-o iar pe "killer-itza" sa-l plimbe putin prin parc (3 ore) pina fac eu curat, macar strictul necesar: aspirat, praf, hainitze... Eu locuiesc chiar la prima casa din parc si -in conditii normale- mi se pare super ok pt. bb-i sa faca nani-nani in parc ca e asa de frumoooos...
Va puuuuuuuuuup si revin
Gina lu' Ian
Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)
Botez Ian
gigelica20 spune:
David Gabriel, zis Mutzunel Zambicel Ratzuscel
Isabella Elena, zisa si Isa-Briza Marii sau Isa Sirena![]()

Radu
Anastasia
bebe (de anastasia)
Gigelica(Lucia),mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
carla28 spune:
salutare fetlor!
magdyi2001 bine ai venit si imi pare rau pentru ingerasul tau, nici nu vreau sa ma gandesc prin ce a trebuit sa treci.
petrean, te sfatuiesc sal duci la un medic daca se trezeste plangand. Raul al meu a facut niste buburuze rosii, pe la vreo luna jumate, dar au fost de la caldura si i-a trecut dupa ce l-am dat cu unguent Hodrocortizon.
va doresc tuturor un week-end placut!
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
Manuela77 spune:
Buna dimineata fetelor,
Va multumim din sulfet pentru urari!
Transmitem si noi La multi ani lui:
David Gabriel, puisor de Dyana27
Isabella Elena, printesa de Dodo-pui
Anastasia printesa de Roxana
Sa cresteti sanatosi si frumosi si sa va bucurati parintii!!!
Mamica de
Radu (01.04.2009)
Manuela77 spune:
Fetelor m-am mai linistit,
Chatonel, Aris, Dyana, Floric, Lisbeth
imi pare rau ca si voi va simtiti ciudat. EU deja mi-am facut un test pentru ca ma simteam ca si in primele luni de sarcina, dar a iesit negativ.
Acum am destul de mult ajutor (mama este la mine), am un copil extrem de cuminte, doarme noaptile in timpul zilei nu ii aud guritza, e tot timpul fericit. Nu as avea atatea motive sa ma simt obosita si totusi de abia ma tarasc. Cand ma ridic dimineata din pat ma dor toate, mai ales picioarele, incheieturile, spatele.
Combinatia dintre servici si alaptat ( sau muls) ma termina.
Mamica de
Radu (01.04.2009)