Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(40)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

sa va arat si eu ranjitul mic al lu' mami; pai ziceti si voi cu asa zambete, eu sa dorm dimineatza langa el???
http://family.webshots.com/album/573395957vRqLpw?start=36

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Il pup muuult de tot pe mutzunelul zambicios

Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Petrean si bolile copilariei,

parca rujeola = pojar, nu sunt f sigura. Daca da, acele pete nu au cum sa dispara cand iesiti afara la soare... La pojar bubitele sunt mici si multe, mai multe decat la varicela si tin cateva zile bune. Prin urmare, s-ar putea sa nu fie vreo boala a copilariei, ci mai degraba vreo alergie, sau de la caldura... In plus, daca nu este deloc febra, iarasi nu pare o boala a copilariei. Tocmai asta este una din probeleme bolilor copilariei, bubitele apar DUPA febra+rosu in gat, si de aici situatiile eronate cu administare prematura de antibiotic...

De aici si un sfat pt toate mamele: oricat de mare va fi febra, nu va aruncati instant la antibiotic, decat dupa 2-3 zile, cand puteti diferentia un adevarat rosu in gat de vreo boala a copilariei!!!!

Chatonel,

da, ascendentul cica devine important dupa 30+. De asta ti-am scris, ca pot noi, noi cele din intervalul de varsta [30 - 18] .

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 8 ani, Robert-Adrian 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

anca..pai noi numai ce-am scapat de-o rinofaringita..de aici si nedumerirea mea....ca ar putea fi....ceva....e tare ciduat ca imediat ce iesim la aer..mai rece..dispar!!!citisem si eu in mama si copilul ca se fac cu febra..rosu in gat..de aia nu mai stiu cum s-o dau:(alergie..nu e sigur...

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
www.dolarei.com/Petrean_5759.html" target="_blank">un dolarel?

POZE
Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Am venit de la eco
Fata mea (a ramas tot pasarica) are 800gr este intreaga si sanatoasa, este cu 7 zile mai dezvoltata si are falcute ca masa....are exact fizionomia mea.
Ce se juca ea cu aparatul lu nenea doctor, cum muta obiectul muncii cum batea din picioare
Colul este perfect....
I-am zis ca am renuntat si la acid folic de vreo luna (nu iau nimic altceva) si a zis ca-i ok.Ne mai vedem peste o luna

Sunt fericita!!!!

24+ cu Andreea

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

Poze noi
bebe

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Felicitari samburici si mamici

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Petrean si pojarul,

tocmai acum citesc din cartea mea Medicina pentru Familie si:

"Rujeola (pojarul) are perioada de incubatie 10-11 zile, dupa care incepe peroada de 3-4 zile cu febra, puncte albe pe mucoasa bucala (semnul Koplik). Apare apoi eruptia mai intai pe fata si gat, apoi se generalizeaza pe tot corpul si pe membre in 3 zile. Dupa aceea febra scade, eruptia paleste si urmeaza o descuamatie fina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Gigelica, Vroiam sa vad daca ma vede careva ca scriu. Ca tot scriam eu intr-o parere si nu capatam nici un raspuns.
In privinta celeilalte intrebarii nu as vrea sa intristez pe nimeni, mai ales sa stric buna dispozitie a Siminei. Nu pot sa spun decat ca am pierdut-o acum 3 ani jumate si era cat pe ce sa ma duc si eu dupa mititica mea.

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.

Stiam eu ca sunt cam oaie balaie, dar tu sigur ma ierti !!!

Cat despre ingerasul tau, ne sa vegheze asupra voastra din cer!
Fetelor, realizati ca acum Alma se joaca cu Theodora?

Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Ma chinuie talentul pe inserat. Vreau sa vad daca pot face si eu smecheria aia cu pus Poze sun numele de poze nu de toata adresa. Ati explicat de o mie de ori, dar v-am spus ca baba e batrana si se pierde.

Poze Raru

UN VOT DE INCREDERE VA ROG
www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank">Un vot va rog

Raru, tziparul lui mami

Poti da copy pe ceea ce am scris eu

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

Blogul lui Bogdan Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Chestia cu petele rosii care dispar poate fi si altceva, si anume o tendinta de sistem nervos usor ambalat/agitat, sunt persoane, chiar si eu care in anumite conditii de concentrare f mare sau agitatie au pete rosii, chiar cu senzatie de mancarime, apoi dupa ceva timp, minute-ora, dispar. Chir la serviciu, eu, cateodata speriam vreun coleg [stii ca barbatii sunt muuult mai fricosi :))] ca am "boala copilariei", dar dupa vreo ora, gata, nu mai aveam nimic...

Intrebare: unde predomina petele, pe fata/gat sau pe corp? si copilul este vioi sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

petele predomina pe gat..fata...si membrele superioare...uneori sunt f vizibile la ochi..alteori dispar...m-am gandit si eu ca o fi din cauza agitatiei..ca si andrei cand e mai stresat..(crizat)apar..si dispar rapid. Vladut de cand cu rinofaringita imi doarme groaznic..si e cumplit de agitat...adoarme..se trezeste urland..de parca l-ar durea ceva..abia-l linistesc..si o luam de la capatnu imi dau seama ce poate fi..din ce cauza reactioneaza asa...iar ma bate gandul sa il duc si pe el la neuropediatru. Ma minunez ca acum o sapt dormea toata noaptea..acum abia dc imi doarme 3 ore pe noapte...si sunt terminata..psihic si fizic:((

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
www.dolarei.com/Petrean_5759.html" target="_blank">un dolarel?

POZE
Povestea noastra

Mergi la inceput

La multi ani
Radu,
bebe de Manuela77
Anastasia,
bebe de Roxana80art
Natalia,
bebe de alice

Blogul lui Bogdan Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput