Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(40)*
Raspunsuri - Pagina 16
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdyi2001 Gigelica, Vroiam sa vad daca ma vede careva ca scriu. Ca tot scriam eu intr-o parere si nu capatam nici un raspuns. In privinta celeilalte intrebarii nu as vrea sa intristez pe nimeni, mai ales sa stric buna dispozitie a Siminei. Nu pot sa spun decat ca am pierdut-o acum 3 ani jumate si era cat pe ce sa ma duc si eu dupa mititica mea. Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas. |
Of, imi pare sincer rau.
Daca ai mesajele moderate, ele apar dupa ce noi am trecut cu cititul la alte pagini si probabil sa nu mai revenim in urma sa stim ca au aparut mesajele noi, moderate. Dar dupa ce scapi de moderare nu va mai fi probelam asta, si mesajele iti apar in timp real.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui dyana27 noi avem ingerasul nostru, pe micuta Alma, pe care o pomenim toate cu drag, pentru care am suferit toate cand a plecat la ingerasi, si nu ne e frica sa vorbim de ea; cum prindem cate un fluturas in poze apare aici, semn ca ne gandim la Alma mica. |
Dyana si pt Magdyi
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Ayla21 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
si eu, pe linga tine :) felicitari pentru asa o fetita dulce! Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Stati ca eu citesc de la coada subiectul.
Felicitari Simina! Felicitari Mazaricii Andreea!
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui Kea Ayla, ii cer scuze, eu abia azi am vazut cum se aprind lumanarile virtuale.. Ma gandeam ca trebuie sa ma gandesc ca aprind o lumanare, dar aia nu mai insemna virtual ci imaginar. |
Dai la semnatura mea pe ultimul rand, si se deschide pagina, si dai pe "Light a candle", alegi ce lumanare vrei (bifezi in dreptul ei) si in casuta alba treci daca vrei, un mesaj sau numele (de preferat, ca sa stim de la cine e) apoi "Add Candle".
Multumesc celor care au aprins o lumanare virtuala pt Alma.
lysbeth spune:
citat din mesajul lui Manuela77 Apropos! Nu mai stiu ce sa ma fac cu oboseala asta. E cumplit. Oare sa fie de la alaptat? Am niste ameteli de simt ca pic din picioare. O stare generala oribila. AM niste dureri ca si cand trebuie sa-mi vina ciclul (cam de vreo luna) dar inca nu mi-a venit deloc dupa ce am nascut. Iau vitamine, Calciu etc, mananc bine si totusi nu ma pot deloc redresa. Fetele care alaptati, cum va simtiti? Aveti si voi probleme de genul asta? Mamica de Radu (01.04.2009) |
Manu, si eu ma simt lafel, super obosita si cu o senzatie destul de najpa de vertij din cand in cand. Si iau vitamine, incerc sa dorm dar degeaba.
Seamana atat de mult cu "senzatiile" din primele luni de sarcina ca deja ma gandesc la un test, desi e aporape imposibil pentru ca ne-am protejat. Nu shtiu zau
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Kama Sutra Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! Aprinde o lumanare in memoria Almei! |
pina la urma o sa ne-njure
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Distractie placuta. Abia astept sa plecam si noi in concediu. Daca ma intorc prin Bucuresti, pe cine sun macar o pauza de-un mozol? Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! Aprinde o lumanare in memoria Almei! |
da unde pleci tu in concediu, ca sa ajungi taman pe la bucarest?
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
citat din mesajul lui anca_nicolae Chatonel, m-am nascut pe 20 martie [pesti], daaaar am ascendentul in Capricorn [dupa povestea mamei naturale, trebuie totusi sa verific...]. Asa ca, putem "fi sigure pe relatia noastra", conform papadiei ;) Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 8 ani, Robert-Adrian 2 luni |
aham deci asa se explica "atractia" LOL! (ca sa ramin in ton conform papadiei )
se spune ca de la o anumita virsta ascendentu "e la putere" :)
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
ops, uitai: neata tufete
Toulouse, la ville rose
petrean spune:
neatza..fetele...
La multi ani sarbatoritilor de azi
incerc si eu sa recuperez..vad ca fiu-meu cel mic(Catalin)nu a luat raceala..dilema e alta..si e mare rau...care aveti copii mici..si au avut rujeola..cum se manifesta?Vladut mi-e plin de pete..zici ca are scabie...dr e plecata in concediu..si nush ce sa fac. Am crezut initial ca sunt de la caldura...dar vad ca dc iesim afara dispar..ce-o fi????NU face febra..cum e normal la varicela..rubeola..si varicela sigur nu e..ca nu sunt bube..sunt pete..mama..sar dintr-una in alta..si de-acum sa ma tin..ca eu nu am avut nicio boala a copilariei...
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
www.dolarei.com/Petrean_5759.html" target="_blank">un dolarel?
POZE
Povestea noastra