Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(40)*
Raspunsuri - Pagina 15
dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdyi2001 Diana, dar eu am pozele in baza de date a compului. Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas. |
pai de acolo nu ai cum sa le pui; trebuie sa le postezi pe net, iti faci cont si e super usor dupa aia sa le postezi. eu m-am obisnuit cu webshots, merge f bine si e usor de folosit; intra la pozele mele sa vezi cum arata; daca-ti place te ajut cu mare drag
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
dyana27 spune:
gata, ma duc sa-mi pupacesc putin mutzunelul in somn, si dupa aia trag pe dreapta
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
Floric spune:
Nu m-am confruntat cu ac grava problema, sa nu manance cand e la san, iinsa are si el hachitele lui. Uneori, cand il tin brate si ii dau sa suga, suge ce suge, apoi intoarce capul, si iar si iar, atunci il pun jos si ma asez eu langa el si merge treaba. Sunt ca pisica cu matzii. Ca sa nu folosesc drept comparatie alt animal.
Eu stiu , poate nu ii convine in brate, nu sade comod.
Am uitat mereu. Ce mai stiti de Joanna si de Darius?
UN VOT DE INCREDERE VA ROG
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/
Poze Raru
Raru, tziparul lui mami
mikaela2009 spune:
Am inteles ca are mai multe vitamine, si asa mi-a zis o pediatra din Ro, ca aici dr sunt pro lapte matern, nu vor sa auda de lapte praf.
Asta ma ingrijoreaza ca din iunie tot asa o tin, si o perioada nu a mai luat in greutate ba chiar a pierdut putin. Acum in 2 saptamani a luat 150 g.Diversificarea nu as vrea sa o incep pana luna viitoare, dar dc vad ca tot asa o tine ...sunt obligata sa incep mai devreme.
magdyi2001 spune:
Pozelle tale sunt SUPER!!! Numai de as reusi si eu;dar oricum e tarziu acum si sunt si eu obosita. Asa ca NOAPTE BUNA la fete.
Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
mikaela2009 spune:
De brate nici nu vrea sa auda, cand ii dau sa manance(in rest ii place foarte mult), numai culcat ii dau sau pompez si-i dau la sticla.
Ayla21 spune:
La multi ani!
David Gabriel
Isabella Elena
Radu
Anastasia
bebe de alice
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui magdyi2001 Diana, dar eu am pozele in baza de date a compului. Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas. |
Iti faci cont in www.webshots.com sau www.photobucket.com sau www.picasa.com sau daca vrei iti fac pagina personala pe site-ul ghioceilor in www.piczo.com
Te inregistrezi cu nick-name, parola, adresa de mail, incarci pozele si apoi dai aici adresa.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui mikaela2009 Buna fetelor, am mai intrat pe la voi dar numai de cateva ori, de obicei scriu la prematuri, pt ca suntem mai mititei. Am o problema cu piticul meu, nu mai vrea sa manance si eu nu mai am rabdare. Mananca putin si apoi urla, peste 40 min mai vrea si uite asa o masa la noi tine 1 ora jumate spre 2, si el mananca la 3 ore. Inainte manca 600 ml pana in 700 ml /zi, iar acum dc ajungem la 500ml sunt fericita. Totul a inceput dupa vaccinul de la 4 luni, oare el sa fie problema? Dr mi-a zis ca are reflux si i-a prescris ranitidina dar nu vad nici o imbunatatire. Acum vreau sa-i dau lapte praf de soia ca poate nu-i mai place laptele meu. Nu mai stiu ce sa fac!! V-ati "batut" cu o asemenea situatie? Ce pot sa mai fac? |
Bine ai venit!
Pare asa o problema generala, ca incep sa cred ca exista un "numitor" comun, dar... nu stiu care. Se aduna oboseala, caldura, vreun puseu de crestere, apar dintii, sau toate la un loc.
Nu renunta la alaptare pt nici un lapte praf.
Pe caldura asta nici un copil nu prea papa bine, iar dupa 4 luni nici nu mai iau asa mult in greutate ca in primele luni.
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui dyana27 sa va arat si eu ranjitul mic al lu' mami; pai ziceti si voi cu asa zambete, eu sa dorm dimineatza langa el??? http://family.webshots.com/album/573395957vRqLpw?start=36 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2 diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 minunea noastra David |
Si eu l-as motrosi olecuta, la ce fain e cum rade.