Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(40)*
Raspunsuri - Pagina 14
Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdyi2001 Fetele invatati-ma si pe mine sapun poze, ca am lipsit la lectia asta. Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas. |
Ehei, Magdy, nu ca zic dar vreau sa spun...e tare complicata treaba asta. Desigur , doar pt mine. Dar mai bine las pe fetele cu experienta sa te desluseasca
UN VOT DE INCREDERE VA ROG
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/FloriCambur#
Raru, tziparul lui mami
Floric spune:
Inca o data, totul pana in trei ori
Deci, acu cu ghilimele
Poze Raru
UN VOT DE INCREDERE VA ROG
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/FloriCambur#
Raru, tziparul lui mami
Si daca tot am reusit sa curga sampania pt micutul dar puternicul David. Sampanie pe care o vor consuma parintii, evident. La muti ani, sa fiti sanatosi, mari si vanjosi.
magdyi2001 spune:
Diana nu ma feresc sa vorbesc de ingerasul meu; nici odata nu m-am ferit, nici chiar dupa ce sa dus... Psihologul mi-a spus ca e cea mai buna terepie, ca sa uiti de durerea dinlauntrul tau. Dar o astfel de durere nu se uita ci iti sapa in continuare in inima si in suflet si o duci cu tine in mormant. Astazi pot vorbi despre ea fara sa mai plang...
Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
dyana27 spune:
citat din mesajul lui magdyi2001 Fetele invatati-ma si pe mine sapun poze, ca am lipsit la lectia asta. Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas. |
magdy uite model:
[...url="http://community.webshots.com/user/ladydykitty"...]minunea noastra David[/url]
deci, scoti cele 3 puncte de la capete; itre ghilimele pui adresa la care ai pozele; si inlocuiesti "Minunea noastra david" cu ce vrei sa-ti apara
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
dyana27 spune:
Isabella Elena, bebe de Dodo-pui
Radu, bebe de Manuela77
Anastasia, bebe de Roxana80art
bebe de alice
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2
minunea noastra David
mikaela2009 spune:
Buna fetelor, am mai intrat pe la voi dar numai de cateva ori, de obicei scriu la prematuri, pt ca suntem mai mititei. Am o problema cu piticul meu, nu mai vrea sa manance si eu nu mai am rabdare. Mananca putin si apoi urla, peste 40 min mai vrea si uite asa o masa la noi tine 1 ora jumate spre 2, si el mananca la 3 ore. Inainte manca 600 ml pana in 700 ml /zi, iar acum dc ajungem la 500ml sunt fericita. Totul a inceput dupa vaccinul de la 4 luni, oare el sa fie problema?
Dr mi-a zis ca are reflux si i-a prescris ranitidina dar nu vad nici o imbunatatire. Acum vreau sa-i dau lapte praf de soia ca poate nu-i mai place laptele meu. Nu mai stiu ce sa fac!!
V-ati "batut" cu o asemenea situatie? Ce pot sa mai fac?
Adee spune:
Simina felicitari pentru vestile bune de la eco. Pupam grasunica
Fetele, voi toate ati inceput diversificarea ? Nu prea am apucat sa citesc din urma, numai pe sarite, ca serviciul si Ariana imi ocupa tot timpul si mai nou am zile cand nici nu apuc sa deschid calculatorul cand sunt acasa. Noi in continuare papam numai tzitzi, de cate ori cere ea in timpul zilei, iar noaptea deloc, pt ca doarme de la 11-7.
Noape buna
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
magdyi2001 spune:
Diana, dar eu am pozele in baza de date a compului.
Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
dyana27 spune:
citat din mesajul lui mikaela2009 Buna fetelor, am mai intrat pe la voi dar numai de cateva ori, de obicei scriu la prematuri, pt ca suntem mai mititei. Am o problema cu piticul meu, nu mai vrea sa manance si eu nu mai am rabdare. Mananca putin si apoi urla, peste 40 min mai vrea si uite asa o masa la noi tine 1 ora jumate spre 2, si el mananca la 3 ore. Inainte manca 600 ml pana in 700 ml /zi, iar acum dc ajungem la 500ml sunt fericita. Totul a inceput dupa vaccinul de la 4 luni, oare el sa fie problema? Dr mi-a zis ca are reflux si i-a prescris ranitidina dar nu vad nici o imbunatatire. Acum vreau sa-i dau lapte praf de soia ca poate nu-i mai place laptele meu. Nu mai stiu ce sa fac!! V-ati "batut" cu o asemenea situatie? Ce pot sa mai fac? |
mikaela poti sa faci o incercare cu lapte praf, dar de ce de soiaaaaaaaa??? tare m-as mira sa nu-i mai placa laptele tau, pai ce asa dintr-o data?? de cand dureaza chestia asta???? poate e doar un puseu de crestere, o stare mai maraita.
minunea noastra David