Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(40)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Isabella Elena, zisa si Isa-Briza Marii sau Isa Sirena

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Capitol Nou

24+ cu Andreea

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

Poze noi
bebe

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

[/quote]
Ieri am implinit 4 ani de cand ne-am mutat... a fost singura solutie ca sa pot face recuperare cu Bodo ..In Br nici acum nu-s centre specializate in terapii desi sunt f multi copii cu prob

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

[/quote]

Sa va fie de folos si sacrificiul facut de voi ca parinti sa dea rezultate inmiit. Eu am lucrat in 2005-2007, la DPC, comisia de evaluare copii. (nu da cu bombe, rosii si ce ai la indemana) si ma gandeam poate ne cunoastem.

www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui Manuela77

Am inca o dilema,

Astazi a inceput postul Sfintei Marii, ma tenteaza tare mult sa il tin dar nu am curajul din cauza alaptatului+starea de oboseala cronica. Voi il veti tine?

Mamica de Radu (01.04.2009)

nu stii ca gravidele, mamele care alpteaza si bolnavii au dezlegare?vb foarte serios..si mai ales dc alaptezi...sa tii post...mai greu

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
www.dolarei.com/Petrean_5759.html" target="_blank">un dolarel?

POZE
Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Vazut alexandra haioasa si pusa pe sotii in brate la tati, as zice ca a copiat expresia lui mami

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

pai pana acum se pare ca seamana la fizionomie cu tati , ceea ce e fff bine iar la celelalte chestii cu mami, ceea ce e si mai bine !!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Manuela77

Buna fetelor,

De abia am ajuns de la servici. Sunt atat de rupta, de abia ma mai tin picioarele.
Am intrat sa va salut si sa-i spun la Novus ca are PM!!! Novus, I need your help:-)

Noi ne pregatim sa venim acasa, sambata viitoare.
AM niste emotii, nu am mai fost de un an.
In rest puisorul e foarte bine, creste si nu pare sa-mi duca lipsa cat sunt la servici.

Nu stiu daca va amintiti, eu ma plangeam ca e prea fan de tzitzi si nu primea deloc biberonul...e minunea a durat doar 3 saptamani.....acum nu mai vrea tzitzi si bea doar din bibe. Asta imi da si mai mult de lucru pentru ca deocamdata il alaptez si trebuie sa ma tot mulg.
Noi am papam acum 2 mese de lapte + 5 lingurite de fulgi de orez dat in biberon
si o masa de morcovei (din borcanel). In rest numai laptic de la mine.

V-am pupat si sper sa am si eu mai mult timp sa recuperez

Mamica de Radu (01.04.2009)

Vazut, raspuns !!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Gata m-am intors de la munte

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

[url="http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/]Printesa Maia[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

sunt in urma rau cu cititul. poate recuperez maine. deocamdata am promis un video cu inotatorul olimpic

gashca

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

sunt in urma rau cu cititul. poate recuperez maine. deocamdata am promis un video cu inotatorul olimpic

gashca

25 martie 2009

Vezi ca este cap nou de ceva timp...ajuns la pag 10 deja

25+ cu Andreea

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

Poze noi
bebe

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput