Burtici fericite de septembrie-octombrie (125)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Santorini, intreaba la o farmacie mai mare daca nu pot sa iti aduca vaccinul pe comanda! De ex la Sensiblu. Si in Bucuresti se gaseste destul de greu, dar eu stiu doua farmacii care sigur il au (vezi daca aveti farmacia 2na prin Constanta). Ti l-as lua eu sa ti-l trimit, dar nu stiu cum sa fac, ca trebuie sa stea la frigider, deci nu merge trimis cu posta normala!
Diamar, tu erai cu dieta Montignac? Scuze daca te confund, stiu ca a dat una ditre fete un link acum cateva zile cu retete Monti, le-am salvat pe lap=top, dar intre timp mi s-a stricat si acum sunt la alt calculator. O rog mult pe fata cu pricina, daca e asa de draguta sa mai puna odata link-ul, erau acolo niste rete de prajituri dietetice care pareau tare bune. Nu ma mai pot opri din mancat dulciuri si m-am ingrasat 2 kg intr-o saptamana! Trebuie sa iau masuri!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 33+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Alex, bine ca ai dat de doctorita! Azi mi-am sunat si eu medicul, de vreo 3 ori si ma apucase panica cand am vazut ca nu raspunde. De obicei raspunde fie el, fie asistenta lui. Insa m-a sunat el dupa ceva timp.
Luni merg la spital pt analizele de 35 de saptamani si voi vedea si maternitatea. Poate mai aflu si ceva despre nastere acolo.

Vik, tot Ikea ti-as recomanda si eu, au lucruri faine si ok ca pret.

Fetele cu 2 prunci, am citit in cartea lui Francoise Dolto, Cand apare copilul, ca gelozia fratelui mai mare este fireasca si este foarte bine sa apara. Daca puteti s-o cititi, de fapt sunt mici capitolase, sunt chestii foarte interesante despre reactiile copiilor la aparitia unui bebelus in familie.

Daca nu ma insel, Diana a povestit cum procedeaza ea: va cumpara o jucarie pt Peter, ca fiind din partea bebelusui si il va ajuta si pe Peter sa aleaga una pt bebe. Ea povestea evident mult mai frumos si mai explicit decat mine, dar idea de baza era ca incearca sa-l implice pe cel mare cat mai mult.

34+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Kateryna multumesc pentru incurajare! imediat incep sa ma pregatesc si bineinteles ca voi fi gata mult prea devreme..si o sa stau ca o pupaza asteptand sa se faca 15:30 si sa plec de acasa..

Santorini am salvat reteta de marinat carnea de vita! multumesc!

Dana 30s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Carina si Kimeli bun venit fetelor!!!
Iuliapapusa petrecere frumoasa maine!!!Casa de piatra cu sanatate si fericire!!!
Anamaria oaaauuu 2800 de grame! Sa-ti traiasca baietelul mancacios!!!
Sabina ma bucur si o felicit pe Lisa pentru cresterea in greutate!Succes la primul bibe!Si eu astept povestea nasterii!

35+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Bafta la medic, Dana si Techila!!!
Techila, sper ca pe tine nu o sa te opreasca sa nasti! (am eu asa un feeling) Sa ii zici ca ai petrecere maine si n-ai timp de nascare!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 33+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Kateryna vezi ca povestea nasterii micutei Lisa este la pagina 5!
Cristina saru'mana!

Dana 30s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Cristina, sunt un pic indiscreta! Apartamentul in care te muti e in Dr Taberei? Te intreb pt ca acolo ma voi muta si eu dupa ce nasc si tare as vrea sa gasesc pe cineva cu care sa ies in parc.

34+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

Duamna matura felicitari pt stelute!Iti sade bine cu ele!

Ma gandeam ca zici de matura de la Baba Cloanta ....

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Cristina sa stii ca in Cta am intrebat peste tot Sensi Blu, Centrofarm, Helpnet tot ce era mai mare si mi-au zis ca nu au si nici sperante sa aduca. Am cautat pe net nr de la 2NA si incerc sa sun sa vad daca au, pt ca fratele meu e in Buc si l-ar cumpara el si pe urma l-ar aduce el (ca are niste lazi fririfice din alea mici). Totul este sa il gaseasca. Care ar fi a doua farmacie?

34+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Alex ma bucur pentru vestile bune de la eco!!
Techila te asteptam cu vesti de la doctor!
Fetelor multumim pentru aprecieri si pentru urari !
Ma bag si eu la citit povestea Sabinei.

35+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput