Burtici fericite de septembrie-octombrie (125)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Manga esti bine ? sper ca nu ajungi iar la astia sa te asculte cu trompetica

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Techila..te asteptåm cu vesti bune despre pestisori

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Santorini, daca o sa ti-l cumpere fratele tau, sa se duca la Farmacia Academiei ca e mai ieftin. E pe undeva pe langa magazinul Muzica, nu stiu cum sa explic mai bine, dar poate merge sa intrebe prin zona. Eu l-am facut si in saptamana 28 si de acolo l-am luat cam cu 90 RON mai ieftin decat la farmacia 2na. Am dat pe el, daca imi amintesc bine 540 RON. Cred ca stii ca trebuie facut la nastere doar daca bebe are grupa de sange pozitiva, daca are si el tot negativa nu mai trebuie facut.
Raluca, eu ma mut in Prelungirea Ghencea, dar de plimbat o sa ma plimb ca si acum prin parcul Moghioros, ca e foarte aproape de mine. Deci daca te muti in Drumul Taberei, ala e singurul parc, asa ca siguuuur ne vedem la impins de carucioare prin parc. Si Techila zicea ca tot pe acolo o sa se plimbe, deci facem gasca mare !!!!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 33+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Mersi mult Cristina! Sper sa il gaseasca la Academiei, pt ca la 2NA am sunat si nu mai au!

34+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Super, deci vom fi 3 mamici, 5 copii si un catzel!

34+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

hai sa traiesti duamna matura...la cat mai multe stelute :)
anamaria felicitari pt grasunel.

alex ma bucur ca ai ajuns la control.

katteryna frumoase poze :) v-ati distrat bine?

eu nu am mancat branza soft si puturoasa ca-mi stiu lectia. am mancat din aia tare si leerdamer. dar nu am mancat la timp zilele astea ca am fost ocupata si m-a mai luat cu lesin pe la munci pe la mijlocul sp.

iuliapapusa rochita minunata. distractie placuta si casa de piatra.

techila si danasa va intoarceti cu vesti minunate.

lucia sunt mai bine, ca stau in canapea. imi baga sasha niste maini/picioare in partea dreapta, zici ca vrea sa iasa pe la sold. in fiecare zi e din ce in ce mai fortos, manca-l-ar mama. cred ca l-am imbatat cu atata tiramisu ieri...burta mea e mai umflata in partea dreapta. nu stiu cum sta, ca pe stanga parca nu am nimik.
ce bine e sa stai acasa in canapea si sa ti se aduca sandwicdh-ul la nas. azi mi-e foame rau...nu inteleg d c.

am vazut un patut dragutz rau uite www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Nursery/Cots-and-Cotbeds/Henley-Cotbed-Cream-and-Natural-Finish 0069225 " target="_blank">aici.

ma duc sa citesc povestea sabinei. revin vmai dupa pranz

MangaGirl :-) 31+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Citit povestea Sabinei si bagat o portie de plans de emotii...Apoi mi s-a facut foame ca am citit de sandwichul "adus la nas" al lui Manga Mie de ce nu mi se deschide pagina cu patutul??

35+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

Citat:
citat din mesajul lui santorini

Mai fetelor am si eu o mare problema! Eu am Rh negativ si sotul meu pozitiv, asa ca la nastere trebuie sa fac un vaccin numit Rogham. Problema este ca nu se gaseste pe nicaieri in farmaciile din Constanta si dr. meu mi-a zis ca ar fi bine daca pot sa il procur eu pt ca ei la Clinica nu au si e ff greu de gasit. Mai e cineva in situatia asta?

34+ cu

nazdravanul meu

am vazut ca vindea o fata la mica publicitate / lucruri ptr bebe cu 640 roni parca
incearca sa vazi

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

35+ cu calin andrei

POZELE NOASTRE

AMR ......25 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Sabina este foarte emotionanta povestea micutei luptatoare Lisa Sa dea DD sa accepte firesc primul ei bibe ca sa puteti apoi trece la urmatorul nivel care este si cel mai bun, tzitzi.

Si gelozia poate fi o cauza a comportamentului lui Rares, dar ma gandesc ca poate este prematur sa vorbesc despre asta acum, de vreme ce Tudor nu "se vede" pe nicaieri in viata noastra, adik nu e palpabil... intelegeti voi ce vreau sa zis. Voi cauta si eu cartea de care spuneai Raluca.

Techila si dana va asteptam cu vesti de la controale.

Ramona

Tudor Gruia 30+

AMR 10 saptamani pana vine bebe

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Maria,am citit si eu despre asta si chiar asa am de gand sa fac. Pt Alex va conta f mult cum imi voi imparti eu timpul intre ei. BB Razvanel e prea mic sa realizeze

Si eu m-am gandit la un cadou din partea lui Razvanel

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 35+, cu -Razvan

_

AMR - 3 saptamani!!!

si eu si eu
de vreo luna ma tot gandesc ce sa-i iau la alexia sa fie din partea lui calin
o prietena i-a luat la primul copil ( fetita ) un urs mare mare si a fost super incantata ( are 2 ani si 3 luni )
alexia are deja urs mare si-mi tot bat capul ca nu stiu ce sa-i iau
daca aveti ceva idei abia astept sa ma inspir

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

35+ cu calin andrei

POZELE NOASTRE

AMR ......25 august

Mergi la inceput