Burtici fericite de septembrie-octombrie (125)
Raspunsuri - Pagina 6
selen80 spune:
Cristina, e din ala de 3 persoane, m-am gandit si la altii nu doar la mine
Kateryna, si eu sunt somnoroasa si nu ma trezesc noaptea decat la WC si cand amortesc tare pe o parte si tb sa ma intorc...asa ca nu esti singura
Alex, bine ca ai ajuns la dr si bebelina e bine! problema cu stomacelul stii ca am avut-o si eu, si in 3 sapt ai vazut cum a recuperat fata mea, deci stai linistita
Techila te asteptam cu vesti bune!
35+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI!
nunta
ramsan spune:
Am vazut ca Alex este mai micutz decat Rares care va implini 3 anisori tot in noiembrie. Riscul de a nu intelege situatia este mare si la tine. Despre sosirea lui bebe acasa, ma gandeam ca Rares sa primeasca un cadou de la bebe, ca un fel de "ma primesti si pe mine?"
Eu cred ca ma respinge pentru ca nu prea sunt prezenta in programul lui... ma misc greu ca sa ma mai joc energic cu el (asa cum face el cu tati, de ex.), nu pot alerga cu el (este nascut ca sa fuga), ma vede mai putin decat il vede pe tati. Cam asta ar fi.
Ramona
Tudor Gruia 30+
AMR 10 saptamani pana vine bebe
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
Dana15 spune:
Vai sabina mi-au dat lacrimile! am trait atat de intens povestea Lisei, parca as fi fost acolo..
Sa va aiba Dumnezeu in grija!
Dana 30s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
santorini spune:
Mai fetelor am si eu o mare problema! Eu am Rh negativ si sotul meu pozitiv, asa ca la nastere trebuie sa fac un vaccin numit Rogham. Problema este ca nu se gaseste pe nicaieri in farmaciile din Constanta si dr. meu mi-a zis ca ar fi bine daca pot sa il procur eu pt ca ei la Clinica nu au si e ff greu de gasit. Mai e cineva in situatia asta?
34+ cu
nazdravanul meu
katteryna spune:
Duamna matura felicitari pt stelute!Iti sade bine cu ele!
Iulika sa foloseasca sanatos bebe Bruce scaunelul! Secretie asa cum descrii tu am si eu la interval de 2-3 zile Nici eu nu m-am panicat, am considerat ca ar fi normala...
Selen ce frumos din partea sotului!!!Clipe minunate iti doresc sa petreceti in balansoar!!!
Iulika LA MULTI ANI!!!!!! (cu intarziere)
Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de puiutul tau si de tati al lui!
Dana de la 16, ridicam si tinem pumnii la control!
35+ cu floricica RAISA MARIA
MariaG spune:
evident mai am ceva de spus: am trimis un mesaj pe mailul comun cu datele mele de contact, va rog frumos, care puteti si aveti posibilitatea, sa le treceti in lista (am vazut ca este una) ca mie mi-e ca o stric (sistemul meu de operare nu e windows ca la oameni normali)
Multumesc frumos
Maria
Alex (6 mai 2004) si BB nou 27+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
mare 2009
mary_07 spune:
Maria,am citit si eu despre asta si chiar asa am de gand sa fac. Pt Alex va conta f mult cum imi voi imparti eu timpul intre ei. BB Razvanel e prea mic sa realizeze
Si eu m-am gandit la un cadou din partea lui Razvanel
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 35+, cu -Razvan
_
AMR - 3 saptamani!!!
ramsan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diamar78 Ramona, poate l-ai neglijat pe el in ultimul timp sau poate ai vorbit prea mult despre bebe. Cand el spune ca nu te iubeste tu incearca sa te apropi de el si sa-i spui ca tu-l iubesti. El cu cine a stat in ultimul timp? Sa nu fi vorbit persoana respectiva ceva de rau despre tine. Imi dau si eu cu parearea dar nu am studii de specialitate. Iuliapapusa, Casa de piatra si sa va bucurati de puiutul vostru. Rochita e draguta si nici nu se prea vede burtica pt ca e micuta. Vik, dar esti tare curajoasa daca pleci intr-o calatorie asa de lunga. Devylla, de acum Lisa Maria o sa inceapa sa puna pe ea si o sa fiti impreuna curand. 31+ cu Matei si mamica strengarului David 25.05.2007 Doamne ajuta pe toata lumea! |
Diamar am mentionat ca timpul meu pentru el este mai scurt decat timpul lui tati pentru el. Bineinteles ca eu ii spun in fiecare zi cat de mult il iubesc, ne imbratisam si ne pupam de cate ori avem ocazia. Episodul cu respingerea se intampla de fiecare data dupa somnul de amiaza.
Crezi ca eu nu m-am gandit si la ce debiteaza soacra mea fata de el? la varsta lor este suficient sa iti scape un "porumbel" de genul "mami il va iubi mai mult pe X decat pe tine" pentru ca ei sa inregistreze chestiunea si sa se simta respinsi. Sunt foarte sensibili si receptivi acum, la 2-3 anisori.
Ramona
Tudor Gruia 30+
AMR 10 saptamani pana vine bebe
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui devylla Aici gasiti povestea http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140530 "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de mogalneata Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) |
Foarte emotionant..am citit povestea cu sufletul la gurå si asa cum ai povestit, la sfarsit, cand ai vb asa frumoas de mogalneata am uitat de durerea de care povestisei mai sus..Så dea Domnul så ia repede in greutate så fie sånåtoaså si så o luati acaså så va bucurati din plin de invingatoarea Lisa...
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas
santorini spune:
Mersi Selen cam la astea ma gandeam si eu!
Dana cu placere. Cat despre marinatul carnii, eu o marinez pe cea de vita, ca sa fie frageda! Tehnica e urmatoarea: Se pune carnea felii intr-un vas, se pune sare, piper, condimente (de obicei oregano, foi de dafin etc.) sucul de la o lamaie, ulei de masline, se acopera vasul cu o folie din aia transparenta si se tine la frigider o zi, doua. Dupa care o scoti si o bagi la cuptor o ora. Iese super!
34+ cu
nazdravanul meu