Burtici fericite de septembrie-octombrie (125)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Katerina, si tie vroiam sa iti spun ca am vazut pozele de la cununie si ati fost taaare frumosi amandoi!!! Sa fiti fericiti toata viata de acum inainte!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 33+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Alex ma bucur ca ai reusit in sfarsit sa dai de ea si sa afli ca bebelina e bine!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Ramona, poate l-ai neglijat pe el in ultimul timp sau poate ai vorbit prea mult despre bebe. Cand el spune ca nu te iubeste tu incearca sa te apropi de el si sa-i spui ca tu-l iubesti. El cu cine a stat in ultimul timp? Sa nu fi vorbit persoana respectiva ceva de rau despre tine. Imi dau si eu cu parearea dar nu am studii de specialitate.
Iuliapapusa, Casa de piatra si sa va bucurati de puiutul vostru. Rochita e draguta si nici nu se prea vede burtica pt ca e micuta.
Vik, dar esti tare curajoasa daca pleci intr-o calatorie asa de lunga.
Devylla, de acum Lisa Maria o sa inceapa sa puna pe ea si o sa fiti impreuna curand.

31+ cu Matei si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

mai trag si eu cu un ochi pe la voi

santorini multumim de pontul cu Garmanstan! uite ca imediat as putea sa incep si eu sa-l folosesc;
si, cum marinezi tu carnita?! (scuzati incultura culinara); orice fel de carne?

Vik sa ai parte de un concediu odihnitor!

Alex ma bucur ca s-a rezolvat pana la urma cu medicul si ca te-ai linistit!

ma bag sa citesc povestea sabinei!
Dana 30s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Aici gasiti povestea

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140530

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramsan
Nu cred ca v-am spus de Rares ca de vreo saptamana face un fel de criza o data la doua zile. El doarme la pranz dar pe la 3 jumatate si cand ajung eu acasa, pe la 5, el inca mai doarme. Cand se trezeste insa e alta poveste, plange si spune ca el nu ma iubeste, ma respinge si ma alunga. Bineinteles ca nici mie nu imi pica bine ce spune el acolo si ma apuca o tristete de mi se rupe sufletul, uneori se lasa cu bocete atat din partea lui cat si din partea mea.
Acum sper din tot sufletul sa nu se mai intample asta, pentru ca nu peste mult timp vine Tudorel, care ne va bulversa vietile tuturor, dar cel mai mult Rares cred ca va fi cel afectat. Ce spuneti de dilema mea?
Mai sunt burtici cu bb2 care sa treaca prin ce trec eu?

Ramona

Tudor Gruia 30+

AMR 10 saptamani pana vine bebe

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Eu am tot trecut prin din astea in ultimele luni si ii raspund cu "nu-i nimic, te iubesc eu". Si cand spune lucruri de genul asta mi-e asa mila de el ca il vad incrancenat, cu pumnii stransi si nervos tot, cateodata mai si plange. Il strang in brate si-l pup cat ma lasa si ii mai repet ca eu il iubesc si incerc sa aflu ce-l supara. cateodata e pur si simplu posac dupa ce se trezeste si nu-i intra nimeni in voie (mai ales cand e cald si doarme prea mult), ii dau un suc si o gustare si-l trimit la el in camera sa-si gaseasca ceva de facut pana are chef de mine. De cele mai multe ori isi revine in 15-30 de minute.
Nu pune la suflet ca nu inseamna ca nu te iubeste sau e suparat pe tine, dar ei au tot felul de trairi si nu stiu cum sa se descurce cu ele sau cum sa se descarce si mai ales nu incerca sa te contrazici cu el ca se termina prost. dar asigura-l ca il iubesti si esti langa el.

(azi sufar de vorbarie)

Maria
Alex (6 mai 2004) si BB nou 27+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

mare 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Santorini, eu cand am intrebat acolo, ei au zis ca ofera pana si camasi de noapte si papuci, si noi sa venim doar cu lucrurile intime, dar parca nu m-as baza pe ele...deci: camasi, sutiene, papuci, chiloti, sosete, tampoane, tampoane de san, prosoape, periuta, pasta, perie par, cosmetice, pompa de san, garmastan, ceva de stimulare a lactatiei (ceai sau galactogil) si cam atat....ma rog, si alte alea care oricum nu-mi lipsesc de obicei din poseta, gen servetele, servetele umede + intime, strugurel, chestii de prins parul....

iar pt bebe o sa iau scutece de finet (vreo 6, ca-s utile..), paturica, prosop, gel de dus si hainutze (dar nu multe, pt ca din cate am inteles la inceput iti vine sa-l tii mai mult infasat, ca il "manevrezi" mai bine ). Ca si pt bebe ofera ei de toate, inclusiv pampers...

daca voi constata acolo ca-mi lipseste ceva si nu ofera spitalul, trimit repede soatza sa aduca, ori de acasa, ori gaseste o farmacie prin apropiere, in maxim o ora e inapoi

si uite asa m-ai facut si pe mine sa-mi fac lista pt spital, ca n-o facusem inca

35+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Pt ca o sa plec la tara in weekend spun La multi ani Roxxy80 si Alecsxa0208.
Sper sa fiti si voi plecate ca sa nu am eu de recuperat prea mult.
Va pup si sa aveti un sfarsit de saptamana linistit.

31+ cu Matei si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Ramona,imi pare rau sa aud asta
Si eu sunt curioasa cum va reactiona Alex cand voi veni acasa cu Razvanel. Cum se va comporta...am si zis,in primele 2-3 sapt nu-i voi lasa nesupravegheati nici macar o secunda (imi imaginez cat va fi de greu). Pe Razvanel il voi tine in patut in timpul zilei,dar mi-e frica sa nu arunce Alex in patut jucarii,sau hainute...Doamne fereste de ceva rau. Cine stie ce-i trece lui prin cap...
O sa ii explic cat mai mult pe intelesul lui....dar totusi..

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 35+, cu -Razvan

_

AMR - 3 saptamani!!!

din tot ce am citit despre aparitia celui de-al doilea copil am inteles ca e mai usor daca ii acorzi mai multa atentie primului copil in primele saptamani, gen lasi bebelusul in patut cata vreme doarme si n-are nevoie de atentie si dragalesti si te joci mai mult cu cel mare, in felul acesta nu se simte ignorat si eventual il implici cumva: sa-ti aduca un pampers cand te prgatesti sa schimbi bb, sa iti dea un prosop, lucruri usoare pe care le poti face singura dar care pe copil il fac sa se simta important si folositor si implicat.

Maria
Alex (6 mai 2004) si BB nou 27+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

mare 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramsan

Nu cred ca v-am spus de Rares ca de vreo saptamana face un fel de criza o data la doua zile. El doarme la pranz dar pe la 3 jumatate si cand ajung eu acasa, pe la 5, el inca mai doarme. Cand se trezeste insa e alta poveste, plange si spune ca el nu ma iubeste, ma respinge si ma alunga. Bineinteles ca nici mie nu imi pica bine ce spune el acolo si ma apuca o tristete de mi se rupe sufletul, uneori se lasa cu bocete atat din partea lui cat si din partea mea.
Acum sper din tot sufletul sa nu se mai intample asta, pentru ca nu peste mult timp vine Tudorel, care ne va bulversa vietile tuturor, dar cel mai mult Rares cred ca va fi cel afectat. Ce spuneti de dilema mea?
Mai sunt burtici cu bb2 care sa treaca prin ce trec eu?

Ramona

I-a zis cineva ceva, legat de treaba asta? cum ca nu l-ai mai iubi sau ca o sa-l iubesti mai mult pe Tudor? Nu stiu... Intreb... Roni n-are nici o treaba, de exemplu... Stie ca bb e in burtica si cam atat. I-am ontat si patutul lui bebe, ca sa-si traga mirosul casei, etc. si i-am zis lui Roni ca ala e patutul lui bebe (el tot voia sa urce in el). L-am luat cu mami si tati au patul lor, tu ai patutul tau si bebe are patutul lui... in rest, daca il apuca nervii (de obicei la imbracat, ca nu prea mai vrea tricouri), dupa ce boceste, vine la mine in brate sa-l tin la piept sa planga si sa se linisteasca... E adevarat ca el nu face declaratii de dragoste si nici foarte pupacios nu e (trebuie sa te rogi de el sa-ti dea un pup)...

Si eu am aceeasi dilema, ce-o sa fie din septembrie cand o sa vina bebe acasa. Acum ii plac copii mici, bebelusii... Are o grija sa le dea sa bea apa, suzeta, jucarii, sa-i plimbe, dar stiu eu ce-o face si cu frate-su? Eu sper ca si Eric sa fie la fel de linistit si necolicios si somnoros, cum a fost si Roni, sa doarma si cu galagie... Adica sa aiba fiecare programul lui fara sa sufere niciunul.
Uff...

Loredana 31+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007

atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi

Mergi la inceput