Burtici fericite de septembrie-octombrie (125)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Selene, super cadoul sotului tau!!!! E balansoar de o singura persona asau din ala de gradina, de 3 persoane?
Eu la apartamentul cel nou am un balcon imens, si primul lucru la care m-am gandit cand l-am vazut a fost sa imi cumpar un balansoar din ala mare, si sa il pun acolo!!!! Bine, nu se compara cu tine care ai curte, dar si vederea spre parcarea din fata blocului e ceva!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 33+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Ce draguta ideea cu gratarul. Super techila. Sa va ganditi si la noi astea din provincie cand mancati mici. Distractie placuta maine!

Si pentru iulia casa de piatra si un bebel santos si mancacios. E super rochita!

34+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Fetelor, ia uitati-va voi aici pe primul rand (a 4-a poza) cum ar trebui sa arate dopul gelatinos:
http://images.google.ro/images?hl=ro&q=dopul%20gelatinos&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

POZE

Multumesc Cristina..Nu a fost dop..Am vazut cum arata desi nu am putut vedea poza la dimensiunea normalå s-a vazut de departe ca nu a fost dopul...

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Techila, Cristina...multumesc de sfat ...ramine deci o zi pentru Ikea si prajituri! Distractie placuta miine la BBQ...

Lutoniana merci de parola...

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Buna dimineata looome!!Da deci dormit pana la 12, mancat si acu sa recuperez ce ati barfit de azi dimineata si sper sa nu ma ia somnul din nou! Sunt singura care se lupta cu somnul???Vad ca unele aveti insomnii, pai io unde ma "pun" acolo dorm

35+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Iulika, nici la mine nu s-a vazut imaginea marita, din pacate.
Eu nu stiu cum se spune la dopul asta in engleza, dar daca stiti voi, puteti da cautare pe google cu cuvantul respectiv, selectati imagini si sigur ar trebui sa gasiti ceva!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna fetelor,

revin cu un mesaj catre voi scris intr-un capitol anterior :

Eu sunt o zmeurica de iulie-august si am nascut sambata 25.07..f rapid..asa ca nu au mai avut timp sa imi monteze epidurala. Deci...o vand ce sa fac. Daca e cineva interesata sa imi scrie pe PM..e trusa Braun si 3 fiole de anestezic Naropin..mai am Oxitocina fiole, No-Spa injectabil.

Poate cineva are nevoie si nu gaseste caci si eu am cautat la vreo 5-6 farmacii.

Pup

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna ziua si de la noi, chiar adca cu intarziere!

Va pup pe toate si ma bag la recuperat, nu stiou insa cand voi apuca sa termin.

De astazi de dimineata de la 7 si pana la 11 am stat pe hol la spital si pana la urma am prins-o pe dr si mi-a facut controlul. Bbelusa este ok, s-a intors cu capul in jos, are in jur de 1500 gr, insa circumferinta stomacului este mult mai mica fata de restul masuratorilor si cica e din cauza ca statea super chircita si e eroare de masuratoare, sa stau linistita pana vineri la Iosup.
Problema cu raspunsul la telefon nu m-a satisfacut, dar ma rog, in caz de urgenta am ajuns la concluzia ca sms-ul este cea mai buna varianata, plus ca sunt extrem de stresata ca pleaca in concediu de pe 13 august, mi-e groaza, sper sa stea bbelina cuminte.
Mi-a dat analizele de facut si ma asteapta la control pe 11 august, inainte sa plece si cu rezultatul de la morfo.

Astazi este si la mine ultima zi la servici, deja am strans totul si peste cateva minute o sa plec acasa, mi-e rau de foame, sper sa rezist.

Cam astea sunt noutatile de la noi, sper ca pana diseara sa va prind din urma, desi slabe sanse, pentru ca nu ma simt tocami bine!

----------------------------------------------
Alexandra 31+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

mama cristina, zici ca-i un ou stricat

fetili, eu ma bag la un dus si o tai la doctor. ne vedem diseara

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Ramona,imi pare rau sa aud asta
Si eu sunt curioasa cum va reactiona Alex cand voi veni acasa cu Razvanel. Cum se va comporta...am si zis,in primele 2-3 sapt nu-i voi lasa nesupravegheati nici macar o secunda (imi imaginez cat va fi de greu). Pe Razvanel il voi tine in patut in timpul zilei,dar mi-e frica sa nu arunce Alex in patut jucarii,sau hainute...Doamne fereste de ceva rau. Cine stie ce-i trece lui prin cap...
O sa ii explic cat mai mult pe intelesul lui....dar totusi..

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 35+, cu -Razvan

_

AMR - 3 saptamani!!!

Mergi la inceput