Burtici fericite de septembrie-octombrie (125)
Raspunsuri - Pagina 19
Doro76 spune:
Da Raluk- inseamna ca e cu capul in jos..si e asa de la sase luni jumate...nu stiu daca e neaparat buba..Eu ma bucur totusi ca s-a intors, ca n-am chef sa fac cezariana sau alte nebunii. Dar tu n-ai de ce sa te panichezi, ca mai ai ceva...
Fetelor, io m-am mai gandit cu mintea aburita de emotii...si nasterea mai devreme a dovleceilor Mimikai e destul de frecventa in cazul mamicilor cu gemeni. Asta nu inseamna ca si celelalte maici cu 2 puiuti in burtica trebuie obligatoriu sa nasca mai devreme, insa cam asa e cu sarcinile gemelare.
Eu abia astept sa vad cat au cantarit dovleceii..parca erau oricum marisori, din ce povestea Mimika de la eco..
Dana- ma bucur ca e bine bb
Moni- bine ca te-ai defrisat si sper sa te mai defrisezi o data pana nasti...chiar daca nu e cel mai placut lucru..![]()
Am si eu o intrebare.. Care din voi naste la Filantropia? 
Doro
33+ cu
Sara si Eva Maria (28.04.2005)
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Doroteea&year=2009&month=9&day=16&babycount=1"
katteryna spune:
Dana felicitari pentru bebelina grasulina!Si-a mangaiat capusorul sa va arate ce mumoasa este ea!
35+ cu floricica
RAISA MARIA
santorini spune:
Vai nu pot sa cred, mi s-a fact pielea de gaina.
Sa-ti traiasca dovlecei Mimika, sa fie cumintei si mancaciosi!
M-am trecut si eu pe listuta de contact, ca si uitasem si ti-am bagat numarul in memorie Selen, dar ai dreptate ar trebui si cineva cu DPN mai indepartat de al meu, ca noi poate ne intalnim la clinica!!!!
34+ cu 
nazdravanul meu
alex25 spune:
Ia ca deja ma bagati in sperieti...eu pe cine sun??
Ma bag in lista sa vad cine e dupa mine.
----------------------------------------------
Alexandra
31+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
gegea spune:
Mimika, sa va traiasca dovleceii grasi si frumosi si sa ajungeti repejor acasa sa ne putem delecta cu pozici frumoase ! Felicitari si recuperare usoara! 

F. emotionant, o sa imi descarc si eu lista cu datele de contact sa imi aleg cateva fete. 
Geani
33+
si Daria
(03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze ![]()
Dana15 spune:
vai mama!!!
fetelor sunt la pagina 10 si nu inteleg...a nascut mimika prin cazariana? sau maine ii face?!
Doamne ajuta, oricum!!!
Bag mare cu cititul sa va ajung!
Dana 30s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
crocodana spune:
Bravo Mimika!!!!

Sa va aduca multe multe bucurii flacaii! si cand ma gandesc ca avea planuri de wknd..super tare!
Inca nu am terminat bagajul, acum cand am aflat si de Mimika ..ma gandesc ca ar trebui sa ma mobilizez mai in forta asa..
Cand auzi de inca o nastere, mai ales acum in august...sentimentele sunt cam asa, cel putin le mine...mirare, bucurie, emotie si ...PANICA!
PS. am reactulizat lista de contacte si cu datele mele,i le trimisesem pe pm ramonei dar pb ca a fost o eroare...si am pus pe mail linkurile si cartea de la dieta montignac
35+ fericita mamica de
jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
Dana15 spune:
ufff..v-am ajuns! ma miram eu de ce ati scris asa mult in miezul zilei...
Mimika felicitari mami!

Probabil ca marele eveniment s-a intamplat deja!
Luca si Matei bun venit pe lume!!!
Doamne ce emotionant! oare ce s-a intamplat?!
Thank God I'm a woman!
Dana15 spune:
Un
pentru Raluka! Ce dragut ca te-ai gandit sa ma anunti!
cred ca daca o faceai bagam mare cu lista despre nastere la medic, ca oricum nu am pus toate intrebarile ce imi erau in cap...am zis ca mai am timp..
Thank God I'm a woman!
uve_got_mail spune:
Mimika, sa iti traiasca dovleceii, sa fiti sanatosi si fericiti!!!
Nu-mi vine sa cred ce se intampla, mai fetelor de septambrie...ce faceti? Noua celor de octombrie o sa ni se para ca mai avem o vesnicie pana nastem![]()
Dati-mi si mie va rog datele noii adrese comune, am incercat sa pun documentul despre preeclampsie, dar mi-am adus aminte ca s-a schimbat parola.
Deci nu imi vine sa cred...nu mai programati gratare in weekend, ca uite ce se intampla...

Samburica mea e foarte agitata
29+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria