Burtici fericite de septembrie-octombrie (125)
Raspunsuri - Pagina 20
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Fetelor eu sunt imperecheata cu Mangulica ca stiu ca ea are DPN-ul putin mai tarziu decat mine ...cu toate ca vad ca nu e nicio regula pe aici ![]() ![]() (adica eu am in tel nr. ei nu stiu daca si vicerversa e valabilaIulika tu sa nu te simti singurica, ca din cate am retinut tu poti intra de pe mobil. De dimineata dormi continuu ? sau ti-ai luat dopul si ne faci si tu o surpriza Cea mai fericita 34 + cu ![]() |
nu, tu esti mai secretoasa. nu am numarul tau :)
MangaGirl :-)
31+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
delia79 spune:

MIMIKA.... FELICITARI !!!! SA FIE SANATOSI BAIETII SI MANCACIOSI![flo]
Sa ne dai detalii cand poti si poze, of course.
Vai, mai fetelor..... se ingroasa gluma. De azi intru si eu in fiecare zi ca e tare greu de recuperat cate 10 capitole la cateva zile
.
Eu declar cu mana pe inima ca mi s-a facut frica....
, de nastere evident. Bebelina mea e pozitionata foarte jos conform ultimului control si doctora m-a scos de la munca ca sa pot sta intinsa. Uff, dar cand vad ca apar dovlecei asa repede, ma apuca pandaliile 
Ma duc sa fac un dus, ca am transpirat toata....
31+ 
in curand mamy de Sofia scumpa
gegea spune:
Huh, cata emotie si cat de frumos ! 
Eu ma simt rau si fizic si psihic. Ori m-am tampit de tot, ori sunt doar stresata, nu stiu. Bebelusul meu nu e f activ si cand citesc la voi de suturi zdravene, impunsaturi si toate alea, ma cuprinde panica rau. Iau in continuare Gynipral, ca altfel as sta mereu cu burtica stanca si e tare neplacut.
Dr mea a intrat si ea in concediu, dar mi-a dat liber la sunat. Probabil daca imi continua starea aiurea si de panica, o voi cauta.
Ramsan, imi pare rau de reactiile lui Rares. Si eu parca as zice ca a facut el ceva conexiune cu ce i-o fi zis altcineva "binevoitor". Eu am invatat-o pe Daria, chiar de micuta, ca daca cineva ii spune ceva si nu ii place ce aude, sa nu bage in seama si neaparat sa ne zica noua. Ei, imi zice absolut tot tot si asa avem ocazia sa trasam impreuna linia intre bine si rau, adevar si prostie. Referitor la cadoul de la bebe, eu chiar nu pot sa fac asta, a mea e mare si sigur mi-ar rade in nas "cum sa cumpere bebelusul un cadou , mai mami, ?" Poate ii com cumpara noi parintii ceva, atunci va fi mai aproape de simtul realitatii pt ea.
crocodana, sorry ca iti deschid rani. Accidentul despre care vorbeai... una dintre fete era cumva casatorita cu un baiat din Campulung Moldovenesc si aveau impreuna o fetita ? Daca da, pe el il cunosc, sotul meu si el au copilarit impreuna. A fost cel putins socanta vestea, a cutremurat pe toti.
Sorry inca o data, sigur nu iti face placere sa iti amintesti.
Alex, gata cu stresul si uite ca si bebelina e ok. Felicitari pt vestile bune !
Cristina, ma uimesti cand te vad cu cata grija ai in ce priveste mancarea si kilogramele. Bravo, ma bucur ca poti !
santorini, bine ai revenit !
Ai primit tampoanele de la rangali ? Si eu mi le-am cumparat, dar prin alta sursa, cea de care spusesem in urma cu cateva posturi si in felul asta, le-am luat cu 5 RON mai putin. La fel si cele pt sani. Cum ti se par ? Eu as zice ca sunt cam ingustute la cat sunt de lungi, dar calitativ, zic ca merge, sunt moi si deloc plasticoase.
Trimit asta , ca probabil se pune de capitol nou. 
Geani
33+
si Daria
(03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze ![]()
Dana15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gegea Bebelusul meu nu e f activ si cand citesc la voi de suturi zdravene, impunsaturi si toate alea, ma cuprinde panica rau. Iau in continuare Gynipral, ca altfel as sta mereu cu burtica stanca si e tare neplacut. |
Geani o floricica si o imbratisare!

sa stii ca nici puiutul nostru nu este asa activ..adica nu imi da suturi in ficat, splina, ovare, nu imi intoarce intestinele si alte chestii din acestea..o simt ca misca, dar miscarile ii sunt finute si nu ma deranjeaza..oi fi eu mai insensibila!

Initial ma gandeam ca ceva nu este in regula, dar am decis sa stau linistita si sa ma gandesc ca fiecare bebe are evolutia lui diferita..si apoi, o fi fata mea o delicata!

Dana 30s mamica mandra de

Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi