Burtici fericite de septembrie-octombrie (125)
Raspunsuri - Pagina 18
monica_dicut spune:
Gata, va dau liber la mesaje. M-am rezolvat 
Deci sunt si defrisata si am si manichiura si pedichiura. Si parca vad, cand o fi sa nasc o sa fiu muntii padurea neagra ![]()
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Gata, va dau liber la mesaje. M-am rezolvat ![]() Deci sunt si defrisata si am si manichiura si pedichiura. Si parca vad, cand o fi sa nasc o sa fiu muntii padurea neagra ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 33+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Asa, asa, ca asta ar insemna ca nasti peste vreo luna si un pic
28+
alex25 spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Gata, va dau liber la mesaje. M-am rezolvat ![]() Deci sunt si defrisata si am si manichiura si pedichiura. Si parca vad, cand o fi sa nasc o sa fiu muntii padurea neagra ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 33+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Pai e de bine, ca inseamna ca mai ai de asteptat pana atunci!
Pot sa ma gandesc si eu asa, ca si eu sunt bela si rachitoare momentan!----------------------------------------------
Alexandra
31+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
adela2006 spune:
| citat din mesajul lui alex25 Acum, ca sa fiu si eu de-a dreptul isterica....eu ca ma fac, ca dr mea pleaca in concediu dupa 15 august....aoooleoooo!!! ![]() ![]() ---------------------------------------------- Alexandra 31+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase |
si a mea pleaca
in spania
si eu chiar ar trebui sa nasc pe atunci

auzi dar poza unde e ? ca eu inca astept

va pupaceste adela
de
alexia maria( 13.01.2007 )
35+ cu
calin andrei
POZELE NOASTRE
AMR ......25 august
kemsy spune:
Fetelor, ma bag si eu in seama...Stiu ca sunteti cateva care nasteti la Polizu, si am gasit o poveste a unei mamici care a nascut acolo anul asta in februarie. Povestea nu e frumoasa
.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134322
Gianina
31+ cu
Loris Stefan
Loris
Fotografii
Dana15 spune:
Am revenit..va salut la ceas de seara!
Iubita noastra...ne-a facut tai-tai cu manuta, si-a mangaiat caputul, a cascat de cateva ori..
..
A fost bine la consult; totul este in limite normale..s-a pozitionat cu capusorul in jos, are aproximativ 1400g si colul este "luuung si cilindric"
; ne revedem peste 4 saptamani!
am vazut ca ati scris jumate de capitol..pap si eu ceva si revin!
Dana 30s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
alex25 spune:
Adela, am uitat de poza, recunosc!![]()
Uite asta era unul din motivele ptr care nu vroiam sa fiu gravida vara, ca toti au dreptul la concediu!
----------------------------------------------
Alexandra
31+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
cristina_ana spune:
Vaaaai, am avut eu o presimtire azi ca se lasa cu gemeni!!!!
Felicitari Mimika, sa-ti traiasca baietzeii si sa va bucurati de ei!!!! Dar cum s-a intamplat? Asteptam povestea in detaliu!!!
Eu vroiam sa cumpar de azi toate cele pentru gratarul de maine, dar am zis sa mai astept, sa vina Techila de la medic! Deci ramanem fara desert maine, nu-i asa?!
Katerina, tu ziceai ca faci crema de zahar ars, ce-ar fi sa tragi o fuga maine pana la Bucuresti sa ne onorezi cu prezenta ? (si cu cremuta, bineinteles)
Dana felicitari pentru vestile bune de la eco!!!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
33+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
raluk16 spune:
Kemsy ingrozitoare povestea... ![]()
Dana ne bucuram tare de vestile bune!
Ce fain, sa va faca cu mana
. Hai ca-s curioasa de reactia ta cand vei citi ce ai pierdut.
Merg sa fac niste vinete 
28+ 
katteryna spune:
Cristina e in cuptior crema mea!
Nu va iert ca-mi faceti pofta de toate cele si ma bagati in bucatarie pe caldurile astea!La intalneala as veni si eu dar n-are cine sa ma basculeze ca al meu sotz munceste!
Aida hai!ne-ai promis ceva!
35+ cu floricica
RAISA MARIA