Burtici fericite de septembrie-octombrie (125)
Raspunsuri - Pagina 17
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Ia Aida http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140530 |
merci mult
si va multumesc mult fetelor , m-am descarcat si ma simt foarte bine , dar pacat ca trebuie sa sufere si Laci pentru ele
... dar azi e ziua lui Luca si Matei si ne bucuram
si chefuim si sa fie sanatosi conteaza cel mai mult
... merg sa citesc povestea Sabinei si apoi sa va spun ce ma intreaba Laci
o sa lesinati de ras 
Aida ... 32+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
lutoniana spune:
Pozele cu bebe a lu' Ralu nu sunt in albumul ei ? 

ca vreau si eu sa le vad si cred ca le-a pus in alt album smecheroaica.
Ralu da-mi si mie link-ul cand poti ca nu stiu unde sa caut inapoi.
Cea mai fericita
34 + cu 
Fragutza spune:
Wow, iar m-au apucat contractiile de emotii!
Mimika, felicitari pr dovleceii sanatosi si frumosi!
34+
Natalia
selen80 spune:
Elle, bine ai revenit si sanatate ,micutzei Eva
Andrecluj, datele de contact i le poti trimite pe pm Ramonei - Ramsan, si le adauga ea in listuta noastra...noi ne-am trimis nr de tel, id de mess si numele...
35+ cu
Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI! 
nunta
raluk16 spune:
Hai mai fetelor, ce ma distrati! Monica nu mai vrea sa fie deranjata de la procesul manichiurii cu alte nasteri
si Lucia e mai linistita, ca are camasa
.
Doro cand ai zis ca de la 6 luni jumate bebe al tau e angajat pentru nastere si e bai, te refereai la faptul ca sta cu capul in jos? Sa stiu sa ma panichez si mai tare decat sunt ![]()
Maria-Manga
, Kemsy
sunteti niste scumpe cu pozele puiului meu. Eu cu vestea asta noua am si uitat ca le-am pus ![]()
Andre, trimite-ti si tu datele Ramonei sa ti le puna in lista noastra. Lista noastra e pe mailul comun, la care deja ai acces
. Si asa nu te complici cu atatea PM-uri la toata lumea
.
28+ 
Andrecluj spune:
Ii trimit datele Ramonei, ma gandeam ca daca vreti sa anuntati ca ati nascut, puteti sa o faceti la mine, ca sigur sunt conectata la net cand voi veti naste. 
21 +
Chiara Ada
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Pozele cu bebe a lu' Ralu nu sunt in albumul ei ? ![]() ![]() ca vreau si eu sa le vad si cred ca le-a pus in alt album smecheroaica. Ralu da-mi si mie link-ul cand poti ca nu stiu unde sa caut inapoi. Cea mai fericita 34 + cu ![]() |
poze si filme eco
28+
raluk16 spune:
Elle bine ai revenit! Multa sanatate Evei si sa isi revina rapid! 
Aida m-ai facut curioasa ![]()
28+ 
kiki_cri spune:
CEEEEE?????????????MIMIKA a spart gheata mamicilor cu gemeni?????
IN primul rand sa-i traiasca si sa se bucure de ei
Doamne ajuta-i si ope ai si pe ea sa isi revina cat de repede!
In al doilea rand nu am facut bagajul de spital....mama ce emotii am ca mi-au dat si mie lacrimile...
KIKI
31+
si 
Poze KIKI