Burtici fericite de septembrie-octombrie (125)
Raspunsuri - Pagina 16
Ellenuta spune:
hellloo
nu pleaca omu' cateva zile ca va gaseste cu bebici si cu zeci de capitole scrise ..
FELICITARI, SABINA! SA FIE SANATOASA PRINTESA SI SA AIBA MULT NOROC IN VIATA!!
MIMIKA,
SI TU AI SCOS DOVLECEII! SA FIE SANATOSI, NOROCOSI, PAPACIOSI SI FARA COLICI!!
noi am fost in concediu la nisipurile de aur, super hotel, super plaja, mare, conditii ... dar, ca trebuie sa fie si un dar eva s-a imbolnavit si de duminica tragem cu febra, stomatita aftoasa, nu vrea sa pape nimic, se miorlaie si vrea numai in brate la ma-sa, nu ia niciun medicament, daca o fortez, imi vomita ... cred ca vom ajunge sa ne internam .... pe mine ma doare burta, am avut cateva contractii dureroase ... anna e tare agitata .. am eco pe 11 august, sper sa fie totul ok ..
multumim fetelor care au intrebat de noi ..
si 
nu stiu cand recuperez tot ce ati scris, probabil de miercuri cand revin la job, daca revin, in functie de ce fac cu evita ...
pupici multi!!!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
31+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
lutoniana spune:
Eu nu mai sunt asa speriata ca la Sabina ca acum am camesa de noapte dar le am pe toate prin dulap, prin seratre...ar trebui sa le adun pe toate la un loc, nuuuu ?
Dar sunt foarte emotionata, abia astept poze.
De la emotie m-am apucat sa si mananc ca mi-am amintit ca azi nu am mancat nimic....
Asa ca sa inceapa cheful si nu va mai vaicariti ...ca doar e ziua lui Luca si Matei 

Cea mai fericita
34 + cu 
Andrecluj spune:
Fetele, va ajut cu draga inima la anunturi privind nasterile pentru ca oricum DPN-ul meu e decembrie si am de stat la pat, deci implicit langa laptop. Daca cineva are nevoie sa nr meu, sa-mi spuna, macar stiu ca pot ajuta in vreun fel.
21 +
Chiara Ada
lutoniana spune:
Ellenuta bine ai revenit la noi....ce dor mi-a fost de tine.
Si ce nume fain ai pt fetita, Anna mie imi place foarte mult ...super.
Multa sanatate Evei si poate nu ajungeti la spital totusi.
Te asteptam cu vesti bune 
Cea mai fericita
34 + cu 
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Doro76 Fetelor, Eu ma retrag un pic in patut..Inainte de vestea cu Mimika si dovleceii, citisem povestea Sabineisi deja boceam.. |
ha? va rog
unde e povestea Sabinei? ca eu nu am vazut nici un link , dar e adevarat ca mai am cateva pagini de recuperat , dar tot rumeg pe astea de cand a nascut mimikaso , va rog link , pliiiiiz

Aida ... 32+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
lutoniana spune:
Fetelor eu sunt imperecheata cu Mangulica ca stiu ca ea are DPN-ul putin mai tarziu decat mine ...cu toate ca vad ca nu e nicio regula pe aici 

(adica eu am in tel nr. ei nu stiu daca si vicerversa e valabila
)
Iulika tu sa nu te simti singurica, ca din cate am retinut tu poti intra de pe mobil.
De dimineata dormi continuu ? sau ti-ai luat dopul si ne faci si tu o surpriza ![]()
![]()
![]()
![]()
Cea mai fericita
34 + cu 
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 Acum, ca sa fiu si eu de-a dreptul isterica....eu ca ma fac, ca dr mea pleaca in concediu dupa 15 august....aoooleoooo!!! ![]() ![]() |
si al meu din 11 august pana in 1 septembrie cand o sa am 37 de saptamani si pot deja sa nasc daca bebe vrea sa vina si fara complicatii

dar sunt asa bucuroasa ca dovleceii mimikai sunt bine ca nu ma pot panica si ma bufneste rasul cat de scumpele sunteti 
va
dragelor si va multumesc , nu mai pot dupa voi 
Aida ... 32+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
lutoniana spune:
Ia Aida
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140530
Cea mai fericita
34 + cu 
kemsy spune:
Raluk16, m-am uitat si eu la fotografiile de la eco, si in afara de fatuca, ce crezi ca am vazut clar: cuculetul!!!!!!!!!! 

In rest cam nebuloasa pentru mine! 
Gianina
31+ cu
Loris Stefan
Loris
Fotografii
monica_dicut spune:
Io ma duc sa-mi fac si ghearele de la ceallata mana. VA rog sa nu imi mai trimiteti mesaje in urmatoarele 10 minute 
ca acum chiar ca o sa vars oja si o sa fac stop cardiac 
Elle, bine ai revenit
si pupam micutza Evita sa se faca bine
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata