Burtici fericite de septembrie-octombrie (125)
Raspunsuri - Pagina 13
vik-cj spune:
Mai fetelor....mie imi trebuie sa plec in concediu si voi va puneti pe nascut...pai treaba e asta???? M-a si luat plansu' de emotii cind am citit mesajul Monicai...
Mimika
felicitari si sa iti traiasca dovleceii!!!! refacere usoara!
Si acum ma ia stresul ca eu inca nu am mai nimic pregatit...sper sa stea bebelina mea linistita pina pe la 38-39 de saptamini.
Raluk m-ai bagat si tu in sperieti...drumul e lung dar noi si facem pauze dese, dr mi-a spus ca pina la 32-33 de saptamini mai pot haladuii dupa care mai pe langa casa...asa ca sper sa fie ok drumul.
Va pup
si mai intru mai pe seara ca devine capitolul din ce in ce mai palpitant!
29+ cu 
selen80 spune:
Kateryna, stai linistita mami, ca mai avem timp
asa ma consolez si eu
eu am facut macar lista, daca ma apuca, ma duc cu poseta la spital, si cumpara sotzu sau mama repede repede ce trebuie...
vezi ca pe mailul comun avem listuta cu cele care ne-am dat datele de contact, inclusiv nr de tel....intra acolo si alege-ti 2-3 fete, le memorezi nr de tel, si le dai sms cand o fi cazul ![]()
35+ cu
Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI! 
nunta
Clodute spune:
Felicitari Mimika !!! Si dovlecei sanatosi, papaciosi si necolicosi si dormiciosi.
Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
kemsy spune:
Mi s-a sters mesajul!! 

CEEEE??!!!!!

Mimikaaaaaaaaa, felicitari, sa fiti sanatosi, tu cu dovleceii tai!!!!

M-am emotionat 

Va 
Gianina
31+ cu
Loris Stefan
Loris
Fotografii
Doro76 spune:
Monic- da si mie pe PM nr tau, sa te anunt..daca n-o mai sta donsoara...
Ca azi dimineata imi explica dr ca sa ma protejez, ca e angajata de la sase luni jumate ...sa-mi iau adeverinta de salariu, ca hrr ca mrrr..cand am mai citit si de Mimika...iti dai seama
Doro
33+ cu
Sara si Eva Maria (28.04.2005)
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Doroteea&year=2009&month=9&day=16&babycount=1"
anco spune:
VOI VORBITI DE BAGAJE? NU VEDETI CA NOI CU GEMENII (pardon de litere mari, dar sunt bulversata) suntem cam pe val?
si ce sa va zic ca din atata comoditate nici nu mi-am salvat vreun nr de tel de pe mail sa va pot anunta daca e ceva. eu stau linistita si visez ca duc laptopul cu mine 

anco
33+
???? si 
poze
adela2006 spune:
mimika felicitari , sa creasca mari sa fie cuminti si mancaciosi 

va pupaceste adela
de
alexia maria( 13.01.2007 )
35+ cu
calin andrei
POZELE NOASTRE
AMR ......25 august
lutoniana spune:

Felicitari Mimiko pt dovlecei 

Iar nu ma mai pot opri din plans.....offfff
Bagati o spaima in mine fetelor de abia mai respir.
Poze cand primim ca abia astept sa-i vad pe baietei 

Barbate -miu a zis ca poate m-am inscris gresit la odisee ca nu e nici august si de ce se cheama a mea sept - oct 

Are si el dreptate offfff.....si eu sunt singura, sper sa nu ma apuce nascarea.
Cea mai fericita
34 + cu 
selen80 spune:
Doro, stai linistita cu adeverinta de la munca, noua ne-a zis moasa cu care am facut cursul sa nu e musai...pai toate alea mai colorate cand vin la spital, vin cu adeverinta de salariu? sa fim serioase....ca nu te lasa nimeni nenascuta daca n-ai adeverinta....
eu am si uitat de ea, sincer ![]()
35+ cu
Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI! 
nunta
MangaGirl spune:
mai incer o data cu www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Nursery/Cots-and-Cotbeds/Henley-Cotbed-Cream-and-Natural-Finish 0069225 " target="_blank">patul
MangaGirl :-)
31+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com