Burtici fericite de septembrie-octombrie (125)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Mai fetelor....mie imi trebuie sa plec in concediu si voi va puneti pe nascut...pai treaba e asta???? M-a si luat plansu' de emotii cind am citit mesajul Monicai...

Mimika felicitari si sa iti traiasca dovleceii!!!! refacere usoara!

Si acum ma ia stresul ca eu inca nu am mai nimic pregatit...sper sa stea bebelina mea linistita pina pe la 38-39 de saptamini.

Raluk m-ai bagat si tu in sperieti...drumul e lung dar noi si facem pauze dese, dr mi-a spus ca pina la 32-33 de saptamini mai pot haladuii dupa care mai pe langa casa...asa ca sper sa fie ok drumul.

Va pup si mai intru mai pe seara ca devine capitolul din ce in ce mai palpitant!

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Kateryna, stai linistita mami, ca mai avem timp asa ma consolez si eu eu am facut macar lista, daca ma apuca, ma duc cu poseta la spital, si cumpara sotzu sau mama repede repede ce trebuie...

vezi ca pe mailul comun avem listuta cu cele care ne-am dat datele de contact, inclusiv nr de tel....intra acolo si alege-ti 2-3 fete, le memorezi nr de tel, si le dai sms cand o fi cazul

35+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Felicitari Mimika !!! Si dovlecei sanatosi, papaciosi si necolicosi si dormiciosi.

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Mi s-a sters mesajul!!
CEEEE??!!!!!
Mimikaaaaaaaaa, felicitari, sa fiti sanatosi, tu cu dovleceii tai!!!!

M-am emotionat

Va

Gianina 31+ cu Loris Stefan

Loris
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Monic- da si mie pe PM nr tau, sa te anunt..daca n-o mai sta donsoara...
Ca azi dimineata imi explica dr ca sa ma protejez, ca e angajata de la sase luni jumate ...sa-mi iau adeverinta de salariu, ca hrr ca mrrr..cand am mai citit si de Mimika...iti dai seama

Doro 33+ cu Sara si Eva Maria (28.04.2005)

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Doroteea&year=2009&month=9&day=16&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

VOI VORBITI DE BAGAJE? NU VEDETI CA NOI CU GEMENII (pardon de litere mari, dar sunt bulversata) suntem cam pe val?
si ce sa va zic ca din atata comoditate nici nu mi-am salvat vreun nr de tel de pe mail sa va pot anunta daca e ceva. eu stau linistita si visez ca duc laptopul cu mine

anco 33+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

mimika felicitari , sa creasca mari sa fie cuminti si mancaciosi

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

35+ cu calin andrei

POZELE NOASTRE

AMR ......25 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Felicitari Mimiko pt dovlecei
Iar nu ma mai pot opri din plans.....offfff
Bagati o spaima in mine fetelor de abia mai respir.

Poze cand primim ca abia astept sa-i vad pe baietei

Barbate -miu a zis ca poate m-am inscris gresit la odisee ca nu e nici august si de ce se cheama a mea sept - oct
Are si el dreptate offfff.....si eu sunt singura, sper sa nu ma apuce nascarea.

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Doro, stai linistita cu adeverinta de la munca, noua ne-a zis moasa cu care am facut cursul sa nu e musai...pai toate alea mai colorate cand vin la spital, vin cu adeverinta de salariu? sa fim serioase....ca nu te lasa nimeni nenascuta daca n-ai adeverinta....

eu am si uitat de ea, sincer

35+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

mai incer o data cu www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Nursery/Cots-and-Cotbeds/Henley-Cotbed-Cream-and-Natural-Finish 0069225 " target="_blank">patul

MangaGirl :-) 31+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput