Burtici fericite de septembrie-octombrie (125)
Raspunsuri - Pagina 14
katteryna spune:
Selen esti selectata din lista!
Deci daca ma apuca, la tine sau la Geani trimit mesaje! Sper sa nu ne apuce pe amandoua in aceeasi zi!![]()
35+ cu floricica
RAISA MARIA
Doro76 spune:
Selen- pe mine ma bate la cap cu bagajul si adeverinta de la 31 de saptamani, de cand am pierdut niste lichid...
...Mi-am amintit ca mi-ai dat si tu nr atunci cand am schimbat programarea la Sanador..Pot sa-l bag in tel, nu?
Doro
33+ cu
Sara si Eva Maria (28.04.2005)
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Doroteea&year=2009&month=9&day=16&babycount=1"
lutoniana spune:
Aida important e ca te-ai racorit si ca sotul tau drag te-a inteles.Il doare si pe el...ca e vorba de ai lui dar iti garantez ca tu, ingerasul si viitorul bebelus ii sunteti mai aproape de inima.
E foarte bine ca ai discutat pt ca genul asta de lucruri nespuse duc la rani adanci si suferinta.
Cu alte cuvinte hai sa incercam sa bem un suc in cinstea lui Luca si Matei 

Eu te imbratisez sincer 

Cea mai fericita
34 + cu 
katteryna spune:
Ma bag la un
ca am transpirat toata si dupa aia ma duc sa-mi cumpar oua sa-mi fac crema de zahar ars ca tot ati batut toba cu ea pe acilea, mi s-a facut pofta!
Aida sper ca te-ai descarcat si ca esti mai bine dupa asa vesti bune!

35+ cu floricica
RAISA MARIA
monica_dicut spune:
Stiti care-i culmea??? DE dimineata cand ne-a dat uve detaliile despre preeclampsie si asa, am intrat pe mailul comun si mi-am salvat lista cu nr de telefon. SI ma gandeam ca eu as da mesaj mimikai,ralucai sau cristinei da ma gandeam ca avem termene tare apropiate si e posibil sa nastem cam in acelasi timp.
Asa ca ma gandesc ca e mai bine sa ne alegem pe cineva care ori deja a nascut (dar ele vor fi ocupate cu bebeii) ori pe cineva care mai are cateva saptamani dupa noi.
Apoi, cand ma spalam pe cap, in gandurile mele, ma gandeam sa va scriu ca sa vedeti ce nebunie o sa fie cam dupa 15 august, ca o sa inceapa nasterile pe banda rulanta 
da nu ma asteptam sa primesc azi asa un mesaj...
EU va scriam parca luni sau marti ca am fost in Auchan si am luat niste body cu maneca scurta (dupa ce m-a speriat tipa de la FUndeni ca in 2-3 saptamani nasc) SI uite cum am stat si am intors eu hainutele de bebe pe toate partile vreo 2 zile dupa care m-am hotarat sa le bag inapoi in punga si in sifonier ca mai am o gramada de timp, ca n-ar erost sa ma stresez inca... 
Acum nu ma mai stresez, acum deja m-am PANICAT!!!!!11 

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
selen80 spune:
Hehe, ce chestie Kateryna, si eu te bagasem pe tine
nu stiu de ce, ma gandeam ca esti cea mai aproape, geografic vorbind (ca in perioada aia Santorini se pierduse in ceatza...), desi nu conteaza neaparat, ca nah...de aia-s tel mobile, nu? 
Doro, poti sa ma treci linistita, dar nu mai stiu daca iti dadusem nr de la munca (telefon pe care l-am predat), sau pe al meu personal...hai ca-ti dau pm cu nr meu..
35+ cu
Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI! 
nunta
lutoniana spune:
Monica multumim de vesti si cand mai afli ceva sa ne spui repede 

Cea mai fericita
34 + cu 
aleesicoo spune:
Mi-am permis sa intru si sa va deranjez din nou intrebandu-va unde va pot trimite un documentar care se numeste "In pantece" si care cred eu ca va-ti bucura sa il vedeti. Este un documentar legat de odiseea sarcinii , de la conceptie pana la nastere. In ciuda vorbelor zise aici mie in continuare imi sunteti ffff dragi si va citesc in fiecare zi si m-am atasat ff mult de aceasta odisee. In cazul in care vreti sa il vedeti sa imi spuneti unde sa il postez. Eu il am de f mult timp in calc.
selen80 spune:
mai dar are si Moni dreptate...Kateryna, noi avem dpn-urile cam apropiate
bine, oricum mi-am mai bagat 2 numere in memorie, just in case (nu spui cine, shhht
) ....nu cred ca nastem toate 4 in aceeasi zi ![]()
35+ cu
Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI! 
nunta
miha74 spune:
MATEI si LUCA de MIMIKA bine ati venit pe lume! Sa aveti o viata frumoasa si usoara si sa va bucurati parintii pana la adanci batraneti.
Doamne cate emotie
dar ce frumos
Miha, mami fericita de
Matei (16.01.2008) ,
Laura (30.09.1997) si
33+ 
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)