Burtici fericite de septembrie-octombrie (125)
Raspunsuri - Pagina 12
mary_07 spune:
Yuuuiiiiiiiii,au mai venit 2 dovlecei!!!!!!!!!!!!!

Sa fie sanatosi ,mancaciosi si lui mami ii dorim cat mai mult laptic si refacere rapida!!! 
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
35+, cu
-Razvan
_
AMR - 3 saptamani!!!

selen80 spune:
Doamne, nu mi-a venit sa-mi cred ochilor, nu stiam daca a nascut sau doar erau vesti de la eco
pana nu am citit urmatoarele mesaje....si mi-au dat lacrimile
Mimika, sa-ti traiasca dovleceii, sa se coaca repede si frumos, si sa va bucurati in fiecare clipa de ei!
Nah ca aveti motiv de sarbatoare maine la gratar
dar fara crema de zahar ars ![]()
35+ cu
Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI! 
nunta
raluk16 spune:
Gandindu-ma la burticile care pierd faza emotionanta de acum de pe forum, cu taste gresite si cu tremurat de degete, mi-am amintit ca am bagat in telefon numarul Danei si am vrut sa-i trimit sms. Dar mi-am amintit ca e la doctor
si n-am chef sa bulverseze acolo aparatele de emotie
.
Cand am facut dimineata noul capitol si am facut si lista cu sarbatoritele, am scris-o pe mimika pe 14 si mi-am amintit ca a zis ca nu vrea sa nasca de ziua ei, ca sa aiba fiecare zilele lor de nastere. Si m-am gandit oare cand va naste... si uite ca tocmai azi...
28+ 
anco spune:
mi-a sarit si somnul si toate
nu mai dorm, stau aici cu voi sa vad ce se intampla.
techila!!!!!!!!!unde esti, de ce nu dai niciun semn?stiu ca te duci la doctor si apoi la mama ta, da mi-e frica.
si kiki cri, nu mai scrie nimic.
eu nu mi-am pregatita bagajul. nu am papuci de casa si fase!

doamne ajuta sa fie dovleceii mimikai mari si sanatosi si abia astept detalii.

anco
33+
???? si 
poze
monica_dicut spune:
Doro, sa ne spui daca scoate niste agitate asa mai timide... eu sper sa nu inca, sa mai stea. Dar n-as vrea sa le dezamagim pe fetele astea, sa spui o vorba daca e ceva
Sincer, pe mine in secunda doi de la primirea mesajului m-a luat tremuratul si dureri de mijloc ca la ciclu, am zis nah, pana deschid calculatoru sa dau mesaju mi se rupe si apa. DEja ma vedeam dand mesaju si ca va pun sa scoateti agitatele. BEbe a inceput sa se agite rau si acum vad ca tot am contarctii. Gluma gluma da... sper ca nu urmez...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
mary_07 spune:
Si eu vroiam sa ma pun in pat langa Alex....si mi-a venit asa un gand sa intru pe forum sa vad ce faceti
...woman instinct![]()
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
35+, cu
-Razvan
_
AMR - 3 saptamani!!!

katteryna spune:
M-au taiat toate apele...eu nu am bagajul facut, tot zic lasa ca mai e timp...Vaaai, dar eu pe cine sun sau cui trimit mesaj daca nasc???
35+ cu floricica
RAISA MARIA
monica_dicut spune:
anco, nu te panica, te rog. Calm, sa nu nasti si tu azi ca fac aici stop cardiac
techila zicea ceva de doc de familie nu de gineco. Eu asa imi amintesc. Ca se duce la doc de familie si apoi la mami al ei. SI chiar ne ameninta sa nu scriem prea mult 
chiar zicea ca suntem cuminti si o sa fie linistita 

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
katteryna spune:
Monica ia un no-spa ceva si linisteste-te in patut, da?Hai si tre sa treaca contractiile!

35+ cu floricica
RAISA MARIA
raluk16 spune:
Monica, Doro Doamne ajuta sa mai stea bebicii in burtica.
Intr-adevar nu sunt bune asa emotii. V-am zis si saptamana aia cu Sabina, cu prietena mea care a nascut la 34 si cu cealalta cunostinta, la 33. Am avut impresia ca sta cineva cu securea deasupra gravidutelor, si tot mai pica cate una... pai m-am speriat rau de tot, ca au abia am 6 luni implinite. La 28 de saptamani ar fi tragedie... Traiam cu impresia ca nu se tine cont in cate saptamani esti. 
Zapacita de tot, trebuie sa va las putin. Imi pare rau ca va las acuma, dar ma bucur ca am asistat "in direct". 

28+