Numele vostru in japoneza
Ohayou gozaimasu sau buna dimineata!
V-ati intrebat vreodata cum ar suna numele vostru in japoneza??
Substituiti fiecare litera a numelui vostru cu sunetul corespunzator.
A- ka * B- tu * C- mi * D- te * E- ku * F- lu * G- ji
H- ri * I- ki * J- zu * K- me * L- ta * M- rin *
N- to O-mo * P- no * Q- ke * R- shi * S- ari * T-chi U- do *
V- ru * W-mei * X- na * Y- fu * Z- zi
Eu ma numesc
Zurukatomorukimi Momichikarurukika Kidotakika (Jovanovic Octavia Iulia)
Raspunsuri
kay spune:
mokatoka si al Soniei - arimotokika si al barbatului : katakunakatoteshido. de-acum asa ii zic in dormitor vai, katakunakatoteshido, ce bine e !
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Anina_n spune:
Eu mi-s Tokitoka, in japoneza. Ma duce cu gandul la o...tochitura.
Cristina e Mishikiarichikitoka, iar tati al ei e Mishikiarichikitokuta.
Octavia, esti fantastica !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Octavia75 spune:
Galuska noastra e Rutearitoka (Vesna) iar sotzula Aritamotumotekato (Slobodan)
Anina_n, multumesc si va multumesc tuturor pentru contributia la topic . Eh, ne mai distram si noi un pic.
kay, incearca varianta asta: Katakunakatoteshido, chiku temoshikuarimi, chiku kidotukuarimi, lukashika chikitoku kitotokutudotokuarimi. Nu e altceva decat...te iubesc, te doresc, fara tine-innebunesc... si il bagi in ceatza din start.
ainex_po spune:
Lasati-ma sa ma prezint : Nomotejimoshikukatodo Kidotokika Nakutokika dar imi puteti spune si iulia
snowbunny spune:
super simpatic e topicul
acum sa vedem ce iasa
scriu Alexandru numele baiatului
katakukatoteshido
hai ca e figura tare cum suna
danat spune:
Octavia e pe bune? Adica sunetele acelea chiar reprezinta literele acelea in japoneza? Ca ma gandesc cum pronunta ei ditamai numele...
Da, eu ma numesc simplu: Tekatoka
Dana mama lu' Radu Stefan
Hobby
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Octavia75 Ohayou gozaimasu sau buna dimineata! V-ati intrebat vreodata cum ar suna numele vostru in japoneza?? Substituiti fiecare litera a numelui vostru cu sunetul corespunzator. A- ka * B- tu * C- mi * D- te * E- ku * F- lu * G- ji H- ri * I- ki * J- zu * K- me * L- ta * M- rin * N- to O-mo * P- no * Q- ke * R- shi * S- ari * T-chi U- do * V- ru * W-mei * X- na * Y- fu * Z- zi Eu ma numesc Zurukatomorukimi Momichikarurukika Kidotakika (Jovanovic Octavia Iulia) Octavia mami de Vesna, minune mica (16.10.2008) Asa crestem noi, Ce stim sa facem "The lunatic, the lover and the poet Are of imagination all compact" |
Rinmotokimica-Monica
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Octavia75 spune:
danat banuiesc ca nu e chiar asa in japoneza. Fetele din "tara soarelui rasare" ne pot da o mana de ajutor in acest sens. Eu am primit chestia asta pe mail si mi s-a parut tare draguta.
Uite insa ce am gasit despre scrierea japoneza si caracterele ei.
http://www.saiga-jp.com/japanese_language.html