Locul fetelor Nou-Venite ! (3)
Raspunsuri - Pagina 9
Iunia82 spune:
Buna fetelor,
Si eu sunt noua pe forum.
Povestea mea: am probleme cu tiroida de la 16 ani (sau mai degraba cu lipsa ei...a fost extirpata in 1998). Adenocarcinom cu evolutie f buna. Am 26 de ani, merg pe 27 acum in august.
Ne-am hotarat la proiectul bebe anul acesta. Incerc de 3 luni fara rezultat.
Acum sunt in Z17. Pana acum nu a trebuit sa fac test de sarcina. CM a venit ceas. Dar sarcina ...pauza
Am ajuns la concluzia ca totul e o loterie. Astept si eu sa extrag numerele castigatoare.
BB nu vine cand e programat ci cand este menit de sus...
De curand m-am intalnit cu o cunostinta care e
in luna a IV a si i-a luat un an asa ca sa ne inarmam cu rabdare, rabdare, rabdare
Spor la
luna aceasta!
beluistef spune:
Aleesicoo multumesc si sa ajute Doamne-Doamne sa se indeplineasca visul tuturor celor care isi doresc bebel.
Cris imi pare rau pentru sarcinile pierdute, insa nu-ti pierde speranta si nadejdea in Dumnezeu ca va veni si ziua aceea in care ne vei da vestea cea mare.
pupy
de Beatrice Stefania ( 02.06.2003) & Luisa Andreea ( 23.07.2005)
lory09 spune:
Buna fetelor
Mai,da'ce tacute sunteti? Unde ati plecat toate?
Bun venit fetelor noi,sper sa nu stam prea mult pe aici si sa ne mutam la ODISEE, ca sa facem loc si altora ca doar suntem la "Locul fetelor nou-venite",nu?
Despre mine ce sa va zic.Astept sa-mi vina uratii zilele astea,ca vad ca simptome sunt,ca sa o pot lua de la capat,mai ales ca urmeaza sa plec in concediu peste o sapt,si cine stie,poate,poate.
Cate un pentru fiecare.
Mersi ca m-ati trecut pe lista,am sa va scriu si niste detalii despre mine.
aleesicoo spune:
Neata Lory. Eu as vb dar am fost multa trb. Poate nu sunt uratii si vine bebe si tu il faci urat
aleesicoo spune:
ce m-a enervat tipa asta de la odiseea de prunci preiosi
noi aspirantele de agatam de orice speranta si vine una ca asta ca o deranjeaza
Fetelor, nu credeti ca ar fi mai bine sa ne separam macar in mamici de martie si respectiv mamici de aprilie.
Adica, eu de ex as vrea sa scriu, dar de fiecare data ma las pagubasa, suntem toate la gramada, fete in 10 saptamani cu fete care de-abia au ovulatia cum si spera sa ramana insarcinate sau altele ce isi fac testul de sarcina.
Eu de exemplu, am 8 sapt si 3 zile de sarcina cu DPN pe 12 Martie si ma intereseaza sa conversez cu cele cu DPN tot in luna Martie, cu care pot impartasi cat de cat aceleasi trairi,cu care ne vom duce in acelasi timp la teste , analize, ecografii,etc..
Sper ca nu v-am suparat, dar pe mine chiar nu ma intereseaza sa citesc la acest subiect, despre fetele care spera sa ramana gravide si sa intre la odiseea aceasta..eu zic sa ramana la aspirante, si cand sunt sigure ca au ramas, sa se inscrie.
Chiar mi-as dori sa cunosc mai bine macar cateva fete cu DPN apropiat de al meu, dar dupa cum se prezinta formatul acestui subiect, pare imposibil.
Hai ca m-am lungit...scuze daca am deranjat si poate se gaseste o solutie.
O sarcina la termen la toate burticile!
beluistef spune:
Ai dreptate Aleesicoo ce faza, saracele fete care isi doresc bebel se agata de tot in speranta ca va veni si pentru ele ziua cea mare in care vor putea striga sa sunt insarcinate si altele care poate raman mai usor , sau daca intr-un final s-au vazut cu bebel in burtica fac pe vitezele.
Putina compasiune si pentru cele care doresc sa aiba un bebe...
de Beatrice Stefania ( 02.06.2003) & Luisa Andreea ( 23.07.2005)
cris_81 spune:
Fetelor, nu va suparati pe ea caci asa este pana nu te lovesti de ceva nu ai cum sa stii ca doare. Eu asa cred. Sper sa nu ma bombardati
Eu pana sa pierd sarcia habar nu aveam de durerea fetelor care trecusera prin acelasi lucru, dar , e adevarat nici nu am intrat sa fac comentarii ....
Voi reusi!
aleesicoo spune:
Cris sa nu te intereseze de cel din jur nu este o tragedie dar sa intrii pe un site si sa faci astfel de comentarii pt mine una esti o persoana demna de dispret si josnica( nu tu personal) indiferent ca nu te intereseaza povestea si durerea altora macar ai bunul simt si taci