Locul fetelor Nou-Venite ! (3)
Raspunsuri - Pagina 10
cristinaemma spune:
Neata
Doamne ce nervoasa sunt imi vine sa . Oare a uitat cum e sa tot astepti ..... ea s-a vazut cu bb in butica si isi permite sa faca pe jandarmul care unde ce trebuie sa faca si unde sa scrie . Asa mult a deranjat-o de a apucat-o . Asta e fetelor lasati ca ne facem noi capitol si la Odisee in crand . Nu inteleg pt ce atata rautate
cris_81 spune:
Aleesicoo eu ma gandesc mereu, adica sunt sigura, ca intr-o buna zi toate vom avea un bebe, chiar daca intampinam greutati si asta ma ajuta foarte mult.
Eu astept sa vina uratii ca sa imi fac analizele hormonale....dar parca nu mai vin odata, am simptome ca tb sa vina, dar nik deocamdata.
Voi reusi!
cristinaemma spune:
alee ai perfecta dreptate
Nu va mai enervati ca nu merita in curand......
Vom fi in curand ..........................
cristinaemma spune:
pe urati ii astept si eu de vineri.....dar in afara de simtome nimik, uff sa vina odata ca ma tin pe jar . Eu in 10 aug plec in concediu la Sovata si mi-am calculat perioada ovulatiei dar na imi intarzie azi z 33 , sper sa nu imi vina prin concediu ...si tratamentul e compromis . Asa e can iti planifici sa iasa totul bine itervine neprevazutul
cristinaemma spune:
ziua ??? la tine?
Citat: |
citat din mesajul lui cris_81 Aleesicoo eu ma gandesc mereu, adica sunt sigura, ca intr-o buna zi toate vom avea un bebe, chiar daca intampinam greutati si asta ma ajuta foarte mult. Eu astept sa vina uratii ca sa imi fac analizele hormonale....dar parca nu mai vin odata, am simptome ca tb sa vina, dar nik deocamdata. Voi reusi! |
cristinaemma spune:
la medicii din Arad , Timisoara , Ungaria . Momentan la nici unul ca nu m-au ajutat . Am fact o pauza de vreo 3 luni
cristinaemma spune:
cate coincidente Crisrina - Cristina , z33 - z33 , eu aspiranta din 2006 tu? Ce probleme ai tu ?? despre mine ai citit in paginile di urma banuiesc