Locul fetelor Nou-Venite ! (3)
Raspunsuri - Pagina 8
remy_mv spune:
Multumesc mult, Aleesicoo, Cristinaemma. Maine dimineata cand o sa beau un frape pe plaja o sa ma gandesc la voi.
Incerc sa nu o iau razna si sa nu mai tin AMR-ul, desi tare sunt nerabdatoare.
A iesit sotul din dus, va las, i-am promis ca-l bat la yams , spor la "treaba" .
Dragaica spune:
Remy sa te bucuri de vacanta.....ai grija mare cu soarele, pune-ti sotul sa te unga cu lotiune muuuulta.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
lory09 spune:
buna fetelor,
M-am intors de la mare...a fost super!Apa f buna si curata,vreme frumoasa,multa lume,si asa cum zice si Remy, chiar uiti de tot si de toate.Abia astept sa plec si eu in concediu la mare,de azi intr-o saptamana,ca asta a fost doar "incalzirea".
Va pup pe toate, va multumesc pentru un nou capitol si pentru ca am avut si eu ce citi.
aleesicoo spune:
Neata fetele!va invit la o , zahar sau lapte va puneti voi dupa gust, o zi usoara si racoroasa. Draga te asteptam cu ceva vesti, ultima data cand ai intrat ziceai ceva de o intarziere de CM.
beluistef spune:
Neatza fetelor
Ma primiti si pe mine in clubul vostru ?
Aleesicoo multam de cafeluta.
de Beatrice Stefania ( 02.06.2003) & Luisa Andreea ( 23.07.2005)
beluistef spune:
Aleesicoo pai dupa cum se vede la semnatura doua minuni am, insa as mai dori inca o minune mica(poate un ''minunel''), iar adevarul este ca nu astept de mult timp doar de vreo 3 luni, cam asa.
Stiu ca unele dintre voi isi doresc cu ardoare macar o minune mica si eu am deja 2 si poate va ganditi ce mai cauta si asta pe aici ca deja are bebici, insa iubesc copii si mi-as mai dori inca unul si cam atat. Si noi am fost la parinti tot 3 copii si eu mi-as dori tot 3 . Si poate ne va da Doamne Doamne si un baietel.
Luna trecuta am crezut ca gata va fi ceva ca avem de toate ca simptome, insa nu a fost sa fie.
de Beatrice Stefania ( 02.06.2003) & Luisa Andreea ( 23.07.2005)
aleesicoo spune:
Scuza-ma nu am vazut semnatura. Sa iti traiasca si sa te bucuri de ei sa fie sanatosi si frumosi
cris_81 spune:
Neata fetelor! Ma alatur si eu aici.
beluistef si eu tot 3 copii vreau insa nu am niciunul deocamdata.
Fetelor eu am doua sarcini pierdute: prima oprita in evolutie si a doua probabil avort spontan, doctorul a spus doar"sarcina e terminata" .
Voi ati facut analize hormonale?
Voi reusi!