Locul fetelor Nou-Venite ! (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Multumesc mult, Aleesicoo, Cristinaemma. Maine dimineata cand o sa beau un frape pe plaja o sa ma gandesc la voi.
Incerc sa nu o iau razna si sa nu mai tin AMR-ul, desi tare sunt nerabdatoare.
A iesit sotul din dus, va las, i-am promis ca-l bat la yams , spor la "treaba" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Remy sa te bucuri de vacanta.....ai grija mare cu soarele, pune-ti sotul sa te unga cu lotiune muuuulta.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Remy Concediu placut si sa ne dai vesti bune cand te intorci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory09 spune:

buna fetelor,
M-am intors de la mare...a fost super!Apa f buna si curata,vreme frumoasa,multa lume,si asa cum zice si Remy, chiar uiti de tot si de toate.Abia astept sa plec si eu in concediu la mare,de azi intr-o saptamana,ca asta a fost doar "incalzirea".
Va pup pe toate, va multumesc pentru un nou capitol si pentru ca am avut si eu ce citi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Neata fetele!va invit la o , zahar sau lapte va puneti voi dupa gust, o zi usoara si racoroasa. Draga te asteptam cu ceva vesti, ultima data cand ai intrat ziceai ceva de o intarziere de CM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Neatza fetelor

Ma primiti si pe mine in clubul vostru ?
Aleesicoo multam de cafeluta.

de Beatrice Stefania ( 02.06.2003) & Luisa Andreea ( 23.07.2005)

Mergi la inceput

bELUISTEF BINE AI VENIT!Spune-ne povestea ta , de cat timp ast o minune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Aleesicoo pai dupa cum se vede la semnatura doua minuni am, insa as mai dori inca o minune mica(poate un ''minunel''), iar adevarul este ca nu astept de mult timp doar de vreo 3 luni, cam asa.

Stiu ca unele dintre voi isi doresc cu ardoare macar o minune mica si eu am deja 2 si poate va ganditi ce mai cauta si asta pe aici ca deja are bebici, insa iubesc copii si mi-as mai dori inca unul si cam atat. Si noi am fost la parinti tot 3 copii si eu mi-as dori tot 3 . Si poate ne va da Doamne Doamne si un baietel.

Luna trecuta am crezut ca gata va fi ceva ca avem de toate ca simptome, insa nu a fost sa fie.

de Beatrice Stefania ( 02.06.2003) & Luisa Andreea ( 23.07.2005)

Mergi la inceput

Scuza-ma nu am vazut semnatura. Sa iti traiasca si sa te bucuri de ei sa fie sanatosi si frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_81 spune:

Neata fetelor! Ma alatur si eu aici.
beluistef si eu tot 3 copii vreau insa nu am niciunul deocamdata.
Fetelor eu am doua sarcini pierdute: prima oprita in evolutie si a doua probabil avort spontan, doctorul a spus doar"sarcina e terminata" .
Voi ati facut analize hormonale?

Voi reusi!

Mergi la inceput