Locul fetelor Nou-Venite ! (3)
Raspunsuri - Pagina 19
polo spune:
Haideti acum sa va spun si partea buna,care mi-a uplut inima de bucurie si speranta. Am iesit de la gine pentru a merge la eco, urmand sa ma intorc la el pentru a interpreta. Cat am stat la gine (si am avut ceva de discutat) au inceput sa apara gravidutele. La eco era deja o graviduta care a intrat cu sotul (era clar ca au venit sa il vada pe bb). Au iesit de acolo cu zambetul pe buze si tinandu-sede mana. Intre timp alte gravidutevenea dupa analize si discuta cu domnii soti: "sa vezi ce o sa ma certe ca nu am mancat carne mai multa", "uit ce bine au iesti analizele", etc.
Intrula eco, ies repede pentru ca toul este OK, si ce vad..... un mare hol plin de care cu burta maimare, care mai mica, rounda sau tuguiata. Din cand in cand mai aparea si un tata intarziat, care vroia sa vada daca bb si mama sunt bine. Era atat de frumos, era liniste si parca dintr-o data m-am calmat si am inceput sa vad si eu o speranta.
Haide ca m-am lungit....dar nu puteam sa nu impart cu voi sentimentele astea.
Sper ca intr-o zi nu foarte indepratata vom sta toate pe un hol cu burtile in sus, asa cum erau fetele de azi. Asa sa ne ajute Dumnezeu. Somn usor
polo spune:
Trutzi, din cate am mai citit eu pe aici, se pare ca se fac si in varianta asta 7, 14 s 21. De ce se pot face si asa ma depaseste.
Dragaica spune:
Polo te inteleg perfect, eu am la munca doua colege insarcinate....... uneori imi vine greu sa ma uit la ele.
In sfarsit ca sa trec pe o nota mai pozitiva, totul o sa fie biene, pentru toata lumea, DD are grija de noi toti
In legatura cu pustoaiaca de la cabinet ai mare dreptate.....eu totusi nu inteleg, nu mai suntem pe vremea raposatului cand nu se gaseau prezervative sau anticonceptionale, sunt cabinete care dau gratuit.......de ce Dumnezeu nu se protejeaza nu inteleg, cata ignoranta, cata prostie
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
marsy_baby spune:
Buna fetelor!Va citesc , va mai scriu din cand in cand dar nimeni nu ma baga in seama ma primiti si pe mine pe aci?
10 saptamani
aleesicoo spune:
marsy sigur ca te bagam in seama nu e nici o problema daca vb si aici dar nu te-ai inscris si la o odisee?
mvb spune:
marsy baby scrie repede 10 mesaje, ca sa scapi de moderare si sa iti aprara mesajele in timp real.......mesajele tale apar cu intarziere, pt ca sunt moderate.....ele apar dupa ce, foarte probabil, s-a schimbat pagina
bine ai venit
si sarcina usoara
scuze pt interventie
sunt si eu tot in asteptarea unui miracol in viata mea.....un BB
va imbratisez pe toate
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
cris_81 spune:
Salutare fetelor!
Sarcina usoara Mary
Cristimaemma ceva vesti?
Pe mine ma doare f rau burta cred ca o declar ziua1
Voi reusi!
polo spune:
Buna fetelor, se pare ca azi nu prea ati avut chef de discutii.
Abia am ajuns acasa si cred ca in cateva zile vor veni rusii. Sunt nerabdatoare si deja astept nerabdatoare luna ce urmeaza. Dr meu are un dar nemaipomenit de a ma linisti si a-mi da speranta. Sper sa fie bine si promit ca nu o sa mai aman nici macar cu o zi mersul la doctor.