Locul fetelor Nou-Venite ! (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marsy_baby spune:

Ms alesicoo.ink nu m-am inscris la odisee...acum doar descopar si eu cum sta treaba pe aici.O sa incerc Mvb sa dau 10 mesaje... Sunt asa de happy ca v-oi fi mamik...dar totodata putin stresata (cu toane) gandindu-ma oare o sa fiu o mama buna pt copilul meu? Dar am noroc ca e sotu alaturi de mine si ma incurajeaza

10 saptamani

Mergi la inceput

Sarcina usoara Mvb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babiela spune:

buna seara tuturor.am intrat pe www.fertilityfriend, si am citit pe acolo cate ceva. vreau sa ma apuc (dupa ce-or veni uratii, of course) sa notez temperatura bazala si consistenta fluidului cervical casa aflu perioada fertila, cred ca o sa iau si niste teste.

Mergi la inceput

tot eu.... am probleme cu ciclul ca e neregulat, desi in ultimele luni a cam venit la 42-43 de zile. e normal sa se stabilizeze asa, inca nu am vorbit cu doctorul?

Mergi la inceput

imi place f mult sa intru si sa va citesc. din pacate nu pot veni la cafea la prima ora, intru dimineata la munca si desi am internet, nu pot intra pe forum, dar tot mai deschid sa trag cu ochiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Marcy baby dupa ce vei avea cel putin 10 mesaje scrise, mesajele se vor vedea in timp real....mai ai 3 de scris...hai ca iti tin contabilitatea...scrie si tu orice, numai sa faci 10...trimite.......ce vei tu!
Puiule, eu nu sunt , nu inca.....eu am nascut in decembrie un ingeras prin cezariana, si trebuie sa las un an sa se vindece uterul.....oricum m-am simtit grozav de urarea ta

eu iti recomand sa te duci si la odisee, pt ca acolo gasesti fete gravidute in sapt ca tine cu care poti vorbi de-ale sarcinii
Doamne ajuta!

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Babiela un ciclu normal are 28 de zile....nu e asa de bine sa ai un ciclu atat de lung.....ar fi bine sa mergi la un dr si sa vezi care este cauza acestei dereglari...iti poate da un tratament......mult succes in calatoria spre BB-le mult dorit...si sa apara cat mai curand in viata voastra!

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Nimic nu este intamplator!

Mergi la inceput

Scze MvbSa-ti traiasca ingerashu! dar nu stiu unde gasesc odiseea...ma poti ajuta tu? aaa si ms de contabilitate

10+

Mergi la inceput

[oups] for Mvb

Dragostea de mama e cea mai scumpa comoara pe care i-o poti oferi copilului tau,neconditionat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Neata fetele Poftiti la o cu mult laptic si zahar dupa gust , o zi usoara va doresc, si mai asteptam vesti despre bebelini

Marsy in functie de cand ai u DNP sunt facute odisee spre exemplu : burtici de prunci pretiosi de martie-aprilie, te poti inscrie acolo daca nasti in martie sau aprilie. Dar mai intai termina cu msg ca sa apari in timp real in momentul in care scrii ceva. Multa bafta iti doresc

Mergi la inceput