Locul fetelor Nou-Venite ! (3)
Raspunsuri - Pagina 18
aleesicoo spune:
Lorycica mea bantui si eu pe aici. Si ma enerveaza javra mea de catelusa(canis cu bichon) ca se tot agita dupa o musca
babiela spune:
Buna! Ma primiti si pe mine printre voi?de o saptamana va citesc si azi am zis sa scriu si eu. noi de vreo 6 luni speram sa apara , e adevarat ca nu am facut analize, dar am sperat ca merge. Data trecuta (2007) am ramas insarcinata destul de repede, dupa vreo 3 luni, din pacate fetita n-a trait decat 8 zile si uneori ma gandesc ca si frica sa nu se intample ceva rau iarasi stopeaza procesul sa zic asa.
Doamne ajuta sa reusim!
Dragaica spune:
Mikka bine ai venit, sedere cat mai scurta.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo Lorycica mea bantui si eu pe aici. Si ma enerveaza javra mea de catelusa(canis cu bichon) ca se tot agita dupa o musca |
Si eu pe-aici cu bantuitul pentru inca 20 minute, as vrea si eu un animalut, cred ca-mi iau un catelus dupa ce venim din tara
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
mikka spune:
Multumesc de primire, sper sa ne mutam cat mai repede la Odisee.
PS. Nu merg emoticoanele sau e prost browserul meu?
trutzi spune:
babiela Bine ai veni! Sedere cat mai scurta!
Imi pare rau pentru ingerasul tau Daca ai ramas in 2007 teoretic nu ar trebui sa iti faci probleme, poate ca stresul e de vina la voi
polo spune:
Buna seara la fete! Am reusit in cele din ruma sa ajung acasa si pentru ca da dependenta, dar si pentru ca maine dimineata nu pot intra am zis sa nu va tin pe jar.
Exact cum banuiam dupa analiza de sange nu este bebe, dar nici uratii nu vor veni fara ajutor, pentru ca endometrul este mic. Mi-a marit doza de duphaston pentru a determina aparitia CM, apoi voi face FSH, LH, progesteron, estrogen si prolactina in Z7, 14 si 21. dupa care va lua decizia pentru pasul urmator.
Se pare ca am gresit asa ca va spun voua ca eu: daca va spune sa asteptati sau sa luati un tratament o anumita perioada, respectati perioada. Ar fi trebuit sa merg exact atunci cand am facut 6 luni si sa nu ma in continuare. Si eu care ziceam ca ce bine ca am mai lungit putin. Speram ca poate poate... se intampla.
polo spune:
Imi era teama ca au reaparut chistuletele, dar ovarele si uteru sunt micute si delicate, in plus ambele ovare prezinta foliculi babani. Inca o dovada ca ovulatia mea este razna, vorba dr. ovarele mele nu siu sa numere astfel incat sa respecte ziua de ovulatie si ziua de aparitie a CM.
Cel mai probabil, dupa analize, voi face o stimulare ovariana.
polo spune:
Am uitat, vroiam sa mai spun ceva: am trait, la cabinet, niste sentimente atat de diferite. Cred ca am cam luat-o razna. Pentru a fi sigura ca ajung la tim de la Calarasi la Buc am plecat mai devreme si am ajunj cu cca 30 minute inainte. Acolo erau persoanele programate inaintea si dupa mine, printre ele o pustoaica (sau cel putin asa parea) cu 2 prietene si o tipa venita pentru intrerupere de sarcina. Nu va inchipuiti cum s-a strans sufletul meu cand am auzit-o pe asistenta intreband daca a venit pentru intrerupere. Din discutile avute cu persoana care o insotea am inteles ca avea deja un copil.
Cel mai dureros a fost cand a iesit asistenta si le-a dat vestea celor 2 prietene ale pustoaicei: tipa este insarcinata - nici mai mult, nici mai putin 23 saptamni, Si uite asa incep prietenele sa discute cu asistenta despre posibilitatile acesteia (inteleg ca dr nu vrea sa- faca intrerupere pe o sarcina atat de inaintatata, dar ii recomanda sa o consulte si mama dansului care este tot ginecolog). Am simit ca imi vine sa-i dau o mama de batatie si pustoaicei care a iesit de acolo cu un zambet ciudat, parca era tampita, cat si prietenelor de la care am aflat ca oricum ii este indiferent, daca nu mai poate faceintrerupere o sa-l faca si sa-l dea pentru infiat.
Feteloooooooooor imi venea sa urlu....de ce da DD copii celor care nu si doresc???? Si noua ca ne tot luptam si ne tot cautam nu ne da nici macar o speranta????