Locul fetelor Nou-Venite ! (3)
Raspunsuri - Pagina 17
aleesicoo spune:
Polo inseamna ca sunt sanse mari de bb daca nu au venit uratii, asteptam diseara sa ne zici ce ai facut pana atunci bafta multa
cris_81 spune:
Cristinaemma tu ai facut stimulare luna asta?
Daca da sunt sanse sa fi gravi daca e z34,nu?
Voi reusi!
cristinaemma spune:
Cris 81 - nu am facut stimulare , iar am doua teste clar negative unul vineri dimi unul astazi dimi . Oricum imediat plec la reflexo poate maine apare .......
beluistef spune:
Buna fetelor,
CAm intarziata astazi.
Polo poate totusi este , daca nici un semn de ''urati''. Tinem pumnii...
Eleia multa bafta, facem galerie .
de Beatrice Stefania ( 02.06.2003) & Luisa Andreea ( 23.07.2005)
Dragaica spune:
Polo draga mea fruntea sus, sa ne dai de veste.
Cristinaema ai mare dreptate, cand ajung asta e primul lucru pe care-l fac.....dau repede drumul la calculator sa citesc pe forum
E un punct de sprijin, poti schimba impresii, pareri cu persoane preocupate de aceleasi probleme, asta mi se pare extrordinar......ce face tehnologia asta domnule
Aleesicoo, Eleia
Eu mai raman vreo 2 ore pe forum, va astept la cafea.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
lory09 spune:
Buna fetelor
Am intrat sa va citesc si sa va salut ca trebuie sa plec putin prin oras.
Fetelor care sunt in asteptare le tin pumnii si sper sa auzim vesti bune.Celorlalte fete, SPOR LA TREABA!
Despre mine,sunt inca in asteptare.Trebuie sa vina...
Un pentru fiecare.
mikka spune:
Fetelor... din pacate ingros randurile
Despre mine: stiu ca pot , si sotul asemenea, pt ca mai avem acasa o minune roscovana, de 4 ani si un pic, la care nu am muncit intentionat . Asteptam insa sa apara si nr2, insa de vreo 7 luni tot muncim si nimic. Analizele mele sunt ok, destul de amanuntite (sange, culturi), insa nu am facut inca o ecografie sa vad daca pe acolo totul e ok.
Asa ca presimt ca o sa cam povestim ceva pe aici...
&Ioana
lory09 spune:
Mikka,bine ai venit si sedere cat mai scurta!
Iubita,suna la nr pe care l-au afisat fetele de la T,dar numai dupa ora 16,luni,miercuri si vineri.chiar daca nu rasp,insista!