Locul fetelor Nou-Venite ! (3)
Raspunsuri - Pagina 16
eleia spune:
Pai deocamdata trebuie sa vad daca sunt alergica la clostilbegyt, menopur si pregnyl. Daca nu sunt alergica incep stimularea din z2 pana in z6 si apoi merg la eco sa vad ce dimensiune au foliculii.
E mai nasol ca testarea ptr medicamente se face doar la un singur spital si aia sunt acum in concediu. Daca gasesc sa fac in alta parte inseamna ca in septembrie pot sa incep tratamentul.
Sanse nu sunt f mari la genul asta de inseminare, ca mie imi face intravaginala nu intrauterina, dar macar ne lamurim daca raspund bine la tratamentul de stimulare, daca obtin foliculi dominanti, daca am sau nu trompele infundate...Deci tot e ceva zic eu.
Noi suntem optimisti chiar daca nu sunt sanse f mari.
eleia spune:
Fetelor mai vorbim zilele urmatoare. Acum vreau sa fac un pic de curat prin casa si mai pe seara plecam la tara cateva zile sa ne relaxam
Sper sa aud numai vesti bune cand ma intorc
marsy_baby spune:
cam da dependenta forumul inseminarea da roade sa faci ? am o prietena care incearca de zece ani cu diferite tratamente**si_a facut cineva inseminarea si i_a reusit?
10 saptamani
polo spune:
Salut fetelor. Din pacate nu am avut timp sa mai intru si acum vad ca ne-am inmultit. BUN VENIT fetelor.
Dragaica... fruntea sus.Se par ca luna asta nu a fost pentru noi.
Alesicoo trebuie sa te bucuri pentru sotul tau si calatoria lui, iar la intoarcere ...sigur se va lasa cu ceva.
Azi merg la doctor.Sa imi tineti pumnii. Diseara cand ma intorc, indiferent cat de tarziu va fi voi spune ce am facut. Acum la . cu mine ca trebuie sa ajung si la reflexo.
Apropo ... nici o urma de urati.