URGENT!!!!!!!!!
orgametril poate da un test de sarcina fals pozitiv????? plsssss hellppppp!!!!!!!!
am luat o saptamana orgameytril pt amanare menstruatiei, iar azi la 3 zile de la intreruperea orgametrilului, inca nu mi-a venit menstruatia (desi mai e timp pana in 5-7 zile!!! sa vina dupa intrerupere). ceea ce mi s a parut ciudat a fost ca mi-a venit putin greata de la mirosul odorizantului de camera si avand in test in casa l-am facut . a iesit imediat pozitiv!! poate fi de la orgametril pozitiv????
helpppppppppp

ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
Raspunsuri
bb_yasmi spune:
nimeni????
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ellinia spune:
Parerea mea e sa astepti cateva zile (stiu ca e greu) sa repeti testul. Cred ca e doar o dereglare, dar nu se stie niciodata.
bb_yasmi spune:
elli dereglare cu 2 teste pozitive??? 
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
Anca Wish spune:
Eu cred ca esti insarcinata. Fa-ti test de sarcina din sange si vei vedea imediat care-i treaba.
Sa fie asa cum iti doresti!!!
bb_yasmi spune:
anca iti multumesc de raspuns.....
sincer nu stiu ce imi doresc in acest moment....eu imi doresc doi copii...dar parca nu sunt preagtita...... plus ca sotzul nu isi doreste momentan inca un copil....offff...habar nu am cum o sa procedez.....

_
happy mom Lavi &
adc spune:
E sigur sarcina. Daca ai deja atatea zile de intarziere (cu orgametril sau nu) deja poti vedea sarcina la eco.
Eu zic ca e cel mai sigur fara sa mai fie nevoie de test de sange.
Adc cu Printesa Andra (18.02.2006)
ate_09 spune:
si eu sunt de aceeasi parere!! esti insarcinata!! 
Testele de sarcina se pozitiveaza datorita unui hormon numit gonadotropina care apare doar in momentul aparitiei unei sarcini.
Nu cred ca acel medicament care spui ca l-ai luat putea contine asa ceva.
deci.....felicitari!!!
asteptam un
8+ Doamne ajuta! 
irinabobe spune:
orgametrilul daca nu ma insel e tot un preparat progesteronic deci nu are nicio legatura cu testul. asa ca felicitari!
Eliuta spune:
Sunt putin off topic dar vreau sa-ti spun sa ai grija pt. ca in prospectul orgametrilului scrie ca nu se administreaza in perioada sarcinii. Deci daca erai deja insarcinata si l-ai luat... cred ca e c azul sa vorbesti cu un medic.
Si mie mi-a recomandat dr. orgametril ca sa-mi intarzie ciclul dar dupa ce am vazut prospectul m-am razgandit. Daca eram insarcinata si-l luam? Asa ca mai bine mi-a venit ciclul la mare
...

Cred ca vei mai avea un bebe