URGENT!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Iaca una din surprizele vietii! Din fericire e o surpriza vesela, nu una trista!

Fiind vorba doar de progesteron (pe care oricum si corpul il secreta in draci in perioada sarcinii, ca sa nu mai vb de Utrogestanul care se recomanda la greu unor gravide si care tot progesteron de sinteza este) nu cred sa fie probleme cu sarcina. Intreaba medicul totusi!

Sarcina usoara si fara probleme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

va multumesc din suflet pt raspunsuri. intre timp am mai facut 2 teste.... care au iesit la fel.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Felicitari

Tot tre` sa dai berea/inghetata aia oradenilor si inca cu ce motiv de bucurie

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Felicitari! Nu influenteaza cu nimic sarcina. Am o prietena care a ramas insarcinata exact in aceleasi conditii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Felicitai! Vezi, daca ai mers la Balaton

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna3 spune:

sa nu iti faci griji, eu am luat orgametril prescris de ginecolog tocmai pt mentinerea si fixarea sarcinii

felicitari

Oanna, mami de tripleti Rares Mihai, Andrei Ioan si Ingrid Maria Izabel ( 20.06.2006)

iubesc si sunt iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Felicitari!
parerea mea este ca doar o sarcina pozitiveaza testele de sarcina...medicamentele nu! oricare ar fi acestea

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

va multumesc ink o data de raspunsuri.
acum pb e alta: de aseara au inceput sa apara mici pete maro plus ca ma cam doare burtik (asa am patit si la prima sarcina!). sper totusi sa fie totul in regula.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Felicitari!!!
Sa fie intr-un ceas bun!! Parerea mea e sa te duci la medic cat mai repede ca sa vezi ce e cu petele alea maro!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

hahahaha....esti tare simpatica cand scrii: orgametril poate da un test de sarcina fals pozitiv?????
Felicitari pt sarcina !!!

Mergi la inceput