Licurici de ianuarie-februarie 2009 (43)
Raspunsuri - Pagina 15
miereamara spune:
Intru doar sa va dau o veste buna
!Am gasit mesajul acesta pe un alt forum, Michelle are (va avea) un baietel
!
Mie mi-au dat lacrimile si ma bucur mult, mult pentru ea! Ii urez o nastere usoara si sa-si tina baietelul cat mai repede in brate!
| Citat: |
| Dragele mele, stire soc... scumpa si iubita noasta Michelle (Mihaela) in cateva ore o sa fie mamica unui baietel frumos si sanatos pe care-l cheama Lukas Gabriel. Sarcina a fost un secret pe care am jurat sa nu-l spun pana in momentul travaliului. A fost dorinta Mihaelei sa fie o "surpriza" totala... a vrut asa pentru ca i-a fost teama, nu a fost superstitie...ci teama...stim cu toate cat a suferit si ce pierderi mari i-au sfartect sufletul. I-a fost frica pana in ultima clipa, chiar si acum in travaliu spre spital era emotionata, mi-a spus ca pana nu-si vede baietelul in fata ochilor nu se linisteste a ramas graviduta chiar inainte de Craciun, anul trecut...a aflat de bebe chiar in sfanta zi de Craciun...si-mi spunea mereu ca baietelul ei e minunea ei, primita cadou intr-un Craciun magic. Are due date-ul pe 24 august...dar se pare ca micutul Lukas e nerabdator sa-si cunoasca mamica. ...asa ca sa bagam majoretele pentru cea mai speciala si mai buna mamica din lume, cea mai iubitoare si cea mai luptatoare si curajoasa femeie... MICHELLE PS mi-am imaginat de multe ori ce voi scrie cand Miha v-a intra in travaliu si-mi facusem planuri multe... s-a nimerit sa am niste zile extrem de grele si urate...pe care le astept cu nerabdare sa treaca... oricum ma bucur din tot sufletul pentru scumpa si draga noastra mamica eroina....vestea ca a intrat in travaliu, e o raza de lumina in sufletul meu si stiu ca si in al vostru... te iubim miha...si nastere usoara!!!! hai mihaaaaaaaaaaaaaaaaa |
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aalina spune:
Bubitele sunt rosiatice si punctiforme dar se unesc sub forma unor pete, pielea dintre ele fiind galbena. Nu prea reusesc sa explic. Ca niste pete mai galbene pline de punctulete rosii.
Si vad ca si noi dam in raguseala. Offfff
IRINA.C spune:
MICHELLE

CE VESTE MIUNUNATA!
multumim Irina
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
DarkBendis spune:
WOWWW!!!!!!!!!!!!!!
HAI MICHELLE!!!! 

Miere, multumim frumos de veste buna!
LA MULTI ANI sarbatoritilor de ieri si azi: Eliza de Ira, David de Truth, Luca de Oanaq, Alexandra de Anculet, Thea de Arriel 

Noi suntem acasa (cu totii ca a venit si tati de la servici), week-endul a trecut super-fain, obositor dar cu muulte vazute si facute.
Sambata, inainte de nunta am colindat nitel, am fost la Jarrow sa vedem Bede's World ( muzeu al evului mediu timpuriu http://www.bedesworld.co.uk/) si apoi fuga-fuga in Durham, sa vedem catedrala si orasul vechi. Nunta a fost superba, intr-o biserica foarte veche (contruita in sec 7, o parte din zidurile de atunci s-au pastrat http://www.visitsunderland.com/attraction-details.asp?venueid=16 ). Mister a fost de milioane, cuminte in timpul slujbei (a stat frumos la tati in brate si in final a adormit). A fost o faza haioasa tare - aici e obiceiul ca mirilor sa li se ofere 2 potcoave, iar soacra mare m-a rugat daca am putea sa il "lasam" pe Mister sa le ofere, ca e "good luck". Bineinteles ca a fost OK... numa' ca bebe a dormit bustean in momentul oportun...deci Jen si Scott au primit potcoavele oferite pe o paturica sub care soilea jupanul (in scaunul de masina tinut de tati lu' bebe). Petrecerea s-a tinut tot in biserica, intr-o sala de receptii vecina... ne-am simtit foarte bine, boierul a fost rasfatat de toata lumea, a papat si el (papica lui, bineinteles)... iar pe la 9 si ceva seara am plecat cu totii la culcare. Duminica ne-am trezit dis-de-dimineata, la 9 jumate eram cu totii imbracati, "breakfast"-luati, spalati, impachetati si incarcati in masina (plina de 3 sferturi cu multe lucruri bune, minunate, folositoare de care nu am avut deloc nevoie da' no... masina duce!) si hai la drum spre casa... de data asta pe coasta de est sa mai vedem si noi altceva...Ne grabeam sa ajungem pe insula Lindisfarne - la care se poate ajunge cu masina da' nu in perioada fluxului.. deci eram legati de orele fixe de flux/reflux. Am ajuns la timp si, in asteptarea refluxului am avut 4 ore de "folosit" prin zona in care am vizitat 1 bucata castel, 1 bucata ruine manastire (Lindisfarne a fost un mare centru religion, i se spunea "Holy Isle") si 1 bucata muzeu... plus pauza la 1 bucata magazin de bauturi caci insula e si locul unde se face unul dintre cele mai bune mieduri de pe lume (tati si-a luat 2 sticloante cu mied si mami 3 pungi cu dulciuri cu aroma de mied
). Apoi... catre casa... dupa un ocol facut sa vedem castelul Bamburgh (numai e dinafara, caci era deja tarziu)... iar la 9 seara eram acasa, cu madamele torcand fericite langa noi.
Si am zis ca mai mergem in Northumbria, e o zona faina si ne-au ramas atatea de vizitat! O sa pun poze azi sau maine, avem o multime!
Ahaha... si Mister a inceput sa zica ma-ma-ma-ma... deocamdata fara adresa precisa, da' eu zic ca se pune ![]()
Irina, uite asta ii zic "prietenei tale medic": 
... si vorba fetelor, sa nu se trezeasca si ea cu un bebe pe care il doare undeva de ce scrie in carte si program... sa vada ca nu e chiar asa de simplu. Si io ma inscriu cu bebe care adoarme in brate la san, si uneori la ore aberante (da' tot asa, cum a zis careva... ce sa fac daca nu vrea sa doarma? sa-l sedez nu pot), care se trezeste noaptea da' nu vrea apa, care inca mai doarme uneori cu mami in pat dimineata, care mananca cand si cum vrea (azi la amiaza a papat cateva lingurite de piure de zarzavele cu carne de vita, apoi juma de borcanel de piure de banana cu iaurt si apoi din nou 3-4 lingurite de piure de zarzavele cu vita)...cand in scaun la el, cand la mami in brate, eu recitandu-i Zdreanta si/sau agitand pe rand vreo 4 jucarele... na... si noi astia suntem si asa defilam (in picioarele goale si acoperiti de par de matza 
)
Ufff.... rant over mai ales ca e vremea cinei la noi (adica a lui bebe ) si trebuie sa-mi pregatesc jucariile ![]()

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Porumbita spune:
deliafairais mie imi zic direct ca e fetita mai ales ca nu il imbrac prea mult in albastru (prefer verde, rosu, alb, portocaliu etc)
mara cat a durat la flavi perioada respectiva?
cristi paza buna trece primejdia rea 
Stellutza eu lui robert ii dau numai borcanase si asa intentionez sa fac pana la 7 luni; apoi in luna 7 si 8 am sa incep incet sa ii adaug si altceva pe langa borcans (da f putin) ; in luna a 9 a intentionez sa alternez, o masa borcan cu una facuta de mine; si dupa mai vad eu; cam asta e planul ; borcanele sunt bio si le-am cumparat in concediu din germania si trimise in tara cu eurolines ![]()
crisspy eu i-am dat carnea de pui de la hipp combinata odata cu morcov, odata cu pastarnac; si nu a comentat;
koruccia stiu ca ma intrebai mai in urma; noi miercuri facem 2 spat de cand am inceput diversificarea; am hotarat sa merg pe schema doctorei dar cu ajustari (de ex sa ii dau doar de la borcanas);
azi a mancat cel mai bine de pana acum;
la 11 - 60 mg mar cu para,
la 14 - 70 mg piure pui cu morcov,
la 18 70 ml lapte de-al meu cu 2 linguri de cereale burtica sanatoasa;
si intre a mai bagat san la 7 cand s-a trezit (desi mancase si la 5 jumate dimineata), la 0.30, la 12, la 5, la 20 si 21:30 (ca acum doarme)
irina tipa nu stie ce vorbeste; salveaza ce ai scris acum si da-i sa citeasca peste cateva luni; si nu mai pune la suflet
Porumbita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui IRINA.C Branza: la 500 ml lapte ies cam 200 gr de branza.Fierb laptele si cand da in clocot torn lamaie....cateva pic vezi si tu --mai ales Tu Lisa ca le ai cu bucatareala--cand se formeaza branzica.Apoi tifon pus in strecuratoare si asta e branza.Lapte obisnuit sau lapte praf de ex Bebelac...ce vrei tu |
mai nu dati cu pietre, dar branza pt bebelusi nu exista? asa cum e iaurt pt bebelusi (cel de la humana);
nu de alta da din lapte praf nu ii dau ca nu vreau lapte praf si sa bag lapte din comert iara nu imi vine...
mai putem astepta cu introducerea branzei?
lisa79 spune:
ahhh e mult a trecut de cand nu am mai folosit agitatele
MIcHELLE
Dark,felicitari
pt mama
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
Selene_Bunny spune:
alinuk, pai eu si mor cand vad straturi de praf ca in filmele cu fantome, de lasi urme pe parchet cand pasesti... Praful ala il caram peste tot, il inhalam, e naspa... Si nu-mi lipsea sa mi se faca observatie ca nu curat... Chiar daca nu am locuit aici timp de o luna, sa nu crezi ca pune altcineva mana pe carpa si mop si se apuca de frecat... Da' de unde... Plus ca, unu'-ncarca, trei descarca, am facut mai demult ordine in camara si in frigider, am aranjat frumos alimentele, am sters rafturile, acum, e iar ca naiba... Niciun respect pentru munca mea... 
Cum se scutura lemnele? Pai bunica, de cand cu accidentul vascular, are un pat special, ca alea de spital, care se inchid pe laterala cu doua bare orizontale de lemn. Cand i se scoala ei, ca vrea ceva logic, ca i se nazareste una-alta, scutura cu mana lemnele alea. Care fac suficient zgomot. Ai inteles acum?
Multumim de veste, miere! Ne bucuram pentru Michelle!
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
bebelusi spune:
Hai Michelle 

, desi nu te-am cunoscut nici macar virtual iti cunosc povestea, multa sanatate va doresc.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"